Şimdi Ara

Üniversite okurken üniversite kazandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba aynen başlıkta belirttiğim gibi oldu fakat bir sorun var benim şu an kayıtlı göründüğüm üniversitedeki derslerim berbat ben bu okuldan kaydımı sildirmeye gideceğim. sonra gidip kazandığım bölüme kayıt yaptıracağım. bir kaç ders benzer ama ben saydırmak istemiyorum bu dersleri sıfırdan başlamak istiyorum zira derslerin notları çok kötü! bir problem çıkmaz değil mi?

birde bu aşamalardan geçmiş bir arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim. okul bırakıp yeni okula kayıt yaptırma askerlik tecil, kyk kredisi gibi şeyler. teşekkürler.

• Hocam hangi bolumdeydiniz neyi kazandiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen istemediğin sürece dersleri saydırmazlar diye biliyorum
    ama transkripitini verdiğinde otomatik saydıranlar da olabilir
    konuşur halledersin
  • dostum yazacağım yer 303000 ile alıyor çukurova ekonometri ben 246 bindeyim kesin geliyor yani.
  • tamamdır o zaman.
  • sanaanlatayımaynısını geçen yıl ben yasadım ben bölüm aynı ama okul değiştirdim kastamonudan ankaraya geçtim önce yeni okul için kayıt belgelerimi hazırladım kyk da kalmıyordum kyk ya basvuru yaptım sonra kyk kazandım onun belgelerini hazırladım okul belgelerini hazırlayıp kayıt gunu yola çıktım kastamonuya gittim orda ogrenci işlerine gidip kaydımı aldırdım okuldan transkript okuldan ayrıldıgım tarihi göteren bir belge aldım burs alıyordum galiba bursun devam etmesi için okuldan ayrıldıgını göstren bir belge gerekiyormuş neyse okuldan kaydımı aldırıp ankaraya yola düştüm sabahı ankarada okula kayıt oldum ve kayıt gunu öğrenci işlerine gördüğüm derslerden muaf olmak için dilekçe yazdım ve trankript ve ders içeriklerimide verdim unutma eski okuldan transkript yanında ders içeriklerini de iste sonra kyk yurdu kazandım oraya kayıt olmaya gittim baya uzun zurdu sıra oldugu için neyse sonra burs aldıgım içinankaradaki gençlik spoer baknlıgı kredi yurtlar kurumuna gidip orda istedikleri bir kaç belge vardı onu arayıpta ogrenebilirsin değişmiş olabilir onları teslim edip dilekçe yazdım devam etsin diye sonra ki ay devam etti sıkıntı olmadı askerlik tecil durumuna yeni okul kayıtta halletmiş sorun yasamadan hallettik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.