Şimdi Ara

Üniversite okuyorum ama askeri bir eğitim almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıllık özel bir üniversitede elektronik teknolojisi okuyorum. Son döneme başarılı bir şekilde geçtim. (2.yıl, 2.dönem)
    Fakat benim çocukluktan beri istediğim tek şey subay olmaktı. Askeri lise sınavını 1puanla kaçırdım. Malum ailede meslek lisesine kaydımı yaptırdı. Meslek lisesi çıkışlı olanlar Harp okuluna gidemiyor diye söylemişti müdür yardımcımız. Velhasıl kelam dün aldığım bilgiye göre lisedeki sınıf arkadaşım şu an askerî eğitim alıyor. Çocuğun telefonu yok kimsede falan fıstık. Ona da ulaşamıyorum. (Hayırdır olm nasıl girdin sen diyemedim içimde kaldı)

Bu dönem bittikten sonra askeriye de herhangi bir şekilde eğitim alabilir miyim?
    Subay olma ihtimalim var mıdır?

Yardımlarınızı bekliyorum

• belki astsubay myo da okuyodur
  • Meslek lisesi çıkışlıları Harp okullarında okuyamazlar , astsubay fakat Meslek Yüksek okullarında eğitim alma hakkına sahiptirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulparr -- 23 Ocak 2014; 15:43:04 >
  • Astsubaylıktan yükselme ihtimali var mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznorhn1903

Astsubaylıktan yükselme ihtimali var mi peki?

elbette var çeşitli sınavlara girerek subaylığa geçebiliyorsun ama en fazla albaylığa kadar yükseliyordun sanırım bi de subaylar altta gelme subayları dışlar genelde bu da bi gerçek :)
  • Beni dışlayacak bir insan tanımıyorum desem abartmış olmam

Edit:
    Jana başvurusu yaptım. Onlisans son sinif ogrencileri basvuru yapabiliyormuş. Hayırlısı olsun bakalım, ilginiz icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznorhn1903 -- 29 Ocak 2014; 10:25:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.