Şimdi Ara

Üniversite Ortak Sınavlarda Kopya Çekerken Yakalandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün ingilizce, inkılap ve türk dilinden oluşan ortak sınavda telefondan kopya çekerken yakalandım. Türk dilinde bir soru uğruna yandım da diyebiliriz :) Tutanak tutuldu "şu öğrenci şu sınıfta samsung telefonundan sınav esnasında internete girmiştir ve destanlarda alp tipine bakmıştır" gibisinden.

Rektörlüğe vs gönderilecekmiş, bir ay içinde belli olur felan dedi. 1 haftadan 1 aya kadar sınavlardan uzaklaştırma alırsın dedi. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı, veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan. Nasıl bir ceza gelebilir, veya süreç nasıl işler?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet0337 -- 18 Mayıs 2016; 20:01:23 >

• Kaç ay uzaklaştırılacağın üniversite senatosuna göre değişir. Çoğu üniversite 6 ay veriyor, 1 yıl verenler bile var. Üniversitede kopya çekilir mi keşke ceza olayını düşünseydin. Üst kademeden tanıdık falan bulursan belki birkaç ayla yırtarsın. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 18 Mayıs 2016; 20:05:01 >
  • Kopya çektiğin dersten kalirsin, bir hafta uzaklaştırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üniversitenin öğrenci disiplin yönetmeliğine bak bizim üniversitede kopyanın cezası 6 ay uzaklaştırma kısaca 1 dönemini çiziyorlar komple...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 18 Mayıs 2016; 20:09:14 >
  • Bizde de 6 ay yazıyor, fakat tekrar tekrar sordum tutanağı yazan ve gönderenlere; max 1 ay alırsın dediler.
  • samet0337 S kullanıcısına yanıt
    Alt sınır yoksa cezan belli direkt 6 ay bizden biri yedi inkilap1 den alt sınır yokmuş dönemi yaktı...

• genelde 6 ay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Üniversite Ortak Sınavlarda Kopya Çekerken Yakalandım

• neden tutana?y tutan ve gönderen bana 1 haftadan 1 aya kadar synavlardan uzakla?tyrma alyrsyn dedi o zaman. yary yyl olur mu dedim, yok canym olmaz felan dediler
  • Önce karanlık bir odaya götürürler. Çoraplarını çıkarıp falaka vururlar

• kopya çektiğim soruyu işaretlemedim arkadaşlar. işaretlemeyince teşebbüs diye sayılıyormuş diye duydum. teşebbüs olunca da kınama geliyormuş sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.