Bildirim
Üniversite seçimi helpp!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
itu mimarlik
Tutsa keşke 2015te sınava girdim 13k oldum yatay geçiş yapıcam o yüzden soruyorum.
itu elohab ing hazırlıktayım.senin durumunda iTu insaata ye gelip ortalama kasarak mimarlik a gecmen olasi.Ulkedeki en iyi mimarlik burasi bunu dusun derim
Merkezi yapıp bide üniversite içinde yatay geçiş yapılabiliyorsa neden olmasın
İtü tabii ki ytü'yü aklından bile geçirme
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İki üniversitedede aynı bölümü karşılaştırsam düşünmeye bile gerek yok tabikide ama biri inşaat biri mimarlık o yüzden sizlerden fikir almaya çalışıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: DV10Avenger
İki üniversitedede aynı bölümü karşılaştırsam düşünmeye bile gerek yok tabikide ama biri inşaat biri mimarlık o yüzden sizlerden fikir almaya çalışıyorum.
Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi ortalama kasıp mimarlığa geçebilirsin ama aynı çabayı üniversite sınavına gösterseydin ilk 5-6 bine girerdin öyle düşün kolay değil yani :)
Şuan nerdesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 2 Ocak 2016; 14:43:41 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X