Şimdi Ara

Üniversite şehir karşılaştırmaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
13
Favori
11.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Yıldız teknikten kimse yok mu ya anlatacak?

Yıldız teknik üniversitesi hangi bölüm olduguna baglı.Ama beşiktaşın yukarsında olan kampüsüne aşık olursun..

beşiktaştaki kampüste hangi bölümler var yurt olanakları nelerdir hazırlık binası davutpaşa da bildiğim kadarıyla bilgi verebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETBAZİNGA

biri Bursa yı anlatabilir mi ?

hocam eger bolumun hukuk degılse sıkıntı yok. kampus goruklede. sehrın dısında bu bır sorun. ama orası tek basına bır sehır resmen. Binlerce ev var ve kıralar ucuz. onlarca da kafe bulunmakta. bursa sehrı gercekten gelısmıstır fakat 2 farklı durum vardır burada tutucu olanda cok olmayanda ama unıversıte taraflarında boyle bır sorun olmaz. buyuktur bursa yemek kulturu gelısmıstır. alısverıs merkezı 8-9 tane var bursada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Yıldız teknikten kimse yok mu ya anlatacak?

Yıldız teknik üniversitesi hangi bölüm olduguna baglı.Ama beşiktaşın yukarsında olan kampüsüne aşık olursun..

Yok hocam Beşiktaştaki değil Davutpaşa kampüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coğrafya bölümü düşünüyorum, akademik kariyer.

Marmara Üniversitesi - Ankara Üni. DTCF arasında kaldım. Eğitim vs. vs. yönlerden hangisini seçmeliyim sizce ?
  • Yıldız ın beşiktaş kampüsünü taşıyacaklar diyolar,orda okumasam bile ordakiler için çok üzüldüm çok harika bi yerdir

Ankara üniversitesi tandoğan kampüsünde fen,mühendislik ve eczacılık fakülteleri var . Türkiye'de ki en doğal en güzel kampüslerden biri bana kalırsa (Odtü ve Anadolu üni. sonrasında gelir hatta) . Bolca yeşil,havuz,olimpik havuz,sayısız tenis kort (sayamadım da ) ...

+ lar

*Ankaranın merkezinde,ulaşımı bu kadar rahat bi kampüs yoktur.
    *Öğrencilerin sıkça takıldığı Bahçeli,Kızılay,Tunalı ya falan oldukça yakın hatta dip dibedir
    *Yurtlara uzak değil,metro hattı üzerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

öküz yetiştiriciliği bile yzacak olsanız sıralamanız şu şekilde olsun;

istanbul-ankara-esk-izmr,ant-bursa-kocal-çank..

küçük şehirde okul okunmaz. heranlamda eksik kalırsınız. her anlamada!
    egitim-teknoloji-ortam-yaşam-iş imkanları-staj olanakarı....................

saçmalığın daniskası.istanbul ankara izmir dışını siliver bakem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

quote:

Orijinalden alıntı: VETBAZİNGA

biri Bursa yı anlatabilir mi ?

hocam eger bolumun hukuk degılse sıkıntı yok. kampus goruklede. sehrın dısında bu bır sorun. ama orası tek basına bır sehır resmen. Binlerce ev var ve kıralar ucuz. onlarca da kafe bulunmakta. bursa sehrı gercekten gelısmıstır fakat 2 farklı durum vardır burada tutucu olanda cok olmayanda ama unıversıte taraflarında boyle bır sorun olmaz. buyuktur bursa yemek kulturu gelısmıstır. alısverıs merkezı 8-9 tane var bursada.

teşekkürler.Ama ben zaten biliyorum Bursayı.kampüsten memnunmusunuz onu merak ediyorum asıl

• arkadaşlar eskişehir hakkındada bilgi verir misiniz? bir de anadolu üniv nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

öküz yetiştiriciliği bile yzacak olsanız sıralamanız şu şekilde olsun;

istanbul-ankara-esk-izmr,ant-bursa-kocal-çank..

küçük şehirde okul okunmaz. heranlamda eksik kalırsınız. her anlamada!
    egitim-teknoloji-ortam-yaşam-iş imkanları-staj olanakarı....................

+1993

• Güncel
  • Selçuk iletişim fakültesi hakkında bilgisi olanlar yazabilir.

• ANTALYA-AKDENİZ-ANTALYA.

ARAŞTIRMALISIN...
  • Tek bir öneri vereyim üniversite tercihinde tıp hukuk ve ilk 20binlerden seçim yapmayacaksanız tercih konusunda ilk olarak şehir ve üniversiteyi koyun bu seviyeden sonra şehir ve üniversite bölümün önüne geçer.
    Tercih yaptığınız şehirleri gidip önceden görün sonra benim gibi hayalkırıklığına uğrarsınız
  • Ege reklamcılık hakkında bilgi verebilecek var mı ?
  • güncel
  • güncel...
  • Eskisehir diyenlerin kafasi iyi heralde izmir istanbul ankara varken.. Kucuk sıkıcı yobaz biyerdir buyuk ihtimal

• Eskişehir hele Anadolu üniversitesi bölümde iyiyse hiç düşünme yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

Eskisehir diyenlerin kafasi iyi heralde izmir istanbul ankara varken.. Kucuk sıkıcı yobaz biyerdir buyuk ihtimal

forumda son zamanlarda bilip bilmeden konuşanlar baya arttı...
  • karabük üni hakkında bilgi safranbolu diyelim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.