Şimdi Ara

Üniversite şehir karşılaştırmaları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
13
Favori
11.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dKeep

quote:

Orijinalden alıntı: furkangc

quote:

Ankara ve Ankara Üniversitesi hakkında bilgi verecek var mı?

Ankara iyidir gezilecek tozulacak yerler çok bahçeli kızılay iyi mekanlar var metro ile ulaşım kolay ama hangi bölüm istiyosun

Siyasal Bilgiler Fakültesi

Evet yan yana cebeci tarafında kaliyolar ama ulusa da çok yakın ulaşımı kolay bölümleri pek bilmiyorum Sayisalci olduğumdan siz daha iyi bilirsiniz universiteyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ankara ve Ankara Üniversitesi hakkında bilgi verecek var mı?

Ankara iyidir gezilecek tozulacak yerler çok bahçeli kızılay iyi mekanlar var metro ile ulaşım kolay ama hangi bölüm istiyosun

Siyasal Bilgiler Fakültesi

Evet yan yana cebeci tarafında kaliyolar ama ulusa da çok yakın ulaşımı kolay bölümleri pek bilmiyorum Sayisalci olduğumdan siz daha iyi bilirsiniz universiteyi

Pahalı mı oralar

• Cebeci tarafı iyidir kiralar çok değil ayrıca metroyla veya trenle ulasabileceginiz kıyamet gibi yurt var

• quote:

Orijinalden alıntı: aykız208

quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Al sana Bilkent

arkadaşlar niye bunlar ağızlarını yaya yaya konuşuyor anlamadım bir tane düzgün türkçesi olan yok ya :)

abi yalnız sondaki artis kızın gırtlak folloş olmuş cigaradan
    edit:tipi de kaymış lan ruh gibi resmen.n'apıyor bunlar bilkentte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyxx -- 19 Temmuz 2012; 20:55:04 >

• cccİSTANBULccc
    İstanbul ve İTÜ hakkında ayrınıtılı bilgi verebilecekleri buraya davet ediyorum.merakla bekliyoruz efenim.
  • quote:

Cebeci tarafı iyidir kiralar çok değil ayrıca metroyla veya trenle ulasabileceginiz kıyamet gibi yurt var

Yurt çıkmaz bana sanırım ihtimal biraz düşük 300-400 civarı kirayla ev bulmam pek mümkün degil sanırım degil mi?1+1 falan

• quote:

Orijinalden alıntı: realchaosx

Eskişehir anadolu üniversitesinde iletişim tasarımı ve yönetimi yazmayı düşünüyorum okuyan bilgi verebilecek olan var mı

hacı bu dediğin iletişim bilimleri fakültesinde dimi? iletişimin bölümlerini pek bilmiyorum eğer öyleyse anadolu üniversitesinin iletişim fakültesi türkiyenin önde gelen bi iletişim fakültesi, hangi şehirdesin genelde biraz büyük şehirden gelenler eskişehiri beğenmiyo(istanbul izmir), 650.000 nüfuslu kışın kalabalık yazın öğrenciler memleketine gittiği için kışa nazaran daha tenha içinden porsuk çayı geçen gezilesi takılması öğrenci açısından çok olan(cafe bar vs vs) bi şehir kampüs şehir merkezinde zaten yürüyerek on dakikanı almaz vs vs aklında takılanlar olursa cevaplamaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

quote:

Cebeci tarafı iyidir kiralar çok değil ayrıca metroyla veya trenle ulasabileceginiz kıyamet gibi yurt var

Yurt çıkmaz bana sanırım ihtimal biraz düşük 300-400 civarı kirayla ev bulmam pek mümkün degil sanırım degil mi?1+1 falan

400-450 Ye bi ihtimal bulursun ama evler nasıldır bilemem ayrica bikac semt haric öğrenciye karşı iyidir Ankara halkı

• quote:

quote:

quote:

400-450 Ye bi ihtimal bulursun ama evler nasıldır bilemem ayrica bikac semt haric öğrenciye karşı iyidir Ankara halkı

Anladım sagol :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben Kurtuluşta'yım.Cebeci yanında.Tutmak istediğin eve göre değişiyor fiyatlar.Mesela 3+1 ler 600 falan, 2+1 ler 450-500 e de var 400 e de var.Evine göre yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyxx

cccİSTANBULccc
    İstanbul ve İTÜ hakkında ayrınıtılı bilgi verebilecekleri buraya davet ediyorum.merakla bekliyoruz efenim.

up.şehr-i İstanbul ve İTÜ hakkında bilgisi olan yok mu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatı kaçan klavye

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben Kurtuluşta'yım.Cebeci yanında.Tutmak istediğin eve göre değişiyor fiyatlar.Mesela 3+1 ler 600 falan, 2+1 ler 450-500 e de var 400 e de var.Evine göre yani.

Bana 1+1 güvenli giriş katı falan olmayan bir ev lazım :)hiç 1+1 daire yok mu ya
    Temiz olduktan sonra ev cok da önemi yok dediğim gibi temiz ve güvenli söyle 400 e falan ev olsaydı iyiydi zaten sanırım apartlarla ozel yurtların da o civarda ücretleri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rahatı kaçan klavye

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana 1+1 güvenli giriş katı falan olmayan bir ev lazım :)hiç 1+1 daire yok mu ya
    Temiz olduktan sonra ev cok da önemi yok dediğim gibi temiz ve güvenli söyle 400 e falan ev olsaydı iyiydi zaten sanırım apartlarla ozel yurtların da o civarda ücretleri

Hocam apart falan hakkında hiçbir bilgim yok. 1+1 ev var mı bilmiyorum, yani yok demeyim sana ama hani çok da içini bilemem evlerin. 400 e bulursun galiba küçük bir ev.Sana yeter zaten tek olcaksan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: XRacer

Türkçe İşletme var, ablam okumakta ve gerçekten puanına göre çok iyi bir üniversite olduğunu söylüyor herkes, yalnız DGS olaylarını hiç bilmiyorum ama Türkçe İşletme var

Oh be sağol kardeş. Kardeş yanlış anlazsan ablan kaç girişli ? Dgs ile gelenler hakkında bilgisi var mıdır ?

ismini filan vermeyecegim icin sorun olmaz 2010 girisli. DGS olayını sordum. Gelenler var ama önce muafiyet sınavı varmıs, bölümü türkçe de okusan böyleymiş. Muafiyetleri cok zordur Deünün, dolayısıyla cok iyi ingilizcen yoksa 1 sene hazırlık okuyacaksın demektir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aykız208

quote:

Al sana Bilkent

arkadaşlar niye bunlar ağızlarını yaya yaya konuşuyor anlamadım bir tane düzgün türkçesi olan yok ya :)

kesinlikle sanırım bir virüs bu herkese bulaşmış ses tonlarında bir gariplik varmış gibi geldi bana da ve karma yurt uygulamasını duyunca gözleri fırlayan gençler komedi

• quote:

Orijinalden alıntı: XRacer

ismini filan vermeyecegim icin sorun olmaz 2010 girisli. DGS olayını sordum. Gelenler var ama önce muafiyet sınavı varmıs, bölümü türkçe de okusan böyleymiş. Muafiyetleri cok zordur Deünün, dolayısıyla cok iyi ingilizcen yoksa 1 sene hazırlık okuyacaksın demektir :D

Bölümü Türkçe okuyacağım ama ing muafiyet sınavına giriyorum Allah Allah Bu sene öğreneyim bari şu ingilizceyi. Tabi neye çalışacaksam bu sene bende anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Al sana Bilkent

Sonraki kızı hiç samimi bulmadım. Hele zinadır filan diye lafa girdi ya peynir gibi gördüm kızı. Örf , adet var dedi güzel dedi. Öğrencilerin hepsine sorsan karma yurt ister zaten. Aynı odalarda kalalım derler. Bizim yurt karma (aynı odalarda kalmıyoruz kızlarla) 2 blok birleşik şekilde yapılmış. Saat 00.00 'a kadar bahçe , yemekhane , kantin ve tv odasında birlikte oturabiliyoruz. Bu alanlarda bile vakit geçirirsen insanlar birbirini yiyor hele aynı odalarda kalsak neler olur. İsteyen istediğini yapabilir buna kimse karışamaz zaten üniversite bazı kişiler için nerdeyse ilklerin yaşandığı ortam oluyor. Yalnız 2.25 'teki kız sağlam konuştu

sondaki okulun kaşarı usta saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcr -- 19 Temmuz 2012; 21:48:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzcr

sondaki okulun kaşarı usta saygılar

Param olsa orada okusam sırf bunlar yüzünden okul bırakır insan. Bilkentten mezun oldu diye birde bunu şirketlere müdür diye alırlar. Videodaki tipe baksana tipini sevim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtuqr

Çanakkaleyi anlatacak olan yok mu?

hocam kalenin nesini merak ediyosun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.