Şimdi Ara

Üniversite Sınavı Vs Legue of legends (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinizde haklısınız ama senin mantık 'üniversite mezunu olduktan sonra, diplomayı neden kıvırarak verildiğini anlıyosunuz' mantığı olmuş

-okumakla işin sadece nasıl yapılabileceğini öğreniyoruz, nasıl yapıldığını değil
    bence de bırak 10 saati, 5 saat çalışan adam bile şaşkındır. gidip 5 saati hem ders hem oyun hem spora sığdırabiliyosa, o adam akıllıdır
    yalansa sen söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

ikinizde haklısınız ama senin mantık 'üniversite mezunu olduktan sonra, diplomayı neden kıvırarak verildiğini anlıyosunuz' mantığı olmuş

-okumakla işin sadece nasıl yapılabileceğini öğreniyoruz, nasıl yapıldığını değil
    bence de bırak 10 saati, 5 saat çalışan adam bile şaşkındır. gidip 5 saati hem ders hem oyun hem spora sığdırabiliyosa, o adam akıllıdır
    yalansa sen söyle

Haklısın ama yok ya ben ünv okuyunca zaten direk işe girmicem kendime daha fazla zaman ayırıp ilgi alanımı genişleticem tek oyunla hayat mı geçer :D Mesela geçen senenin eğlencesini alamıyorum oyundan önceden daha samimiydi şimdi herkes şampiyonluk kümesine çıkmak için oynuyor yenilirse küfür spamliyor, zirvede bırakmak lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maalesef öyle şu lig sistemi + üvey sunucular nokta atışını yaptı. lol gibi çok oyun gördük, belliydi zaten böyle olacağı
    ayrıca dediğin gibi sadece bölümünün mesleği değil, kendinin istediği işide öğrenmek lazım mesela lojistikle işim yok, yaşım 21 olsun, direkt denizlere açılmak istiyorum neyse, alakası yok ama burdan tüm hakkıyla okuyup hakkını alamayan arkadaşlara haklarında hayırlısı diyeyim, üstünde yoğunlaşacak çok iş var sadece işin ucundan tutmak gerek

• Ben geçen sene çalışmadım hep LoL oynadım, günde 1-2 saat LYS çalışsam şimdi üniversitedeydim. Benimki de ayrı öküzlüktü tabi ama neyse. Bu sene de gündüzleri çalışıyorum, işlerimi hallediyorum akşamları da arkadaşlarımda oyun oynuyorum.
  • 11.sınıfım şu an, 9.sınıfımı tamamen LoL'e verdim, 10.sınıfta 1.dönem çalıştım sonra yine saldım ve 1 aydan fazla oldu bu sene de, annem dün interneti kapattırdı ortak verdiğimiz kararla

Bundan sonra çalışacağım inşallah

Bir de Türkiye sunucusu çıktıktan sonra tüm sınıf başladı oyuna(yurtlu erkekler). Sürekli oyunu konuşuyorlar soğuttular beni TR'nin hâli zaten mâlum

• ben de sen gibiydim ilk indirdiğimde oyunu türkiye sunucu yoktu bir şekil de kendimi ikna edip sildim oyunu sınava çalıştım kazandım bu sene yine yükledim kafam çok rahat oynuyorum :) oyunu tekrar yüklemek 1 saatini alsa sınava tekrar hazırlanmak 1 yılını alır unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

hedefin ne bro ben 95liyim 32.000de kaldim lol yuzunden :D tip fuckultesi istiyordum :D sana rakip oldum ama forumda oyle biri varki bizim okuldandihem takimin supp u hemde cerrahpasa tip fuckultesine
    gitti:D

İnsanlara yardım etmek için doğmuş o, tutmayın onu

Doktor bi sup gelse maini olacak adamın
    Mundo diyenin ağzına biber sürerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Baronic

Sigaradan daha çok bağımlılık yapıyor . Oyunu siliyorum 2 gün sonra dayanamayıp tekrar kuruyorum yok böyle bişey ya #DirenYGS :D 6 Ay ara vermek lazım ama nasıl !

Kesinlikle ara ver benim bir senem lol yüzünden gitti sınavda bile oyunu düşünüyordum . Daha sonra bir sene dershaneye gittim hala oynuyordum ama ara vererek şuan üniversitedeyim ama ne oldu ? Bir senem hatta 2 senem boşa gitti zaman çok değerli kıymetini bilmek lazım üniversiteye gidince zaten istemesende bırakıyorsun yani ortam felan bıraktırıyor vaktin olmuyor ben oynamıyorum şuanda veya ara ver ve kazanınca oyna.

• forumda bir konu daha var "Ocelote yıllık 600.000 € dan fazla kazanıyor " diye sen ocelote musun diyim gerisini sen anla
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

quote:

Sigaradan daha çok bağımlılık yapıyor . Oyunu siliyorum 2 gün sonra dayanamayıp tekrar kuruyorum yok böyle bişey ya #DirenYGS :D 6 Ay ara vermek lazım ama nasıl !

Kesinlikle ara ver benim bir senem lol yüzünden gitti sınavda bile oyunu düşünüyordum . Daha sonra bir sene dershaneye gittim hala oynuyordum ama ara vererek şuan üniversitedeyim ama ne oldu ? Bir senem hatta 2 senem boşa gitti zaman çok değerli kıymetini bilmek lazım üniversiteye gidince zaten istemesende bırakıyorsun yani ortam felan bıraktırıyor vaktin olmuyor ben oynamıyorum şuanda veya ara ver ve kazanınca oyna.

Eywallah kardeşim saol önerini dikkate alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Medic

Tamamen psikolojik. Ders çalışmak sıkıcı geldiği için kendine başka şeyler arıyosun. Benim de bu cuma vizem var normalde bu kadar canım LoL çekmez ama şu anda kıvranıyorum resmen. Sınav geçtikten sonra da bütün isteğim gidiyor. Senin de sınav geçtikten sonra bütün isteğin gidicek büyük ihtimal. Allah'tan sınav senemde bulaşmadım şu oyuna. Bizim sınıfta oynayan arkadaşlar vardı sürekli internet kafeye giderlerdi okul çıkışı, bana da dediler sen de başla süper oyun diye başlamadım. Normalde biri şu oyuna bi baksana falan güzel bi oyun dese hemen yükler bakarım en azından ama Allah'ın hikmetimidir nedir LoL hiç ilgimi çekmedi O zamanlar KO hastalığı vardı bende de yaz gelse şu sınav geçse de KO oynasam diye heyecandan duramazdım Sonuç dişimi sıktım, PC'yi evden kaldırttım, bi sene çalıştım ve karşılığını kat kat aldım çok da memnunum. Yazın da çatlayana kadar KO oynamıştım.

Özet : Doğaldır, herkeste olur. Önemli olan bunu yenebilip dersini çalışman, bi sene ara vermen oyunlara. Sonra iyi ki yapmışım diyorsun.

Çok saol kardeşim inşallah yenmeyi umuyorum lol oynamadan haziranı görmem lazım ... Kazandıktan sonra Hayatımın en güzel yaz tatilini geçireceğimi umutediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Olaya ders çalışmak değil de gelecekte başarılı olmak olarak bakarsan kendini daha rahat ikna edebileceğin kanısındayım. Başarıya ulaşmanın tek yolu lisans eğitimi almak değil tabi ki, öncelikle onu söylemek gerekli. Ancak en az riskli yol bu denebilir.

Bir de bundan 2 yıl sonra arkadaşların üniversite okurken askere gitmek istemiyorsan otur dersini yap derim.

Olaya ders çalışmak yerine artık gelecek olarak bakacağım birde öyle deneyelim eywallah düşüncelerini paylaştığın için Askerliğede değinmişsin gerçekten okul okunmayınca sıkıntı oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Başka bir aktivite, hobi bulursan çok rahatlarsın bence. Git müzik aleti çal yada bir sporla ilgilen yada kız arkadaşınla takıl v.s

lol yerine başka bişeylerle meşgul olmam gayet mantıklı geliyor .. kız arkadaşım kazandı gitti üniversitede onunla konuşunca moralim bozuluyor spor candır haftada 3 kere yüzme lol den daha iyi kafa dağatır diye düşünüyorum bakalım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzBilenAdam

ben de sen gibiydim ilk indirdiğimde oyunu türkiye sunucu yoktu bir şekil de kendimi ikna edip sildim oyunu sınava çalıştım kazandım bu sene yine yükledim kafam çok rahat oynuyorum :) oyunu tekrar yüklemek 1 saatini alsa sınava tekrar hazırlanmak 1 yılını alır unutma.

İş te can alıcı yorum Riota yazı yazıcam benim hesaba ban atsın hazirana kadar !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AzBilenAdam

ben de sen gibiydim ilk indirdiğimde oyunu türkiye sunucu yoktu bir şekil de kendimi ikna edip sildim oyunu sınava çalıştım kazandım bu sene yine yükledim kafam çok rahat oynuyorum :) oyunu tekrar yüklemek 1 saatini alsa sınava tekrar hazırlanmak 1 yılını alır unutma.

İş te can alıcı yorum Riota yazı yazıcam benim hesaba ban atsın hazirana kadar !

Senin için en iyisi olur :)

• Bu soruyu soracak kadar kafan çalışmıyorsa,LoL op qnq.

• quote:

Orijinalden alıntı: bradley16

Bu soruyu soracak kadar kafan çalışmıyorsa,LoL op qnq.

Tamam qnq öyle.
  • ben de sınava hazırlanıyorum fakat günde 1 oyun atıp çıkıyorum geri kalan zamanda ders çalışmak-dışarda dolaşmak için felan kullanıyorum illa tamamen silmen gerekmiyor lol u
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

forumda bir konu daha var "Ocelote yıllık 600.000 € dan fazla kazanıyor " diye sen ocelote musun diyim gerisini sen anla

bu yorumdan sonra bende biraktim helal olsun ibretlik tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: flyfreze

quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

forumda bir konu daha var "Ocelote yıllık 600.000 € dan fazla kazanıyor " diye sen ocelote musun diyim gerisini sen anla

bu yorumdan sonra bende biraktim helal olsun ibretlik tespit

Kaldık yine Ösym ellerine hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.