Şimdi Ara

Üniversite Sınavı Vs Legue of legends (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CastellonA

hedefin ne bro ben 95liyim 32.000de kaldim lol yuzunden :D tip fuckultesi istiyordum :D sana rakip oldum ama forumda oyle biri varki bizim okuldandihem takimin supp u hemde cerrahpasa tip fuckultesine
    gitti:D

Adam support

Edit:Bu arada sınav rahat ya biz haftada 4-5 gün age of atardık şu an Ankara Hukuktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleonfd -- 22 Ekim 2013; 18:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baronic

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Başka bir aktivite, hobi bulursan çok rahatlarsın bence. Git müzik aleti çal yada bir sporla ilgilen yada kız arkadaşınla takıl v.s

lol yerine başka bişeylerle meşgul olmam gayet mantıklı geliyor .. kız arkadaşım kazandı gitti üniversitede onunla konuşunca moralim bozuluyor spor candır haftada 3 kere yüzme lol den daha iyi kafa dağatır diye düşünüyorum bakalım ...

O nasıl bir kız arkadaşmış öyle moralin bozuluyor Ayrıca yüzme kesinlikle en iyisi

• diplomayı kıvırarak veriyorlarsa işi kendiniz halledin
  • arkadaşım şaka mısın ya bırakılmıyomuş yok ya hayatının geri kalanını oyunla kıyaslıyosan yok zaten baştan ODTÜ çaycılık bence sen bırak pc ye lol yüklemeyi pc le telefona dokunma 1 sene çalış ta adam gibi bi bölüme gir sonra oyna istediğin gibi istersen 10 yılda bitir üniversiteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HR Creative -- 22 Ekim 2013; 19:33:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la boşver bugün çalıştın diyelim 6 ay sonar aklına mı gelecek
  • quote:

Olaya ders çalışmak yerine artık gelecek olarak bakacağım birde öyle deneyelim eywallah düşüncelerini paylaştığın için Askerliğede değinmişsin gerçekten okul okunmayınca sıkıntı oluyor..

Ekleme yapayım,

Üniversite gidince 20 yılda bitir, bir şey olmaz gibi düşünme. Adam akıllı bir okula gittiğin sürece ders yapman gerekecek, düzenli olursa zaman sıkıntısı yaratmaz ama gerekir. Okulun uzaması da adam akıllı açıklama getiremezsen ilerde sorun yaratabilir. Kimse sürekli dalgalanmış bir transkripti, sebepsiz yere tertemiz bir transkriptin üstüne çıkarmaz. -Torpil hayatın acı bir gerçeği ne yazık ki.-

Son olarak, hangi bölüm istiyorsun? O bölümün aldığı eğitim, gerçek hayatta yaptığı iş, Türkiye ya da yurt dışındaki çalışma imkanları hakkında bilgin var mı? Sadece merak ettiğim için soruyorum, önceden bir araştırman oldu mu diye. Mühendis olmak için gelen, aslında tiyatrocu, dansçı falan olması gereken çok insan gördüm ben. İstisnalar olsa da genelde pek de başarılı olamıyorlar.

• Günlük 1 maçtan zarar gelmez kardeş emin ol ama ayarı bilmen lazım ..
  • bilgisayarı kaldır ulaşamayacağın bir yere evden dışarıda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Olaya ders çalışmak yerine artık gelecek olarak bakacağım birde öyle deneyelim eywallah düşüncelerini paylaştığın için Askerliğede değinmişsin gerçekten okul okunmayınca sıkıntı oluyor..

Ekleme yapayım,

Üniversite gidince 20 yılda bitir, bir şey olmaz gibi düşünme. Adam akıllı bir okula gittiğin sürece ders yapman gerekecek, düzenli olursa zaman sıkıntısı yaratmaz ama gerekir. Okulun uzaması da adam akıllı açıklama getiremezsen ilerde sorun yaratabilir. Kimse sürekli dalgalanmış bir transkripti, sebepsiz yere tertemiz bir transkriptin üstüne çıkarmaz. -Torpil hayatın acı bir gerçeği ne yazık ki.-

Son olarak, hangi bölüm istiyorsun? O bölümün aldığı eğitim, gerçek hayatta yaptığı iş, Türkiye ya da yurt dışındaki çalışma imkanları hakkında bilgin var mı? Sadece merak ettiğim için soruyorum, önceden bir araştırman oldu mu diye. Mühendis olmak için gelen, aslında tiyatrocu, dansçı falan olması gereken çok insan gördüm ben. İstisnalar olsa da genelde pek de başarılı olamıyorlar.

Ben Anadolo teknik mezunuyum Elektrik-Elektronik bölümünden bölümüm üzerine mühendislik düşünüyorum MTOK vasıtası ile baya araştırdım iş olanağı var etrafımda var elektronik mühendisleri onlarada danıştım hedefim bu allah nasip ederse ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Count Elvis -- 22 Ekim 2013; 20:50:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nm0

bilgisayarı kaldır ulaşamayacağın bir yere evden dışarıda olsun

Bilgisayarı kaldıramıyorum neden dersen Feme gidiyorum teknofem mereti var anlamadığım konuyu ordan tekrar filan ediyorum redox var sonra hocalara soru sormak için randevu alıyoruz pc duruyor onun için ağustota topladımda dersaneye başlayınca kurmak zorunda kaldım tekrar yoksa toplamak kesin çözüm zaten ..
  • pc yi çöpe at

• Bu arkadaş akıl hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

bak hacı ben sana şu kadar söyleyim bende üniversite okudum hatta o kadar çok okudum ki :D baya baya okudum :D 2 yıllık muhasebe okudum 5 yılda bitirdim. oradan açık öğretim 3 sende oradan gittim 8 yıl. her öğrencinin üniversite okuması lazım bak herkesin o ortamı görmesi lazım mutlaka ama mutlaka. oraya gidip batak öğrenmek saatlerce okey oynamak :D fakirlikten 3 liraya tavuk döner yemek. emin herkesin üniversite maceraları mükemmeldir erkeklerin askerlik anıları gibi anlat anlat bitmez. oyunu 8 9 ay sonrada oynarsın belki lol un modası gececek başka bir şey çıkacak. okumak için olmasa bile o üni ortamını görüp yaşaman lazım.

Çok saol usta düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Medic

Tamamen psikolojik. Ders çalışmak sıkıcı geldiği için kendine başka şeyler arıyosun. Benim de bu cuma vizem var normalde bu kadar canım LoL çekmez ama şu anda kıvranıyorum resmen. Sınav geçtikten sonra da bütün isteğim gidiyor. Senin de sınav geçtikten sonra bütün isteğin gidicek büyük ihtimal. Allah'tan sınav senemde bulaşmadım şu oyuna. Bizim sınıfta oynayan arkadaşlar vardı sürekli internet kafeye giderlerdi okul çıkışı, bana da dediler sen de başla süper oyun diye başlamadım. Normalde biri şu oyuna bi baksana falan güzel bi oyun dese hemen yükler bakarım en azından ama Allah'ın hikmetimidir nedir LoL hiç ilgimi çekmedi O zamanlar KO hastalığı vardı bende de yaz gelse şu sınav geçse de KO oynasam diye heyecandan duramazdım Sonuç dişimi sıktım, PC'yi evden kaldırttım, bi sene çalıştım ve karşılığını kat kat aldım çok da memnunum. Yazın da çatlayana kadar KO oynamıştım.

Özet : Doğaldır, herkeste olur. Önemli olan bunu yenebilip dersini çalışman, bi sene ara vermen oyunlara. Sonra iyi ki yapmışım diyorsun.

Ne yalan söyliym bende arkadaş kurbanıyım bu lol konusunda arkadaşım başlattı Silkroad oynuyorum baktık gelecek yok oyunda herşey para oldu bıraktık oyunu 8 yıldır oynuyordum arkadaşlar bigün geldi bak böyle bi oyun var başlasakmı bi dediler başladık mart ayında başladım ama baya başladım yani günde 10 maç 15 maç onlar kazandı gitti ben kaldım ama ben asılmamıştım doğru söylemek gerekirse derslere sonuçta böyle başlamış oldum ama bırakmayıda bilmem lazım Bende okulun ordaki net cafede başladım neyse bırakıcaz inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

quote:

Orijinalden alıntı: pgilx

Ben 2 saat adam akilli calisip lol atiyordum. Bana yetti

Dersten sonra LoL atarsan bildiklerini de unutursun bence...

2 Saat çalış önemli notlarını al sonra yatmadan önce 10 dakika oku konuyu kavradıysan küçük bir hatırlama ile çözersin.
  • Dostlar gerçekten çok değerli yorumlar var okudukça lol'den soğudum harbi soğuttunuz bukadar şeyin üstünede düşünüp artık bağlanmamak gerekir yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler çok çok ilgimi çekenlere cevap yazdım saolun tekrardan

• LoL oyna tabi sigara ve alkol de güzel ama bünyeye zararlarını biliyorsun ama kullanılıyor tavsiye vermek haddime değil sadece kaç yaşına geldin kendi karalarını vermek zorundasın ve bunun sorumluluğunu üstlenmen lazım kısaca sorumluluk sahibi bir birey her ikisine de zaman ayırır ve hangisi ağır basarsa onunla yüzleşmen gerekir eğer yapmazsan bunu lol biter başka bir şey başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

LoL oyna tabi sigara ve alkol de güzel ama bünyeye zararlarını biliyorsun ama kullanılıyor tavsiye vermek haddime değil sadece kaç yaşına geldin kendi karalarını vermek zorundasın ve bunun sorumluluğunu üstlenmen lazım kısaca sorumluluk sahibi bir birey her ikisine de zaman ayırır ve hangisi ağır basarsa onunla yüzleşmen gerekir eğer yapmazsan bunu lol biter başka bir şey başlar

Sigara ve alkolüm yok allahtan hiç kullanmadımda tavsiyen için teşekkürler sildim komple kurmıyacağım daha ölüm yok ya sonunda 1-2 haftaya düzene girerim heralde

• Geçenki konuya yazmıştım 15oyun at 1hafta boyunca 1yıl oynamıyacağının garantisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ErdalBakkal78

Geçenki konuya yazmıştım 15oyun at 1hafta boyunca 1yıl oynamıyacağının garantisi

Sildim artık hiç bulaşmayayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.