Şimdi Ara

Üniversite Sınavı Vs Legue of legends (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

La oyun oynamıyom yinede ders çalışmak istemiyom çok tembelim.

Aynısı kardeş ya oyunu sildim bıraktım ama hiç ders çalışmak gelmiyo öyle bakıyorum kitaba
  • Olaya ders çalışmak değil de gelecekte başarılı olmak olarak bakarsan kendini daha rahat ikna edebileceğin kanısındayım. Başarıya ulaşmanın tek yolu lisans eğitimi almak değil tabi ki, öncelikle onu söylemek gerekli. Ancak en az riskli yol bu denebilir.

Bir de bundan 2 yıl sonra arkadaşların üniversite okurken askere gitmek istemiyorsan otur dersini yap derim.
  • Bende geçen sene girdim sınava kesinlikle evde oynama (evdeki bilgisayarlara şifre koydurdum) oynayacaksan okul ile dersane arasında bir ya da iki maç at benim okul ile dershane arasında arkadaşlar ile 1-2 oyun atıyordum kafa dağıtmak için iyi oluyordu.Ygs 3400 lys 6200
    Bu arada ygs ne kadar çalışırsanız çalışın sizin algılama kapasitenize ve hızlı yorumlamanıza birde sınavda iki üç soru yapamayınca heyecan yapmamanıza bağlı lys ise sonuncu hariç tam tersi tecrübeyle sabittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

La oyun oynamıyom yinede ders çalışmak istemiyom çok tembelim.

O imza ne la arabeske mi bağladın yine? Hem "mi" ayrı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

quote:

Orijinalden alıntı: pgilx

Ben 2 saat adam akilli calisip lol atiyordum. Bana yetti

Dersten sonra LoL atarsan bildiklerini de unutursun bence...

Ne alaka allah askina

• quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

şöyle bi durum var dersten sonra ders çalışmaya devam etmediğinde yapacağın her aktivite zaten bildiklerini unutturur tecrübe konuşuyo

Alakasi bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

boşver dostum üniversite sınavı her sene var lolde maçı aldın aldın alamazsan ölüyorsun

• Başka bir aktivite, hobi bulursan çok rahatlarsın bence. Git müzik aleti çal yada bir sporla ilgilen yada kız arkadaşınla takıl v.s
  • Günde 10 el atarak bilgisayar mühendisliğine girdim. Pişman değilim

Edit : Trakya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztrk10 -- 22 Ekim 2013; 3:28:30 >
  • Derslerin ortalamanın altındaysa oyunu bırak (biraz yaşlı tavsiyesi gibi olacak ama öyle) sınavda oyun mu soracaklar?

• üniversite sınavında günde 2 saatten fazla çalışan adam ya gerizekalıdır ya da tıp falan istiyordur. zaten 2 saatten fazla çalışarak eğer sağlam bir yer tutturursan zekan kaldırmaz üni yi bitiremezsin o yüzden 2 - 3 saat arası calısacaksın neresi tutarsa.
  • bak hacı ben sana şu kadar söyleyim bende üniversite okudum hatta o kadar çok okudum ki :D baya baya okudum :D 2 yıllık muhasebe okudum 5 yılda bitirdim. oradan açık öğretim 3 sende oradan gittim 8 yıl. her öğrencinin üniversite okuması lazım bak herkesin o ortamı görmesi lazım mutlaka ama mutlaka. oraya gidip batak öğrenmek saatlerce okey oynamak :D fakirlikten 3 liraya tavuk döner yemek. emin herkesin üniversite maceraları mükemmeldir erkeklerin askerlik anıları gibi anlat anlat bitmez. oyunu 8 9 ay sonrada oynarsın belki lol un modası gececek başka bir şey çıkacak. okumak için olmasa bile o üni ortamını görüp yaşaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

üniversite sınavında günde 2 saatten fazla çalışan adam ya gerizekalıdır ya da tıp falan istiyordur. zaten 2 saatten fazla çalışarak eğer sağlam bir yer tutturursan zekan kaldırmaz üni yi bitiremezsin o yüzden 2 - 3 saat arası calısacaksın neresi tutarsa.

Ne alaka ben günde 8-12 saat odamdan çıkmadan çalıştığımı bilirim, insanın içinde olacak.Sen biraz tembelsin işine gelmiyor çalışmak

• 3-4 işi aynı anda hakkını vererek yapabilirsen(ders çalışmak, oyun oynamak, dışarı çıkmak vs.) oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

üniversite sınavında günde 2 saatten fazla çalışan adam ya gerizekalıdır ya da tıp falan istiyordur. zaten 2 saatten fazla çalışarak eğer sağlam bir yer tutturursan zekan kaldırmaz üni yi bitiremezsin o yüzden 2 - 3 saat arası calısacaksın neresi tutarsa.

Ne alaka ben günde 8-12 saat odamdan çıkmadan çalıştığımı bilirim, insanın içinde olacak.Sen biraz tembelsin işine gelmiyor çalışmak

günde 2 saat çalıştım ve uçak mühendisliği okuyorum canım. Önemli olan yeteri kadar , önemli yerlerden çalışmak . Hayatta hiçbir yere gelemeyen tiplerdir bu günde 10 saat ders çalışan kişiler. Yanlış anlama da günde 10 saat ders çalışıp atıyorum mühendis olan adam gerçekten mühendis zekasına sahip olamayacağı için hayatta hiçbir zaman başarılı olamayacaktır.

uzmanlara göre beyni aralıksız 3 saatten fazla çalıştırmak gereksiz . Ayrıca belli ders çalışma saatleri var beynini en iyi kullanabileceğin zamanlar sabah 8-11 arası akşamda 17-20 arası .

Bak geçen gün engineering mechanics'ten sınavımız vardı yetkili olduğumuz sayfa sayısı 80 idi oda arkadaşım 80 sayfayıda eşşek gibi hergün ezberleyerek çalıştı ben ise sadece belirli yerleri çalıştım sonuçta 2 mizde aynı notu aldık . kasmayın kendinizi gençler bu kadar olacağı varsa olur yoksa olmaz.

• riot games iflas ederse o zaman bırakabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

günde 2 saat çalıştım ve uçak mühendisliği okuyorum canım. Önemli olan yeteri kadar , önemli yerlerden çalışmak . Hayatta hiçbir yere gelemeyen tiplerdir bu günde 10 saat ders çalışan kişiler. Yanlış anlama da günde 10 saat ders çalışıp atıyorum mühendis olan adam gerçekten mühendis zekasına sahip olamayacağı için hayatta hiçbir zaman başarılı olamayacaktır.

uzmanlara göre beyni aralıksız 3 saatten fazla çalıştırmak gereksiz . Ayrıca belli ders çalışma saatleri var beynini en iyi kullanabileceğin zamanlar sabah 8-11 arası akşamda 17-20 arası .

Bak geçen gün engineering mechanics'ten sınavımız vardı yetkili olduğumuz sayfa sayısı 80 idi oda arkadaşım 80 sayfayıda eşşek gibi hergün ezberleyerek çalıştı ben ise sadece belirli yerleri çalıştım sonuçta 2 mizde aynı notu aldık . kasmayın kendinizi gençler bu kadar olacağı varsa olur yoksa olmaz.

Yabancı ülkelerde öyle senin dediğin ama Türkiyede çok çalışman lazım, yabancılar her şeyi doğru götürüyorlar günde 1-2 saat dersten sonra herkes ilgi olduğunu sosyal aktivitesi var örneğin adam basketbol, futbol oynamaya gidiyor ilgi alanı o ve sosyal aktivitesi olmayan sınıfta kalıyor :D
    Lisede de bütün öğretim zamanlarında böyle ve insanın ilgi alanını bulması ile daha rahat iş buluyorlar daha rahat yaşıyorlar ama Türkiyede çok çalışman lazım gerekirse asosyal olabilirsin hiçbir gelişmiş ülkede bu yok işte insanları bireysel yeteneklerine göre eğitiyorlar ama Türkiyede herşeyi ver ondanda koy bundanda koy şimdi sen gidip Lisede sözel çocuğa Matematik, Fizik, Kimya gösteriyorsun ama bu salaklıktan başka bir şey değil yani kimse kusura bakmasın ama Türkiyede iyi bir yerde okumak istiyorsan gereksiz çalışmak zorundasın bu bizim geri kalmış olmamızdan kaynaklanıyor orası ayrı
    Ben ünv kazanmak için tamam belki 12 saat biraz sallamasyon oldu ama gerçekten asosyal kalan tipler var ve bu büyüyünce başkası ile iletişimde güçlük çekebiliyor çünkü adam sadece ders görmüş :D İşte buda bizim geride olmamızdan açığa çıkıyor yalansa söyle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yabancı ülkelerde öyle senin dediğin ama Türkiyede çok çalışman lazım, yabancılar her şeyi doğru götürüyorlar günde 1-2 saat dersten sonra herkes ilgi olduğunu sosyal aktivitesi var örneğin adam basketbol, futbol oynamaya gidiyor ilgi alanı o ve sosyal aktivitesi olmayan sınıfta kalıyor :D
    Lisede de bütün öğretim zamanlarında böyle ve insanın ilgi alanını bulması ile daha rahat iş buluyorlar daha rahat yaşıyorlar ama Türkiyede çok çalışman lazım gerekirse asosyal olabilirsin hiçbir gelişmiş ülkede bu yok işte insanları bireysel yeteneklerine göre eğitiyorlar ama Türkiyede herşeyi ver ondanda koy bundanda koy şimdi sen gidip Lisede sözel çocuğa Matematik, Fizik, Kimya gösteriyorsun ama bu salaklıktan başka bir şey değil yani kimse kusura bakmasın ama Türkiyede iyi bir yerde okumak istiyorsan gereksiz çalışmak zorundasın bu bizim geri kalmış olmamızdan kaynaklanıyor orası ayrı
    Ben ünv kazanmak için tamam belki 12 saat biraz sallamasyon oldu ama gerçekten asosyal kalan tipler var ve bu büyüyünce başkası ile iletişimde güçlük çekebiliyor çünkü adam sadece ders görmüş :D İşte buda bizim geride olmamızdan açığa çıkıyor yalansa söyle.

haklısın tabi de çok fazla ugrasma olacağı varsa oluyor bi sekilde zaten. avrupa da polonya gibi geri kalmıs bir ülke de bile abartmıyorum standart bir çocuğun bile 18 yaşında rahat en az 3 tane anadili oluyor . oda arkadaşım litvanyadan adam 4 tane anadil biliyor 19 yaşında :d . aynı şekilde dediğin gibi sosyal aktivie de bulunmayan adam yok .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.