Şimdi Ara

Üniversite Sınavı Vs Legue of legends

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigaradan daha çok bağımlılık yapıyor . Oyunu siliyorum 2 gün sonra dayanamayıp tekrar kuruyorum yok böyle bişey ya #DirenYGS :D 6 Ay ara vermek lazım ama nasıl !

• system32 yi sil.
  • boşver dostum üniversite sınavı her sene var lolde maçı aldın aldın alamazsan ölüyorsun
  • Ben 2 saat adam akilli calisip lol atiyordum. Bana yetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pgilx -- 21 Ekim 2013; 22:55:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgilx

Ben 2 saat adam akilli calisip lol atiyordum. Bana yetti

Dersten sonra LoL atarsan bildiklerini de unutursun bence...
  • Evindeki bilgisayarı camdan atsan bile 2-3 gün sonra kendini mahallenin internet kafesinde LoL oynarken bulacağın için ben LoL alır diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgilx

Ben 2 saat adam akilli calisip lol atiyordum. Bana yetti
    Üniversite sınavına günde 15 saat çalışman gerekmiyo okul-dersaneden sonra 1-2 saat düzgün çalışmak yeterli sonra ne istiyorsan oyna. Birşey yapmak için birşeyi feda etmeniz gerekmiyor yani.
  • oziboaydino kullanıcısına yanıt
    şöyle bi durum var dersten sonra ders çalışmaya devam etmediğinde yapacağın her aktivite zaten bildiklerini unutturur tecrübe konuşuyo
  • La oyun oynamıyom yinede ders çalışmak istemiyom çok tembelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

şöyle bi durum var dersten sonra ders çalışmaya devam etmediğinde yapacağın her aktivite zaten bildiklerini unutturur tecrübe konuşuyo
    Gunde en fazla 2 mac atiyorum.Kendine baska hobiler bul.
  • hedefin ne bro ben 95liyim 32.000de kaldim lol yuzunden :D tip fuckultesi istiyordum :D sana rakip oldum ama forumda oyle biri varki bizim okuldandihem takimin supp u hemde cerrahpasa tip fuckultesine
    gitti:D
  • Ygs-lys sınavını abartmayın günde 2 oyun atıp ders çalışabilirsiniz.

(Ygs-Lys hiç çalışmayıp sınava girdi 2 yıllık halkla ilişkiler okuyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

hedefin ne bro ben 95liyim 32.000de kaldim lol yuzunden :D tip fuckultesi istiyordum :D sana rakip oldum ama forumda oyle biri varki bizim okuldandihem takimin supp u hemde cerrahpasa tip fuckultesine

İnsanlara yardım etmek için doğmuş o, tutmayın onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storyteller -- 21 Ekim 2013; 23:12:32 >
  • Birakamazsin o seni birakir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Evindeki bilgisayarı camdan atsan bile 2-3 gün sonra kendini mahallenin internet kafesinde LoL oynarken bulacağın için ben LoL alır diyorum.
    Tamamen psikolojik. Ders çalışmak sıkıcı geldiği için kendine başka şeyler arıyosun. Benim de bu cuma vizem var normalde bu kadar canım LoL çekmez ama şu anda kıvranıyorum resmen. Sınav geçtikten sonra da bütün isteğim gidiyor. Senin de sınav geçtikten sonra bütün isteğin gidicek büyük ihtimal. Allah'tan sınav senemde bulaşmadım şu oyuna. Bizim sınıfta oynayan arkadaşlar vardı sürekli internet kafeye giderlerdi okul çıkışı, bana da dediler sen de başla süper oyun diye başlamadım. Normalde biri şu oyuna bi baksana falan güzel bi oyun dese hemen yükler bakarım en azından ama Allah'ın hikmetimidir nedir LoL hiç ilgimi çekmedi O zamanlar KO hastalığı vardı bende de yaz gelse şu sınav geçse de KO oynasam diye heyecandan duramazdım Sonuç dişimi sıktım, PC'yi evden kaldırttım, bi sene çalıştım ve karşılığını kat kat aldım çok da memnunum. Yazın da çatlayana kadar KO oynamıştım.

Özet : Doğaldır, herkeste olur. Önemli olan bunu yenebilip dersini çalışman, bi sene ara vermen oyunlara. Sonra iyi ki yapmışım diyorsun.

• Abartilacak birsey yok. Ben lys gunune kadar gunde 3saatten fazla lol oynuyordum ve dersimi de calisiyordum. Zor birsey degil yani. Kendine hakim olman lazim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

hedefin ne bro ben 95liyim 32.000de kaldim lol yuzunden :D tip fuckultesi istiyordum :D sana rakip oldum ama forumda oyle biri varki bizim okuldandihem takimin supp u hemde cerrahpasa tip fuckultesine

İnsanlara yardım etmek için o, tutmayın onu

anlamadim yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

system32 yi sil.

ilk kez süt darısına katılıyorum, bilgisayarı yak
  • Arkadasim sana tavsiyem Evdeki int kapat yada benim gibi 4 gb falan yap cunku 1-2 saat falan demisler ama adam gibi 4-6 saat arasi calismassan bir yere yerlesemessin.Gecen sene bende cok duydum oyle yap boyle yap.simdi pismanim bu sene yerlestim hic beklemedigim fem dershanesi haftaici fakultesine :DDD
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

İnsanlara yardım etmek için o, tutmayın onu

anlamadim yaa

Tabii araya doğmuş yazmayı unutunca
    Hem support oynuyor hem tıp istiyor ya ondan şeettim. Dur editleyeyim ilk mesajı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.