Üniversite sınavına girecek kardeşlerimize başarılar dilerim... Umarım herşey gönlünüzce olur.. Sakin olun , heyecanınızı bastırın ve sorularla inatlaşmayın.. Unutmayın hiçbirşey dünyanın sonu değil... Allah yardımcınız olsun...
ben hem kendıme hemde gıreceklere basarılar dılıyorum.(acıktan ıkıncı bır unı okumak ıstıyom sırf cv ye yazmak ıcın :) )
saolasın iboteke kardes, kendime ve tüm sınava girecek arkadaslara allah zihin açıklıgı versin, herkese basarılar.!
sakın benim yaptığım gibi çözdüğünüz sorulara geri dönüp doğrumu yanlış mı diye bakmayın.[krl] neydi o günler ya
evet arkadaşlar sınava girecek herkese başarılar. artık sona eriyo kurtuluyoz şu dertten(acaba?). herkes için en hayırlısı olsun
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by iboteke</i> <br />Üniversite sınavına girecek kardeşlerimize başarılar dilerim... Umarım herşey gönlünüzce olur.. Sakin olun , heyecanınızı bastırın ve sorularla inatlaşmayın.. Unutmayın hiçbirşey dünyanın sonu değil... Allah yardımcınız olsun... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1 umarım mutlu olabileceğiniz bir bölüm olur....ü BAŞARILAR.... Unutmayın hiçbirşey dünyanın sonu değil
vallaha 45 dakikadır internetteyim ve elim titriyor heyecandan. bitse de kurtulsak (son 12 saat kaldı)