House okumuş büyümüş doktor olmuş o sırt çantası kullanıyor da üniversiteli kullanmış çok mu?
kullanır tabi şu üniversiteyi izlediğiniz amerikan dizi filmleri gibi sanmayın.
kullanılır tabikide üniversiteye gidecek adamın böyle düşünceleri aşmış olması lazım
kullanılır tabide sırt çantasına koycak kadar eşya olmuyo bi defter bi kalem silgi tamamdır laptop çantası al ara sıra laptopu getirirsin baya rahatlık olur
80 yaşında dedem kullanıya sen mi kullanmacan
Bende başta kullanıyordum sonra bu ne olum lisede mi kaldın dedi 1-2 kişi aldırmadım sonradan kızlar bile bişeyler demeye başladı sonra zaten giyim tarzımı biraz değiştirdim spor şeyler giyiyordum gömlek falan giymeye başladım gömlekle sırt çantası pek uyumlu değildi elde taşımaya başkladım bende.
quote:
Orijinalden alıntı: moyku
House okumuş büyümüş doktor olmuş o sırt çantası kullanıyor da üniversiteli kullanmış çok mu?
Hee aynen ha .3 ekimde başlıyor bu arada.
Bizim sınıftakiler gibi içine sadece 1tane defter koyup getirme lütfen.Kendine yazık.
bu kafayla 4 yılın heba olacak
spora felan gidiyorsan illaki taşıyacaksın ama sırf defter taşımak için değmez çanta hamallığı yapmaya
üniversitede notta tutma not tutma lisede kaldı
kullan bence. kalemi filan cebinde mi taşıyacaksın. hem koyacak başka şeylerin de olur. ne bileyim okuduğun kitap, yanında taşıdığın bir şey...
Lazım olursa kullan
Tek ders olunca taşımıyorum fakat bir günde 2-3 ders varsa veya yanımda kaynak götürmem gerekiyorsa taşıyorum. Çevremde ki insanlarda aynı böyle, her hangi bir sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar. Gerçi ne sıkıntı yaşanacak ki ?
Derslerimiz ve kitaplarımız ağır olduğu için (veteriner fakültesi) kullanıyorduk. Ama sırt çantası değil, yandan askılı olan ve A4 boyutundan daha büyük olan çantaları. Sana da onu öneririm genco.
Şaka mısın ? Soruya bak
Ciddi cevap vereyim, bir adet sırt bir adet postacı olmak üzere iki adet çanta al.O gün ki giyimine göre kullan.Fakülte takımı vs şeklinde bir spor organizasyonuna katılacaksan sırt çantasını spor almanı öneririm.