Şimdi Ara

Üniversite Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankaradan samsuna okumaya geldim fakat ailemden ilk kez ayrı kaldığım için baya zorlanıyorum. samsuna da bir türlü alışamadım. güzel,hoş bir memleket fakat bir türlü içim ısınmadı.

Eleltrik-elektronik müh kazandım . bana söylenilen iyi üniversitelerde müh. oku sözlerine pek aldırış etmedim ve 2.senem olmasına rağmen pekte çalışmayarak burayı kazandım. fakat jeton

yavaş yavaş düşüyor. keşke çok çalışıp ankarada bir üniversiteyi hedefleseydim. Ne yapmalıyım arkadaşlar bir sene daha mı ygs-lys ye gireyim, yatay geçişle ankara veya civarlarına gitmeyimi

çalışıyım?

ayrıca benim konya selçuk 2. öğretim elek-elektonik. puanım yetiyodu oraya geçiş yapabilirmiyim?

• Dur daha 4 gün oldu.Zamanla alışırsın.
    Samsun'un ortamı Konya'dan bence daha iyi.Samsun'da sıkılırsan Konya'da hayli sıkılırsın.Gerçi eğlence anlayışın nasıl bilemiyorum.
    Samsun Atakum'a git al arkadaşlarını.İçki içiyorsanız publara gidin,içmiyorsanız cafeler var.Sahilde gezin zaman geçirirsiniz böyle.Piazza ya gidin olmadı yeşilyurta gidin.Alışırsın zamanla.
    __
    Edit:
    Yatay geçişle Ankara'ya gitmeyi düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBlitzkriegx -- 1 Ekim 2015; 20:04:10 >
  • Nerde kalıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatay geçişle Ankara ya nası geçicen? Ben de kocaeli deyim. Elektrik. Ve hic alısamadım.

• siralaman kacti?

• Samsun çöp, kurtul oradan

• Smaugun Gözü kullanıcısına yanıt
    70 bin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE VE KEKEMELİK
    10 yıl önce açıldı
    Üniversite de yemek sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Burslar ve Yaş sorunu?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xBlitzkriegx kullanıcısına yanıt
    Aslında ortam o kadar umrunda değil. ben sadece iyi bir eğitim almak istiyorum . tamam Selçuk çok iyi bir üniversite değil fakat ondokuz mayıstan kat kat daha iyidir.

sanki omüden mezun olduktan sonra tırt bir mühendis olacakmışım gibi geliyor tabi bu insana da bağlıdır kendini geliştirmesi vb. ama aldığı eğitim de insanı bir adım öne geçirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.