Değerli arkadaslar sanırım sonuçlar açıklandı veya açıklanacak. Bayram gününde birçok öğrencinin gününü mahvedebilecek bir olayı bugün açıklayıp sağlam bir bayram hatırası bırakan berbat tuhaf sistemin son basamağı tercih. foruma çok uzun süredir girmiyorum fakat yardım etmek istedim.
Size ilk tavsiyem Tercihin ilk gününden itibaren delicesine düşünüp kendinizi harap etmeyin. İlk düşünmeniz gereken şey 'hiçbir şey sizden önemli değil' . Son 2 güne kadar rahat rahat düşünün. Zaten yaptığım gözlemlere göre genelde tercihin son günlerinde bir şekilde yazıyorsunuz. Bende de bu şekilde olmuştu. Şehir dışına gitmekle bu şehirde kalmak arasında kararımı kura çekerek vermiştim . Herneyse , sonucunuz kötü gelmiş de olabilir ki belli bi kesim hariç gerisi kötü gelmiş gibi düşünebiliriz. Mezuna kalmak konusunda düşüncelere dalan arkadaslar fazla düşünmeden mezuna kalabilirler. Sadece diğer seneyi nasıl yöneteceğiniz önemli. Mezuna kalmak konusunda bana mesaj atabilir istediginizi sorabilirsiniz. Bildiğim , tecrübe ettigim kadarıyla yardımcı olabilirim .
Önemli not: Türk hava kurumu üniversitesini tercih etmemenizi şiddetle söyleyebilirim . Kimse kendi okulunu sevmez tam anlamıyla, herkesin sevmedigi bir durum vardır illa ki . Ama bakmanız gereken önemli sebeplerdir. Rektörünüzün size insanmışsınız gibi davrandıgı , öğrenci mi müşteri mi gibi davrandıgı ve okulu yönetenlerin aklı basında insan olup olmadıgı önemli sebepler. Tercih döneminizde tabii ki öğretim kadrosuna bakıp fikir sahibi olmaya çalışacaksınız ama okulda okuyan birine rektörü ve okul durumunu da sorun . thk üniversitesini düşünenler bana mesaj atsın neden gelmemesi gerektiğini de seve seve uzun uzun yazarım. Yazıyı erken yazdım ilerde değerlenebilir. Soru sormak için her saniye yazabilirsiniz. Bol şans
Açıklandı mı? Forumdaki trollere inanmayın hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme