Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler foruma yeni katıldım. Lys tercih yapıyorum ama çok tereddütte kaldım bir türlü karar veremiyorum. Puanım da öyle yüksek değil sosyal bilgiler öğretmenliği, sosyoloji, kamu yönetimi. işletme falan filan işte bunun gibi bölümler tutuyor. Benim en çok zevk alıp severek okuyacağım bölüm sosyoloji gibi ya da sosyal bilgiler öğretmenliği. Ama bu bölümler iş bulma açısından biraz sıkıntılı gibi. Onun haricinde uluslararası ilişkiler, halkla ilişkiler ver tanıtım, uluslararası ticaret vs. tutuyor. Bu konuda bilgisi olan veya yorum yapacak olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• açıköğretim adalet okursan gümrük memuru olabilirsin bence güzel br yol kpss ile gümrük memuru olduktan sonra da çalışırken dgs ile Hukuk kazanabilrisin
  • dostum açık öğretim okuma gibi bi niyetim yok insan üniversiteye bi kere gidiyo hani biraz keyif gibi olcak da hem iyi bi gelecek hem de iyiy bi okul hayatı istiyorum anlıcağın muğlaya gidicem sanırım eğer uşak lojistik ve taşımacılığı çıkarırsam yoksa orası olacak gibi bakalım hayırlısı..
  • Bende bir şey soracaktım ben İstanbul Aydın üniversitesi matematik- bilgisayar bilimlerini tutturuyorum.Gecen sene son giren adama göre 20 bin kişi öndeyim. Oraya girme olasılığım sizce yüzde kaç ? ilk sıraya yazdım o üniversiteyi.Bölüm iyi bölüm zaten yazılım ağırlıklı.Zaten bir yıl sonra iyi bir ortalama yaparsam (3.00 ve ya daha üstü) mühendislik fakültesine geçiş yapabilirim.Hocaları Yıldız Teknik Üniversitesi'nden geliyormuş.Kadrosunu öğrendim bayağı iyi zaten kendimi yetiştirmeyi kafaya koydum :) Geçen sene 15 kişi alınmış ama bu sene 7 kişi alınıyor.Benim sıralamam 220.000. Geçen sene ki adamın sıralaması 240.000 acaba ben bu sene oraya girebilir miyim? Puanlar bence çok değişmez. Şimdiden çok teşekkür ederim :)
  • Bana çok büyük ihtimalle girersin gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqageke

açıköğretim adalet okursan gümrük memuru olabilirsin bence güzel br yol kpss ile gümrük memuru olduktan sonra da çalışırken dgs ile Hukuk kazanabilrisin

merhaba
     ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ HAKKINDA

şuna cevap verır mısn ?
  • kontenjanı dolmamış olabilir dikey geçiş diye bir forum vardı arzu edersen orada sorup daha kesin cevap alabilirsin kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.