Şimdi Ara

Üniversite tutturamadım askerlik tecilim bitti yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıldır barajı geçemiyorum tecil hakkım 2020 şubatta bitiyor. üniversite sınavı 2020 haziran da. barajı geçemediğim için açıktan okuyup tecil yapamıyorum. oysa seneye girecektim

• Neden korkuyorsun askerlikten.6aya düştü zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes barajı geçemeyecek kadar donanımsızsan git askere vatana bir işe yara.
  • Artık gitmekten başka şansın yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

Neden korkuyorsun askerlikten.6aya düştü zaten
    askerde ders çalışacak boş zamanım çok olur mu seneye hedefim vardı
  • Barajı geçemeyenler harbiden üzülünecek durumda olanlardır. Askere git de bi kendine gel.

• 3 yıldır barajı geçemeyecek düzeydeysen bi sıkıntı var demektir. Ben seneler sonra hiç kitap açmadan girdim yine hatırı sayılır yerler tutuyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik tecili Ve üniversite
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabah 7 de içtimalar,gece 3-5 nöbetleri,mıntıka temizlemeleri,tuvaleti yıkamaları senin için hayrlı olsun.Meslegin olmadıgı için yukarıdaki tüm yazdıgım seylerden daha cok iş yapacaksın.
    En favorim sabah akşam cukur kaztırıp,tekrar doldurmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçek mi bu ? 10 net bile mi yapamıyorsun. IQ'unu ölçtürüp sonucu söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamisama-

Gerçek mi bu ? 10 net bile mi yapamıyorsun. IQ'unu ölçtürüp sonucu söyler misin?
    mat fen temelim yok boş. türkçe 14d 19y sosyal 6d 7y

dalga geçmeyin yol gösterin yav. şubeye gidip durumu açıklasam ekstradan 6-7 ay tecil verirler mi
  • Askerlik kısmıyla ilgili yol gösteremem de tekrar sınava girmeyi başarırsan %100 emin olduğun soruları işaretle. 14 d 19 y yapmışsın türkeçeden mesela 19y'nin büyük çoğunluğunu sallayarak yapmışsındır. Onları sallamayıp sadece bildiğin 10 tane soruyu işaretlemiş olsaydın barajı geçerdin. Yapacağın şey giriş seviyesi yks(adı neyse artık o sınavın) kitabı alıp örnek soruları çözmek. sadece 10 türkçe yaparsan ya da hepsinden 5er net yaparsan barajı geçiyormuşsun sanırım ona göre çalışırsın tabi askere almazlarsa. Ama askere git bence korkulacak bir şey değil. Zaten evde kalmaktan sıkılmışsın sanırım açtığın konular öyle gösteriyor. Farklı ortam iyi gelir bence.
  • Csb dir umarım 3 senedir baraj ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşcinsel olduğunu söyle hocam. Pembe tezkere verirler, askere hiç gitmezsin.

• Birde hala hedefim var diyo lan ahauahu

• Sana güle güle loser..

• koca koca kazanlari yikicaksin yemekhanede acemibirliginde tabak canak tabiliot. offff aklima geldikce delleniyorum
    tuvalet nöbeti. saysay bitmez

• Kimse tutup kolundan zorla götürmez. Ben 10sene evvel askerlik şubesine gittim ordaki personel evrakları verirsen 2-3 gün içinde birliğindesin dedi. Gittim işlerimi halledip 1sene sonra işlemleri tamamladım.

Tabi asker kaçağı olmaktan 2binTL filan ceza ödedim sonrasında

Tabi okuyupta ne olacan konusu var birde. Yap askerliği belki çok sever orda kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 17 Temmuz 2019; 13:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Kimse tutup kolundan zorla götürmez. Ben 10sene evvel askerlik şubesine gittim ordaki personel evrakları verirsen 2-3 gün içinde birliğindesin dedi. Gittim işlerimi halledip 1sene sonra işlemleri tamamladım.

Tabi asker kaçağı olmaktan 2binTL filan ceza ödedim sonrasında

Tabi okuyupta ne olacan konusu var birde. Yap askerliği belki çok sever orda kalırsın.
    asker kaçağıyken üniversite kaydı olmuyor artık o yüzden.
  • Barajı geçememişsin. Daha hedefim diyorsun

• O zaman askerlik şubesine gidin orada bir sene yada 6 ay tecil koparmaya çalışın başka yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.