Arkadaşlar merhaba. Azıcık kafam karışık. Üniversitede İzmir'e kendimi şartladım. Ne okursam okuyum kendi işimi kurmayı düşünüyorum. İş kurmak için de işletmenlik diploması gerekecek tabii. 360 puana ege veya dokuz eylül ingilizce işletme okuyum istiyorum. Planlarım şöyle;
Aile durumu iyidir şükür olsun. Yani onlardan para gelecek. Girişken sosyal ticari zekaya sahip bir insanım. Ayrıca gitar bateri keman gibi müzik aletlerini çalıyorum (gitar ve bateri profesyonel) Üniversitede bir yandan bir işe gireyim, 4 5 tane öğrenci bulayım onlara özel ders vereyim. Ailemden gelen parayı ben harcayım, kendi kazandığım parayı 4 sene boyunca biriktireyim istiyorum. yazları da work&travel ile yurtdışına gidip para kazanayım, dilim iyidir. Böyle böyle sermayemi biriktirip İzmir'de bir cafe veya müzik okulu açayım istiyorum. Yani tabii ki biriktirdiğim para yetmeyecek, laising denilen banka anlaşmalı kredilerden kullanacağım. İpotek falan derseniz de şöyle düşünüyorum. Üniversitede öğrenci evimizi satın alayım. Yanımdaki öğrencilerden kira alayım kendim de kira ödermiş gibi paramı koyup kredi borcunu vereyim. Hiç yoktan evim olur. Ev, boru değil. Bu fikrimi babam kabul etmişti. Cafe için de çok özel fikirlerim var çok da güzeller. Evet benim için sıkıntılı üniversite hayatı ve açtıktan sonra zor günler demek en azından işi oturtup toparlayana kadar ama değecek de bir iş. Buraya kısa yazdım yani yoksa ben saatlerce konuşur yazarım sıkıntı değil ama kabaca olay bu. Önerilere açığım. Fikirlerinizi de almak isterim. iyeeelenceler
up
Banka soy knk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme