Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE'YE GİDECEK OLANLARA TAVSİYEDE BULUNUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
30
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alttan dersleri vermekle uğraşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

Ankara, İstanbul ve İzmirde okuyan arkadaşlar memnundur üniden ama bu şehirlerden başka şehire okumaya gidenler öğrenciliklerinden memnun değiller

ne yani güzelim eskişehiri yazmamışşsın :)
  • arkadaş ortamı varsa muazzam gelir her yer. Fazla çevresi olmayan biri için ise tam bir kaos yeridir. 3. siniftayim ben. yapmadigimiz goygoy kalmamıştır herhalde. Yeri geldiğinde de ciddiyet kesinlikle şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

arkadaş ortamı varsa muazzam gelir her yer. Fazla çevresi olmayan biri için ise tam bir kaos yeridir. 3. siniftayim ben. yapmadigimiz goygoy kalmamıştır herhalde. Yeri geldiğinde de ciddiyet kesinlikle şart

hocam bir arkadaş yazmış konuya belki görmüşsündür kendi bölümünden arkadaş edinme çıkarcı oluyorlar
    farklı bölümlerden arkadaş edin diye yazmış katılıyormusun
    birde hocam bir arkadaşımda ağır başlı takıl herkezle merhaba merhaba ol samimi olma kimseyle
    ortam kendilinden oluşur diyor buna katılıyormusun yoksa herkezle gider gitmez samimiyet kurmak lazım mı
    yazıcaklarını sabırsızca bekliyorum hocam
  • yokmu forumda üniversiteye giden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terkeden

quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

arkadaş ortamı varsa muazzam gelir her yer. Fazla çevresi olmayan biri için ise tam bir kaos yeridir. 3. siniftayim ben. yapmadigimiz goygoy kalmamıştır herhalde. Yeri geldiğinde de ciddiyet kesinlikle şart

hocam bir arkadaş yazmış konuya belki görmüşsündür kendi bölümünden arkadaş edinme çıkarcı oluyorlar
    farklı bölümlerden arkadaş edin diye yazmış katılıyormusun
    birde hocam bir arkadaşımda ağır başlı takıl herkezle merhaba merhaba ol samimi olma kimseyle
    ortam kendilinden oluşur diyor buna katılıyormusun yoksa herkezle gider gitmez samimiyet kurmak lazım mı
    yazıcaklarını sabırsızca bekliyorum hocam

kendi bölümden arkadaş edinme derken kısmen haklı tabi ki o arkadaş ama genelleme yapmak doğru olmaz. Farklı bölümde çıkarcı biriylede arkadaşlık kurulabiliyor sonuçta. O yüzden kişi hakkında tespitler yapmak akıllıca olur.

İkinci soru cümlen için önerim ise her iki karakteride kullanman yönünde olacak. Ağır başlı tabi ki ol ama herkesle merhaba merhaba yapsan konuşacak kişi kalmıyor çevrende o yüzden biraz insan canlısı olmakta yarar var. Tabi ki cıvık olunmamalı ama kasarak da cool biri olunmaz. Burda teorisel olarak her şeyi öğrenirsin vs. ama gittiğin yerde uygulama olarak yaşaman tamamen doğaçlama olacak. O yüzden pek kafanı takma böyle şeylere. He tavsiye istiyor olucaksan da yukarıda da bir arkadaş demiş İstanbul-İzmir-Ankara-Eskişehir gibi öğrenci şehirlerinde can sıkıntısı daha az olur

• üniversiteye giden arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patada Voladora

Bence liseden tek farki cok daha az dersin olmasi ve okula gitmesende bir problemle karsilasmaman bunlar pozitif yonleri. Negatif olarak asla lisedeki arkadasliklarin gibi arkadasliklar kuramiyorsun. Cogu kisi daha yuksek not almak icin seni kullanmaya calisiyor. Bu yuzden bende hep okul disindaki yerlerde arkadas edinmeye calisiyorum. Baska okullardan veya bolumlerden arkadasin olmasi daha iyi en azindan seninle gercekten arkadas oldugundan emin olabiliyorsun

yani hocam kendi bölümümden arkadaş edinmiyim mi daha çok farklı bölümlerdenmi arkadaşlıklar kurmaya çalışayım ?

İstersen önce arkadaş edin, sonra çıkarcı olanlarla arkadaşlığını kesersin. Ben öyleyaptım şu anw bölümümden 1 tane arkadaşım var. Yaptıkları çıkarcılıklar çokfazla gelmeye başlamıştı diğerlerinin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumları bekliyorum
  • Yurt arkadaşlarım hepsi birbirinden iyi 2 ayda kardeş gibi olduk onlarla vakit geçiriyoruz evde okulda zaten 2 saat derse giriyosun sonra 1 tlye 4 çeşit yemeğini ye gel eve internet tv muhabbet öyle yani sıkıcı değil aksine keyifli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Switch-

Yurt arkadaşlarım hepsi birbirinden iyi 2 ayda kardeş gibi olduk onlarla vakit geçiriyoruz evde okulda zaten 2 saat derse giriyosun sonra 1 tlye 4 çeşit yemeğini ye gel eve internet tv muhabbet öyle yani sıkıcı değil aksine keyifli

hocam yurtta tanışıp sonra beraber evmi tuttunuz
    birde yurtmu ev mi daha iyi sizce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Switch-

Yurt arkadaşlarım hepsi birbirinden iyi 2 ayda kardeş gibi olduk onlarla vakit geçiriyoruz evde okulda zaten 2 saat derse giriyosun sonra 1 tlye 4 çeşit yemeğini ye gel eve internet tv muhabbet öyle yani sıkıcı değil aksine keyifli

hocam yurtta tanışıp sonra beraber evmi tuttunuz
    birde yurtmu ev mi daha iyi sizce

birbirimizi hiç tanımıyoduk bi katta 7 kişi kalıyoruz şuan hepsi birbirinden iyi gerçekten çok şanslıyım galiba kıl biri de çıkabilirdi.
    aslında ev de yurtta kalıncak gibi değil bence en iyisi apart yani eşyalı daire elektrik su internet vs karışmıyosun her ay belli bi para veriyosun ben mesela 2 kişilik oda 250 tl sabit.tv bile var küçük de olsa en azından şampiyonlar ligi fln izliyoruz :)

• Ulkenin her kosesinden insan gelir cok farkli ilginc insanlarida gorursun, cikarci dini imani para olan insanda gorursun birde cana yakin kardes gibi insanlar olur ki en kiymetli insan onlardir. Baslarda yurt cok iyi olur ordan sizin bolumunuzde okuyan birisi muhakkak bulunur onunla gider gelirsin hatta ilk vizelere de birlikte calisirsiniz daha sonra kafan tutarsa devam eder tutmazsa orasi zulum gibi gelir. Ozellikle sinav zamani yurtta zorluk cekebilirsin gurultu fazla olur. Yemekleri guzel olmazsa zorluk cikar masrafinda dogal olarak artar. Ama bunlar gozunu korkutmasin bunlarin olmadigi yurtlarda var. Bunlarin yaninda guzellikleride var mesela ilk haftalarda millet kaynassin diye halisaha maci olur, ayda 1 defa cigkofte gibi etkinlikleri olur.

Konuda istedigini sorabilirsin. Ev ortamini merak ediyosan onuda anlatirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel anlamı ile çöptür üniversite. Ama fırsatların da olduğu bir yerdir.

Çekingen olmazsan insanlar ile çabuk tanışırsın.
  • pi10 kullanıcısına yanıt
    1- hocam biz arkadaşla ev tutmayı düşünüyoruz ev ortamınıda anlatırsan sevinirim birde
    2- şuan bir arkadaşla face de konuşuyoruz bana ilk haftadan ortamını kur diyor sonra yalnız kalırsın diyor
  • Yatıoz kalkıoz vizeler yatıoz kalkıoz finaller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Üniversitede günleriniz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz
    gidecek arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir
    liseden farklarını nelerdir

sorulara cevap vericek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Liseden tek farki okulda durma zorunlulugun yok ve sivil giyiniyon :) Onun disinda ortam felan hersey ayni ne bilim bir dans kursuna gidersende bulabilirsin o ortami :) Ama profildeki sensen isin zor.
  • ilk sene çok fazla arkadaşın olur yıllar geçtikçe arkadaş sayın azalır benim gibi son seneye geldiğinde 3-4 tane kalırlar.Sonra dersin zamanında ben bu gerizekalılarla nasıl arkadaş olmuşum kendinden utanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

Yatıoz kalkıoz vizeler yatıoz kalkıoz finaller

gidecek arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir
    liseden farklarını nelerdir

anlatırmısınız hocam uzun uzun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.