Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE'YE GİDECEK OLANLARA TAVSİYEDE BULUNUN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
30
Favori
6.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: panter20

balikesirde olanlarin eminim ki cok iyi geciyordur

tinerciler seni mi bafilemişti hacı
  • bok gibin
  • Bizimki ayni lise gibi ama biraz daha ozgur. Oglen okuldan cikip istedigimiz yere gidebiliyoruz mesela. Devamsizlik bizim bolumde sikinti biraz sıkı tutuyorlar. Onun disinda gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen sana kalmış.Liseden farkı herkes sivil ve istediğin zaman eve gelebiliyorsun.Üstte bir arkadaş yazmış bütün gün yatabilirsinde parti,bar da yapabilirsin.

• Bu sorunun cevabı üniversiteyi okuduğun yer ve maddi durumun ile alakalı olarak değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

cok da komik

• Hangi liseden mezun olduğunu halen anlayamadığım insanlar üniversite beğenmiyor bir türlü . Ya ortamı sen yaratıyorsun. Dersler az, git yemekhaneye 1-2 liraya yemek ye. Lisede 5-6 lira da versen ne yediğin belli değil. Bu okullarda denetleniyor ve bence çoğu zaman iyi yemekler çıkıyor. Cafeye git çayını kahveni iç. Arkadaş ortamında asalakları bulundurma, okula gelmeyen adama not verme. Beklentiler nasılsa artık her gelen üniversiteleri kötülüyor.

• Lise 5 yaşadığım şehirde okuyorum okuldan eve evden okula ara tatilde falan istanbuldan arkadaşlar gelirse takılıyoruz okadar okulda ortam rezalet daha geçen biriyle kavga ettim herifi dost bildik neyse aklıma geldikçe sinirleniyorum ha birde liseden farkı zil çalmıyor gerisi aynı fazla heveslenmeyin
  • Tam YGS ye az kalmış şurada adam akili sınav kasalım dedim lise 5 çıktı yav olacak is değil lise 5 ne bea

• 1.sınıf-cs
    2.sınıf-İhale
    3.sınıf-101
    4.sınıf-dersane/araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: redand

quote:

Orijinalden alıntı: terkeden

quote:

Orijinalden alıntı: redand

Arkadaş ortamım, yaşadığım şehirde okumam gibi faktörler oldukça güzel ve bunlardan memnunum ama çok fazla ders ve sınavımızın olması bütün bunları bozuyor ....işte böyle

gidecek arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir
    liseden farklarını nelerdir

Tıp için BIRAZ asosyal olmayı kabul edip gitmek lazım, buna alışmaz isen psikolojin kaldırmıyor, daha ilk aylarda çok gördüm böyle

Abartmayalım hocam bence cok da asosyal olmaya gerek yok 3.5 haftada bir sonav oluyor 1 hafta ciddi çalışıp 60-70 alıyorsun 2.5 hafta rahat rahat sosyalleş

Edit: biraz demişsin sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazzey -- 10 Şubat 2014; 23:52:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Switch-

quote:

quote:

Yurt arkadaşlarım hepsi birbirinden iyi 2 ayda kardeş gibi olduk onlarla vakit geçiriyoruz evde okulda zaten 2 saat derse giriyosun sonra 1 tlye 4 çeşit yemeğini ye gel eve internet tv muhabbet öyle yani sıkıcı değil aksine keyifli

hocam yurtta tanışıp sonra beraber evmi tuttunuz
    birde yurtmu ev mi daha iyi sizce

birbirimizi hiç tanımıyoduk bi katta 7 kişi kalıyoruz şuan hepsi birbirinden iyi gerçekten çok şanslıyım galiba kıl biri de çıkabilirdi.
    aslında ev de yurtta kalıncak gibi değil bence en iyisi apart yani eşyalı daire elektrik su internet vs karışmıyosun her ay belli bi para veriyosun ben mesela 2 kişilik oda 250 tl sabit.tv bile var küçük de olsa en azından şampiyonlar ligi fln izliyoruz :)

eskişehirde mi okuyorsun?

• pijama partileri, havuz partileri yastık savaşları falan öyle yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon059

quote:

quote:

quote:

Yurt arkadaşlarım hepsi birbirinden iyi 2 ayda kardeş gibi olduk onlarla vakit geçiriyoruz evde okulda zaten 2 saat derse giriyosun sonra 1 tlye 4 çeşit yemeğini ye gel eve internet tv muhabbet öyle yani sıkıcı değil aksine keyifli

hocam yurtta tanışıp sonra beraber evmi tuttunuz
    birde yurtmu ev mi daha iyi sizce

birbirimizi hiç tanımıyoduk bi katta 7 kişi kalıyoruz şuan hepsi birbirinden iyi gerçekten çok şanslıyım galiba kıl biri de çıkabilirdi.
    aslında ev de yurtta kalıncak gibi değil bence en iyisi apart yani eşyalı daire elektrik su internet vs karışmıyosun her ay belli bi para veriyosun ben mesela 2 kişilik oda 250 tl sabit.tv bile var küçük de olsa en azından şampiyonlar ligi fln izliyoruz :)

eskişehirde mi okuyorsun?

Eskişehirin haritada Bi ustu

• Lise 5 hiç bi farkı yok sınavlarda bağıran ses çıkartan tipler, hocalara lisedeymiş gibi yağ çekmeye çalışanlar. Ayrıca hiç bir dostuna güvenme iki yüksek not alırsın hepsi dostun kesilir sınav sonrası hiç biri hatırlamaz.
  • Açıkcası bu sne üniversiteli oldum fakat hiç beklediğim gibi olmadı.Neden mi ?Benim ki biraz farklı.İstanbulda yaşıyordum ve İstanbulu istemiyordum, Sakarya Kocaeli olsun.Yani İstanbul olmasın ama İstanbul a da yakın olsun.Neyse Sakaryayi kazandım gayet de sevindim.Sonra kayıt gününe gittiğim gün beynimden vurulmuşa döndüm şehir bomboş ya bildiğin bomboş.Neyse okul açıldı abi yok.Boş bir şehir yani.Ulan İstanbul da yasıyordum tamam ama gezmediğim bilmediğim belki de tonla yer var yani.Hani çok aşırı sosyal değildim açıkcası.Ama dayanamıyorum abi ulan İstanbul un trafiği bile bana Sakarya dan daha hoş geliyor.Ahhh ahhhh kendim ettim kendim buldum ben.
  • Arkadaş ortamın iyiyse sorun yok ama konuşkan bi tip değilsen sıkıntı oluverir...
  • her uni yada bolum ayni olamaz cunku insanlar farklidir iyi bir bolumde okursan mesala muh.lik dersler arkadasliklar ortam daha ciddi olur herseyi yeri geldiginde yaparsin kiz sayisida azdir biraz sikinti olabilir herkesle iyi gecinmeye bak zaten kafa dengin olan kiserle ortam kendiliginden gelir asosyal olma aksine universitede asosyal biri olsan bile sosyal moda gec kendini zorla ben acarim yani oyle arkadaslari yalniz kalmlarina uzulurum liseli tiplerden kari kiz pesinden kosanlardan uzak dur her teklife evet deme yeri geldiinde kesinlikle hayir dmesini bil satisa alismalisin unide satis koyan cok olur devamsizlik yapma derslerini sureki tekrar et uniye gldim rahatin finale yada vuzeye sinav aksami calisip gecerim deme uykusuzluga hazir o tabi hangi bolume gideceksin bilmiyorum parsizliga alisik ol acliga alisik ol ama belli kurallara gore yasama sonucta unidesin sonuna kadar zevk alnya bak cunku bitince artik is hayatina atilacaksin ilksene yurtta kalmak iyi olur cunku arkadas ortamini kurmak uzun surer bazilarida bnim gibi yillardir tanisiyormus gibi ortami hemen kurar ama kesinlikle eve cikmalisin tavsiye ederim bence herkes yasamali o ortami yurda gore zorlugu olsada artisi coktur her zaman gidebilcegin bi kapi olamali cunku yalnizsin bazi durumlarda yardima ihtiyacin olabilir son olarak su kadarin isoyluyim herkese uygun bi kiz var yalniz kalmazsin ne tipler gordum hic tahmin edemeyecegin kisilerle cikiyordu ozgurlugede kendini cok kaptirma cunki uni ortami guzeldir bazen hic bitmeyecek ruya gibidir hele derslerle sikintun yoksa bol miktarda bursta aliyorsan tamamdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• satıcaksın satılıcaksın ben de çok sattım arkadaşlarımı satılmadım desem de yalan olur :9
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

cok da komik

Yok demi sıkıntı kardeşim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.