Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE'YE GİDECEK OLANLARA TAVSİYEDE BULUNUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
30
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ktu den bıktım arkadaş.Yurttan çıktıgımız yok fiber internet geleli.Cidden herkez bilgisayarlı ve hepside gömulmus.İsteyen ARkadalar varsa bır resim atayım donup kalırsınız halini..:/..suan 3.cu yılım nasıl gecti o yurtta zaman gelin bana anlatın.off ulan offf..

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

ilk sene çok fazla arkadaşın olur yıllar geçtikçe arkadaş sayın azalır benim gibi son seneye geldiğinde 3-4 tane kalırlar.Sonra dersin zamanında ben bu gerizekalılarla nasıl arkadaş olmuşum kendinden utanırsın.

Çok doğru tespit. Bu adamı dinleyin.

Ayrıca parasızlık çekeceğin günlere hazırla kendini. Belki şanslıysan bir de aşk acısı çekersin inceden ama pek takma. Misal ben çok taktım 2 kasa bira içtim salak gibi 2 haftada.
    Bir de önemli olan sen ve ailen bunu aklından çıkarma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Düzgün bir üniversitede kaliteli bir ortamınız yoksa bildiğiniz lise 5 ( ki benim lisedeki ortamım daha kaliteliydi orasıda ayrı ) . İşin diğer tarafına değinmeyecem hiç , çıkarcı kişilikler , sahte dostluklar , kültür yoksunu insanlar bunları gidince tecrübe edersiniz

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terkeden

Arkadaşlar Üniversitede günleriniz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz
    gidecek arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir
    liseden farklarını nelerdir

sorulara cevap vericek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Üniversitede ne yaptığımızı boşver malum hepsi birbirinden farklı,

sana birkaç öneri vereyim

-ilk gittiğinde kendi halinde takıl (herkesle arkadaş olma mesafeli ol )
    -durumun varsa bile kredi al kyk zımbırtısı, onuda full altına yatır (sadece altın al kuruşuna bile dokunma)
    -Asla ve asla kavga etme

Düzenleyeyim bu arada 3 tür üniversite var ve 3 tür (buna 3 tür öğrencilik de diyebiliriz) okuma şekli var

-devlet -özel -vakıf (özel ve vakıf ayrımını gerçek bir vakıf üniversitesine gidersen anlayabilirsin sadece)

-Beklentisiz okuma ne olacağım vs. düşünmeden / Para kazanmadan iyi kötü harçlık bulup bitirdikten sonra hayatımı kurarım / Burslu okuyup üniversite öğrenimini işe dönüştürmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 11 Şubat 2014; 2:42:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

valla nasıl anlatsam ki.

bir gün arkadaşlarla toplanıyoruz bilgisayarları alıyoruz age of empires ondan sonra yüzüklerin efendisi oynuyoruz en son da cs oynayıp oyun dönemini kapatıyoruz. muhabbeti falan güzel oluyor. zaten bitene kadar sabah oluyor. evden çıkıp fırında bir sıcak simit yiyoruz. sonra sabahki derse gidiyoruz gelince herkes evine gidiyor veya sabah ders yoksa hafta sonuysa biraz uyuyup başka aktiviteler yapıyoruz. mesela kızları da çağırıp evde monopoli tabu gibi oyunlar oynuyoruz. sonra kızlar bize bizim yapamayacağımız karnı yarık gibi patlıcan yemekleri yapıyor. akşamına da projeksiyon makinasına ekranı yansıtıp film izliyoruz. filmden sonra yarın için plan yapıyoruz. oraya buraya gezmeye, mangal yapmaya veya kamp kurmaya gidiyoruz.(bi gece into the wild i izledikten sonra 15 kişi falan kamp yapalım diye tutturmuştuk) bu işlerden anladığım için mangalı falan ben yakıyorum. (bir kere de çakmaksız kibritsiz sopalarla ateş yakmayı başarmıştık) farklı noktalara kamp kurmaya gidiyoruz. ama kamp kuracak kişiler genelde kemik oluşum dediğim as kadro onlar kesin geliyor.

işte böyle geçiyor günlerim. arada sinemaya gitmek tiyatroya gitmek gibi küçük aktiviteleri yazmadım bile.

Vay anasini ya uni bu kadar iyimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

5 tane cafe var. Sırayla dolasiyoruz derse giriyoruz sonra yemekhane de 1 tlye yemek yiyoruz ders cikisi gezmeye gidiyoruz

İmzayı görmeden tahmin ettim tam bizim okulun tarifi diye
  • pazartesi okul ve sonra spor , salı günü kmo toplantıları, çarşamba dans gecesi, perşembe spor, cuma spor , arkadaşlarla vakit, cumartesi etüt pazar yatış , araya gezmeler tozmalar, sınav haftaları ders.Kendi adıma konusuyorum ilk 2 sene neredeyse her gün farklı bir aktivite yapıyodum ancak bi süreden sonra artık standarta bağlayanbir üniversite hayatı oluyor , Dersler çok zor finaller vizeler eziyet ama o dönemlerde çok keyif alıyorum nedense
  • Hazirliktayim henuz berbat diyebilirim. Bakalim seneye neler olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

Ayazaginin camuru ve batak

bataksız itü bitmez

Elinizdekinin kıymetini bilin beyler.

• Sabah giriyorum girişteki bilgisayar Kütüphanesinde Maclerde takılıyoruz sonra derse gireriz çıkarken gider langırt atarız sonra öğle yemeği için martı döner yeriz sonra öğle namazı için Mescid é gideriz. Çıkışta masa tenisi atarız sonra derse girer çıkışta cafede oturup kızlarla sohbet ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 11 Şubat 2014; 7:41:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: söylenecek şeyler

istersen günlerinin tamamını evde yatarak geçirirsin,istersen gezer tozarsın,paran varsa komşu illeri gezersin,paran yoksa girer bir işte çalışırsın.sabaha kadar içersin,takılırsın,sınav dönemi de masada sabahlarsın.genellikle böyle daha merak ettiğin varsa söyle yazayım

• kendi sehrimde okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: apulo

kendi sehrimde okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

tamamen sana kalmış.Liseden farkı herkes sivil ve istediğin zaman eve gelebiliyorsun.Üstte bir arkadaş yazmış bütün gün yatabilirsinde parti,bar da yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Sabah giriyorum girişteki bilgisayar Kütüphanesinde Maclerde takılıyoruz sonra derse gireriz çıkarken gider langırt atarız sonra öğle yemeği için martı döner yeriz sonra öğle namazı için Mescid é gideriz. Çıkışta masa tenisi atarız sonra derse girer çıkışta cafede oturup kızlarla sohbet ederiz.

• Karı kız ayağına fazla takilmasinlar sorun yasamazlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Profiphone

Karı kız ayağına fazla takilmasinlar sorun yasamazlar..

hocam ama lisede hayatını yaşayamamış olupta bari orda kız ortamı yapayım diyen ler olucak mesala
    birde neden kız ortamına takılmasınlar sorun yaşarlar dedin biraz daha açarmısın

birde ilk sene için ev mi yurt mu ?
  • quote:

quote:

hocam ama lisede hayatını yaşayamamış olupta bari orda kız ortamı yapayım diyen ler olucak mesala
    birde neden kız ortamına takılmasınlar sorun yaşarlar dedin biraz daha açarmısın

Hayatını yaşamaktan kasıt seks yapmak ise yine dediğim gibi fazla takilmasinlar yine de fazla kısımdan geriye kalan zamanlarda condom şart. İlk etapta yurt sonra zaten eve çıkma teklifleri gelecek uğraşmaya değmez..

• quote:

quote:

Hayatını yaşamaktan kasıt seks yapmak ise yine dediğim gibi fazla takilmasinlar yine de fazla kısımdan geriye kalan zamanlarda condom şart. İlk etapta yurt sonra zaten eve çıkma teklifleri gelecek uğraşmaya değmez..

• quote:

quote:

quote:

hocam benim en yakın arkadaşım şuan üniversite okuyor bende onun okuduğu şehire gidicem okumaya gel beraber ev tutalım diyor zaten liseyi 4 sene beraber okuyup bitirdik çokda kafa dengi bir arkadaşım dır hocam
    bu şartlar altında direk ev'e geçeyimmi hocam yurt işine bulaşmadan ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.