Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE'YE GİDECEK OLANLARA TAVSİYEDE BULUNUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
30
Favori
6.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Gidecek arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir ?
    2-Zamanınızı ne tür aktivitelerle geçiriyorsunuz
    3- İlk sene yurt'tamı kalınmalı yoksa direk ev tutmak iyi olurmu ?
    4-Bazı arkadaşlar gider gitmez ortam yapın diyor bazıları hemen herkezle samimi olmayın diyor siz ne diyorsunuz

Sadece üniversite okuyan veya bitirmiş olan arkadaşlar yorum atarsa tecrübelerinizden yararlanmış oluruz.
    Şimdiden cevap veren arkadaşlara saygılarımı sunar teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex48 -- 11 Şubat 2014; 8:02:34 >

• geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: scirocco7

geçmiyor
    ooo her gün bi kız teklif ediyor onun evinde sabahlıyıp ordan direk okula gidiyorum günlerim böyle geçiyor çok sıkıcı
  • Bence liseden tek farki cok daha az dersin olmasi ve okula gitmesende bir problemle karsilasmaman bunlar pozitif yonleri. Negatif olarak asla lisedeki arkadasliklarin gibi arkadasliklar kuramiyorsun. Cogu kisi daha yuksek not almak icin seni kullanmaya calisiyor. Bu yuzden bende hep okul disindaki yerlerde arkadas edinmeye calisiyorum. Baska okullardan veya bolumlerden arkadasin olmasi daha iyi en azindan seninle gercekten arkadas oldugundan emin olabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

Bence liseden tek farki cok daha az dersin olmasi ve okula gitmesende bir problemle karsilasmaman bunlar pozitif yonleri. Negatif olarak asla lisedeki arkadasliklarin gibi arkadasliklar kuramiyorsun. Cogu kisi daha yuksek not almak icin seni kullanmaya calisiyor. Bu yuzden bende hep okul disindaki yerlerde arkadas edinmeye calisiyorum. Baska okullardan veya bolumlerden arkadasin olmasi daha iyi en azindan seninle gercekten arkadas oldugundan emin olabiliyorsun
    açlıktan ağzın kokacak delikanlı paran olsa bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

açlıktan ağzın kokacak delikanlı paran olsa bile

Alıntıları Göster
    sıkıcı, yapacak bi şey yok. hocaların çoğu kibirli fazla bi beklentiniz olmasın
  • 5 tane cafe var. Sırayla dolasiyoruz derse giriyoruz sonra yemekhane de 1 tlye yemek yiyoruz ders cikisi gezmeye gidiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayazaginin camuru ve batak
  • Yasadigim sehirde okudugum icin cok rahatim... Her sey guzel tatilim de uzun surucek :)
  • Liseden farkı çok bu anlatmakla olmaz ama para biriktir şimdiden lazım oluyor
  • Ben daha üniversiteden memnun olanı görmedim gerçi bir arkadaşım hariç oda İzmir'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

Ayazaginin camuru ve batak

bataksız itü bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

Ayazaginin camuru ve batak

bataksız itü bitmez

Alıntıları Göster
    Eşek gibi ders çalışarak geçiyor malesef. Bölümün yarısından fazlası uygulama ve ödev üzerine olunca böyle oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

Eşek gibi ders çalışarak geçiyor malesef. Bölümün yarısından fazlası uygulama ve ödev üzerine olunca böyle oluyor.

Alıntıları Göster
    Ankara, İstanbul ve İzmirde okuyan arkadaşlar memnundur üniden ama bu şehirlerden başka şehire okumaya gidenler öğrenciliklerinden memnun değiller

• Düzgün bir üniversitede kaliteli bir ortamınız yoksa bildiğiniz lise 5 ( ki benim lisedeki ortamım daha kaliteliydi orasıda ayrı ) . İşin diğer tarafına değinmeyecem hiç , çıkarcı kişilikler , sahte dostluklar , kültür yoksunu insanlar bunları gidince tecrübe edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Liseden farkı çok bu anlatmakla olmaz ama para biriktir şimdiden lazım oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Düzgün bir üniversitede kaliteli bir ortamınız yoksa bildiğiniz lise 5 ( ki benim lisedeki ortamım daha kaliteliydi orasıda ayrı ) . İşin diğer tarafına değinmeyecem hiç , çıkarcı kişilikler , sahte dostluklar , kültür yoksunu insanlar bunları gidince tecrübe edersiniz
    Günler güzel geçiyor, yaşadığım şehirde okuduğum için sıkıntı çekmiyorum hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hireath

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Liseden farkı çok bu anlatmakla olmaz ama para biriktir şimdiden lazım oluyor

Alıntıları Göster
    Bölümden bölüme değişir. Mimarlık fakültesi ve fakültedeki bölümlerin ortamları çok güzeldir mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

Bölümden bölüme değişir. Mimarlık fakültesi ve fakültedeki bölümlerin ortamları çok güzeldir mesela

Alıntıları Göster
    valla nasıl anlatsam ki.

bir gün arkadaşlarla toplanıyoruz bilgisayarları alıyoruz age of empires ondan sonra yüzüklerin efendisi oynuyoruz en son da cs oynayıp oyun dönemini kapatıyoruz. muhabbeti falan güzel oluyor. zaten bitene kadar sabah oluyor. evden çıkıp fırında bir sıcak simit yiyoruz. sonra sabahki derse gidiyoruz gelince herkes evine gidiyor veya sabah ders yoksa hafta sonuysa biraz uyuyup başka aktiviteler yapıyoruz. mesela kızları da çağırıp evde monopoli tabu gibi oyunlar oynuyoruz. sonra kızlar bize bizim yapamayacağımız karnı yarık gibi patlıcan yemekleri yapıyor. akşamına da projeksiyon makinasına ekranı yansıtıp film izliyoruz. filmden sonra yarın için plan yapıyoruz. oraya buraya gezmeye, mangal yapmaya veya kamp kurmaya gidiyoruz.(bi gece into the wild i izledikten sonra 15 kişi falan kamp yapalım diye tutturmuştuk) bu işlerden anladığım için mangalı falan ben yakıyorum. (bir kere de çakmaksız kibritsiz sopalarla ateş yakmayı başarmıştık) farklı noktalara kamp kurmaya gidiyoruz. ama kamp kuracak kişiler genelde kemik oluşum dediğim as kadro onlar kesin geliyor.

işte böyle geçiyor günlerim. arada sinemaya gitmek tiyatroya gitmek gibi küçük aktiviteleri yazmadım bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patada Voladora

Bence liseden tek farki cok daha az dersin olmasi ve okula gitmesende bir problemle karsilasmaman bunlar pozitif yonleri. Negatif olarak asla lisedeki arkadasliklarin gibi arkadasliklar kuramiyorsun. Cogu kisi daha yuksek not almak icin seni kullanmaya calisiyor. Bu yuzden bende hep okul disindaki yerlerde arkadas edinmeye calisiyorum. Baska okullardan veya bolumlerden arkadasin olmasi daha iyi en azindan seninle gercekten arkadas oldugundan emin olabiliyorsun

yani hocam kendi bölümümden arkadaş edinmiyim mi daha çok farklı bölümlerdenmi arkadaşlıklar kurmaya çalışayım ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.