Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE'YE GİDECEK OLANLARA TAVSİYEDE BULUNUN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
30
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlar teklif etmiyor

• her gün sex yapacağınız için bakımlı ve temiz bulunun.yanınıza kondom almayı sakın ha unutmayın.
  • hacı o sana kalmış çok dindarım namazımda niyazımdayım diyorsan cemaat yurdunda kal eğer paran çok yoksa devlet yurdunda kal.çok çalışkanım ders çalışacam diyosan 2 3 tane kafa dengi çalışkan not tutan bir arkadaş bul onlarla eve çık derslerin iyi gelsin yok ben alemciyim karı kız peşinde koşucam diyorsan kendin gibileri çabuk bulursun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 11 Şubat 2014; 14:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: terkeden

quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Arkadaş ol ama sınırlarını çiz.Gerçek dostu çok çok zor bulursun.Gerektiğinde insanları tek kalemde sileceksin.Kimseye mecbur değilsin.Parana göz dikecek onlarca arkadaşın olacak özellikle şehir dışından gelenler.Alıştırırsan arkadaşlığınızı bitirmeden vazgeçiremezsin.Başından ipi sağlam tut o yüzden.

yok artık hocam insanların parasına göz diken tiplerdemi var yani başkalarının sırtından geçinen tipler yani
    hocam şunu belirteyim sigara falan kullanmıyorum hadi sigara otlancak olan olsa otlanamaz kullanmıyorumda
    başka ne türlü maddi açıdan benden faydalanabilirlerki ?

En basitinden ''kanka 2 lira atsana dolmuşa bincem'' gibi.Bahaneler çoğalır.Benim arabam var bana sürekli bugün beni şuraya bırak buraya bırak derlerdi.Hayır demeyi öğrendikten sonra sorun yok.Onlar yüzsüzlüğe vuruyorsa işi sen de vuracaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Kötü yerde okuyacaksanız okumayın.
    İlk seneden bir şey beklemeyin.
    Herhangi bir kıza hiç dokunmadım yalvarırım kız !! derseniz TS den girin , kız olsa da olur olmasa da derseniz EA , erkeklerle ilgileniyorsanız MFden girebilirsiniz.
    Hocalarla aranızı iyi tutmaya bakın.
    İlk seneden zayıf bırakmayın sonra dağ gibi büyür tertemiz verin zortlatarak devam edin.
    Eve çıkacaksanız tanışıp baskın olabileceğiniz kişiyle çıkın.
    Yeşil bitkileri içen arkadaşlardan uzak durun illa ki bir yerden size zararı olacaktır.
    Ve son olarak ders olarak her şey sizin elinizde değil bunu da bilin.

ÜNİVERSİTE'YE GİDECEK OLANLARA TAVSİYEDE BULUNUN

Edit:
    Güzel bir üniversitede okuyorsanız sosyal aktivitelerin dibine vurun.
    Kütüphaneye ara sıra uğrayın.
    Kafelerde arada bir görünün adınız bilinse çok güzel olur.
    Yabancı dil kursuna gidin.
    Erasmus ve benzeri programlarla çok yakından ilgilenin.

Şimdi gidip YGS için bir test daha çözün

Türk dili ve edebiyatını istiyorum su kız olayı aklıma takiliyordu su aralar aydınlattığınız için teşekkürler

• Joong kullanıcısına yanıt
    öle hergün herkeze 2 lira dağatsam bana para kalmaz vallahi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

valla nasıl anlatsam ki.

bir gün arkadaşlarla toplanıyoruz bilgisayarları alıyoruz age of empires ondan sonra yüzüklerin efendisi oynuyoruz en son da cs oynayıp oyun dönemini kapatıyoruz. muhabbeti falan güzel oluyor. zaten bitene kadar sabah oluyor. evden çıkıp fırında bir sıcak simit yiyoruz. sonra sabahki derse gidiyoruz gelince herkes evine gidiyor veya sabah ders yoksa hafta sonuysa biraz uyuyup başka aktiviteler yapıyoruz. mesela kızları da çağırıp evde monopoli tabu gibi oyunlar oynuyoruz. sonra kızlar bize bizim yapamayacağımız karnı yarık gibi patlıcan yemekleri yapıyor. akşamına da projeksiyon makinasına ekranı yansıtıp film izliyoruz. filmden sonra yarın için plan yapıyoruz. oraya buraya gezmeye, mangal yapmaya veya kamp kurmaya gidiyoruz.(bi gece into the wild i izledikten sonra 15 kişi falan kamp yapalım diye tutturmuştuk) bu işlerden anladığım için mangalı falan ben yakıyorum. (bir kere de çakmaksız kibritsiz sopalarla ateş yakmayı başarmıştık) farklı noktalara kamp kurmaya gidiyoruz. ama kamp kuracak kişiler genelde kemik oluşum dediğim as kadro onlar kesin geliyor.

işte böyle geçiyor günlerim. arada sinemaya gitmek tiyatroya gitmek gibi küçük aktiviteleri yazmadım bile.

Hangi üni şehir bölüm hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Beklentinizi yuksek tutmayin.

1-Gidecek arkadaşlara tavsiyeleriniz nelerdir ?
    2-Zamanınızı ne tür aktivitelerle geçiriyorsunuz
    3- İlk sene yurt'tamı kalınmalı yoksa direk ev tutmak iyi olurmu ?
    4-Bazı arkadaşlar gider gitmez ortam yapın diyor bazıları hemen herkezle samimi olmayın diyor siz ne diyorsunuz
  • yeri gelmişken ben de bikaç bişey yazıyım.

ingiliz dili ve edebiyatı bölümü istiyorum.

ilk sene yurtta kalmayı tavsiye eder misiniz?
    ankarada yaşıyorum,aksaray üniversitesi ide bölümü bana uygun geliyor.

yani aslında benim için öyle şehrin fazla bir önemi yok yani.
    sonuçta fazla dışarı çıkan/çıkmayı seven birisi değilim.

ha bir de şu var;
    diyelim ki aksarau üni,ingiliz dil edebiyatı kazandık,(inşAllah ) ilk sene yurtta kalmaya karar verdik.

yurtta Xbox'ımı götürebilir miyim? Ciddi soruyorum

sonuçta bu da bir ihtiyaç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

Ankara, İstanbul ve İzmirde okuyan arkadaşlar memnundur üniden ama bu şehirlerden başka şehire okumaya gidenler öğrenciliklerinden memnun değiller

+1

• tavsiyelerinizi bekliyoruz arkadaşlar
  • Sirke çimen lekesini geçirir diyolar ben denemedim ama gerçekten geçiriyomuş.
  • Ulan cok iyi bir liseye denk geldim harika bir okul bircok üniden bile cok güzel bir yapıya sahip şekle filan sahip ama son senemiz ilk mezunları biz olacaz üniyede gitmek istemiyom ama mecbur gidecez mtokla filan bişeyler yapacaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Beklentinizi yuksek tutmayin.

4-Bazı arkadaşlar gider gitmez ortam yapın diyor bazıları hemen herkezle samimi olmayın diyor siz ne diyorsunuz

Kasmayin.
    10yasinda cocuk degilsiniz sonucta.
    Ne gerekiyorsa onu yaparsiniz.
    Sonrasi kendiliginden gelir.
    Dedigim gibi kasmayin beklentiyide yuksek tutmayin

• Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    beklentiyi yüksek tutmayın derken hocam nasıl yani o kısmı biraz açabilirmisiniz ..
  • quote:

beklentiyi yüksek tutmayın derken hocam nasıl yani o kısmı biraz açabilirmisiniz ..

Oo farkli ortam univ. Ortami havalarina girmeyin.
    Liseden pek farki yok.
    Serbest kiyafet falan filan haric lisede ki ayni gerizekali tipler falan hepsi var yani.
    Hele dusuk puanli bir yerdeysen bu kadar mal ozenle mi secildi acaba diye bir dusunursun.
    Turkiyede ki universitelerin yarisindan coğu boş universitedir.
    Akademisyen yok cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

kızlar teklif etmiyor

• tavsiyelerinizi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

valla nasıl anlatsam ki.

bir gün arkadaşlarla toplanıyoruz bilgisayarları alıyoruz age of empires ondan sonra yüzüklerin efendisi oynuyoruz en son da cs oynayıp oyun dönemini kapatıyoruz. muhabbeti falan güzel oluyor. zaten bitene kadar sabah oluyor. evden çıkıp fırında bir sıcak simit yiyoruz. sonra sabahki derse gidiyoruz gelince herkes evine gidiyor veya sabah ders yoksa hafta sonuysa biraz uyuyup başka aktiviteler yapıyoruz. mesela kızları da çağırıp evde monopoli tabu gibi oyunlar oynuyoruz. sonra kızlar bize bizim yapamayacağımız karnı yarık gibi patlıcan yemekleri yapıyor. akşamına da projeksiyon makinasına ekranı yansıtıp film izliyoruz. filmden sonra yarın için plan yapıyoruz. oraya buraya gezmeye, mangal yapmaya veya kamp kurmaya gidiyoruz.(bi gece into the wild i izledikten sonra 15 kişi falan kamp yapalım diye tutturmuştuk) bu işlerden anladığım için mangalı falan ben yakıyorum. (bir kere de çakmaksız kibritsiz sopalarla ateş yakmayı başarmıştık) farklı noktalara kamp kurmaya gidiyoruz. ama kamp kuracak kişiler genelde kemik oluşum dediğim as kadro onlar kesin geliyor.

işte böyle geçiyor günlerim. arada sinemaya gitmek tiyatroya gitmek gibi küçük aktiviteleri yazmadım bile.

Hangi üni şehir bölüm hocam ?

bilgisayar mühendisliği okuyorum arkadaşlarım da lise arkadaşlarımdan daha çok seviyorum diyebiliriz. onlardan daha samimi buluyorum.

istanbul da değilim. bilerek tercih etmedim istanbul elektrik elektronik tutuyordu mesela. sakarya dayım. istanbul a çok yakın 2 saat. birşey olduğu zaman bin trene git 11 lira. zaten samimi insanlar büyük şehirlerden kaçıp da böyle dibindeki sakin yerlere gelmişler. istanbul a çok kez gittim tarihi yarım ada ve beşiktaş taksim civarları iyi gerisi çöp, şehir resmen b.k kokuyor.

sakarya üniversitesinin kampüsünü gördüyseniz bayağı güzel. yeşillik her yer. bence sakarya geleceğin stanford u olabilecek düzeyde. sakarya diyip de geçmeyin. birçok anadolu şehrine 10 basar. kafeler sokağı, barları, latin gecesi gibi garip aktiviteler yapan clubları, sapanca gölü, çok canın sıkılırsa git sapancaya 40 dk bi rakı balık yap, kışları kartepe ye git kayak yap, ilkbahar da poyrazlara git nargile yap, bisiklete bin, nargile kafeleri, kitapçılar çarşısı, çark caddesi saymakla bitiyor arkadaşlar başka bişey yok

ortam çocukları, popiler, popi olmak isteyenler istanbula gitsin eskişehire gitsin. ama samimiyet, huzur, güven istiyorsan böyle yerlere gideceksin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.