Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE'YE GİDECEK OLANLARA TAVSİYEDE BULUNUN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
30
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer benim gibi orta direk bir ailenin çocuğuysanız ilk sene kesinlikle yurtta kalın ev falan unutun ikinci sene için olabilir ev. Sonra sınıftan kafanıza göre arkadaş bulursanız çıkarsınız eve. Ama unutmayın ev herşeyiyle masraftır ilk senede ki ay sonuna artan paraları ararsınız. Ama evin de yurdunda yeri ayrıdır ikisinde de arkadaş ortamı iyidir fakat eve kız atma ayrıcalığını yurtta bulamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

valla nasıl anlatsam ki.

bir gün arkadaşlarla toplanıyoruz bilgisayarları alıyoruz age of empires ondan sonra yüzüklerin efendisi oynuyoruz en son da cs oynayıp oyun dönemini kapatıyoruz. muhabbeti falan güzel oluyor. zaten bitene kadar sabah oluyor. evden çıkıp fırında bir sıcak simit yiyoruz. sonra sabahki derse gidiyoruz gelince herkes evine gidiyor veya sabah ders yoksa hafta sonuysa biraz uyuyup başka aktiviteler yapıyoruz. mesela kızları da çağırıp evde monopoli tabu gibi oyunlar oynuyoruz. sonra kızlar bize bizim yapamayacağımız karnı yarık gibi patlıcan yemekleri yapıyor. akşamına da projeksiyon makinasına ekranı yansıtıp film izliyoruz. filmden sonra yarın için plan yapıyoruz. oraya buraya gezmeye, mangal yapmaya veya kamp kurmaya gidiyoruz.(bi gece into the wild i izledikten sonra 15 kişi falan kamp yapalım diye tutturmuştuk) bu işlerden anladığım için mangalı falan ben yakıyorum. (bir kere de çakmaksız kibritsiz sopalarla ateş yakmayı başarmıştık) farklı noktalara kamp kurmaya gidiyoruz. ama kamp kuracak kişiler genelde kemik oluşum dediğim as kadro onlar kesin geliyor.

işte böyle geçiyor günlerim. arada sinemaya gitmek tiyatroya gitmek gibi küçük aktiviteleri yazmadım bile.

Vay anasini ya uni bu kadar iyimi

arkadaşlarınla her yer iyi.

• Arkadaşlarınıza mutlaka dikkat edin, eğer cebinizde paranız varsa sırtınızdan geçinmek isteyen tipler hemen bitiyor yanınızda. Derslere girmemezlik yapıyorsanız mutlaka bütün derslere girip not tutan birisiyle arkadaş olun, sınav zamanı çok işinize yarar. Gider gitmez eve çıkmayın, ilk 1 sene eve çıkılabilecek türde arkadaş edindikten sonra eve çıkın. Dahası var da uzun uzun yazmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastece

Eğer benim gibi orta direk bir ailenin çocuğuysanız ilk sene kesinlikle yurtta kalın ev falan unutun ikinci sene için olabilir ev. Sonra sınıftan kafanıza göre arkadaş bulursanız çıkarsınız eve. Ama unutmayın ev herşeyiyle masraftır ilk senede ki ay sonuna artan paraları ararsınız. Ama evin de yurdunda yeri ayrıdır ikisinde de arkadaş ortamı iyidir fakat eve kız atma ayrıcalığını yurtta bulamazsınız

hocam benim lise arkadaşım şuanda üniversite okuyor bende onun okuduğu şehire gideceğim zaten gel beraber ev tutalım diyor fikrin nedir hocam o arkadaşım olmasına rağmen yurtta kalmalımıyım bu arada arkadaşım çok güvendiğim kafa dengi bir arkadaşım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Patada Voladora

Bence liseden tek farki cok daha az dersin olmasi ve okula gitmesende bir problemle karsilasmaman bunlar pozitif yonleri. Negatif olarak asla lisedeki arkadasliklarin gibi arkadasliklar kuramiyorsun. Cogu kisi daha yuksek not almak icin seni kullanmaya calisiyor. Bu yuzden bende hep okul disindaki yerlerde arkadas edinmeye calisiyorum. Baska okullardan veya bolumlerden arkadasin olmasi daha iyi en azindan seninle gercekten arkadas oldugundan emin olabiliyorsun

evet bence de bu kullanılma meselesi çok başıma geldi benim de
  • Liseden pekte farkı yok.

İlk sene yurtta kal.Pasif kalma,pısırık olma.Arkadaş çevresi yap tabi ama her gördüğünle qnq olma.Hatta mümkünse sadece kızlarla arkadaş ol.Final zamanı ders çalışma,not isteme ayağına çok ekmek çıkıyor.
  • quote:

Bence liseden tek farki cok daha az dersin olmasi ve okula gitmesende bir problemle karsilasmaman bunlar pozitif yonleri. Negatif olarak asla lisedeki arkadasliklarin gibi arkadasliklar kuramiyorsun. Cogu kisi daha yuksek not almak icin seni kullanmaya calisiyor. Bu yuzden bende hep okul disindaki yerlerde arkadas edinmeye calisiyorum. Baska okullardan veya bolumlerden arkadasin olmasi daha iyi en azindan seninle gercekten arkadas oldugundan emin olabiliyorsun

Okuduğu bölüme göre değişir bu dediğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoşlandiğin kiza kanka ayağiyla yaklaşma niyetini belli et
    uni başladiginda herkesle arkadas olmaya çalisma hatta 2-3 ay yalniz takil fazla yuz verme sonra zaten kizlar sana geliyo konuşmaya çalisiyo senle
    iyi şanslar bro

• Sana şöyle diyeyim bende lise arkadaşımla şu an aynı sınıftayım. İlk sene ikimiz de ayrı yurttaydık, ikinci sene ikimiz de eve çıktı fakat farklı eve :D Sana tavsiyem bi sene ya da en azından yarım dönem bekle üniversite adamı değiştirir biraz ama sen bilirsin tabi. Şehre alışman için ilk sene yurt derim ben. Hem değişik yerlerden arkadaşın olur eve çıkarsan hep aynı insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

quote:

hocam örnekler verirmisin kendi üzerinden nasıl kullandılar seni ne tür konularda kullandılar senin tecrübelerinden yararlanarak sonradan giden arkadaşlar olarak biz aynı hatalara düşmeyelim sen bizi bilgilendir bilinçlendir uzun uzun yazarsan daha iyi olur hocam

• quote:

Sana şöyle diyeyim bende lise arkadaşımla şu an aynı sınıftayım. İlk sene ikimiz de ayrı yurttaydık, ikinci sene ikimiz de eve çıktı fakat farklı eve :D Sana tavsiyem bi sene ya da en azından yarım dönem bekle üniversite adamı değiştirir biraz ama sen bilirsin tabi. Şehre alışman için ilk sene yurt derim ben. Hem değişik yerlerden arkadaşın olur eve çıkarsan hep aynı insanlar.

hocam şimdi şu tür kaygılar içerisindeyim anlatayım yurt'a gidersem sanki çevrem daha geniş olurmuş farklı bölümlerden arkadaşlarım olunca ortam sanki dahada genişler gibime geliyor ama eve gidince sadece kendi bölümümden arkadaşlarım olur düşüncesi içindeyim ama birde şu var hocam şuan lise arkadaşım yurtta kalıyor ünide o çevre yapmış az buçuk ben direk onla eve geçsem onun ortamına dahil olsam bu mantıklımı sence _?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

hoşlandiğin kiza kanka ayağiyla yaklaşma niyetini belli et
    uni başladiginda herkesle arkadas olmaya çalisma hatta 2-3 ay yalniz takil fazla yuz verme sonra zaten kizlar sana geliyo konuşmaya çalisiyo senle
    iyi şanslar bro

hocam kız ortamı için ev olması daha iyi değilmi sen illaki örneklerini görmüşsün evi olan arkadaşlarına kızlar falan gidiyormu sık sık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lljoenll

Arkadaşlarınıza mutlaka dikkat edin, eğer cebinizde paranız varsa sırtınızdan geçinmek isteyen tipler hemen bitiyor yanınızda. Derslere girmemezlik yapıyorsanız mutlaka bütün derslere girip not tutan birisiyle arkadaş olun, sınav zamanı çok işinize yarar. Gider gitmez eve çıkmayın, ilk 1 sene eve çıkılabilecek türde arkadaş edindikten sonra eve çıkın. Dahası var da uzun uzun yazmak istemiyorum.

Hocam lise arkadaşım şuan okuduğu yere gidicem bende çok güvendiğim ve kafa dengi bir arkadaştır gel beraber ev tutalım diyor hazır sevdiğim bir arkadaş da varken direk onla eve geçeyimmi.
    Birde hocam sen tecrübeli bir arkadaşa benziyorsun biraz daha tavsiyelerde bulunurmusun uzun uzun yaz hocam aklında ne varsa şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: terkeden

quote:

iyi şanslar bro

hocam kız ortamı için ev olması daha iyi değilmi sen illaki örneklerini görmüşsün evi olan arkadaşlarına kızlar falan gidiyormu sık sık ?

Gelir ama sakin be kardeşim daha erken ilk dönem alışma faslı hatta ilk sene diyebilirim he olmaz mı olur ama aceleci davranma ve tavsiyem sınıftan manita yapma

• Pastece kullanıcısına yanıt
    hocam sebebiylen anlatırmısın sınıftan manita yapılmamasının neden gerektiğini çünki sınıftan manita yapmak diğer bölümlerden yapmaktan daha kolay olur diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

iyi şanslar bro

benin kiz arkadaşim (kankam) haftada 3 gun sevgilisinin evinde.sabaha kadar içki sigara film kahve dörtlüsü yapiyorlar. tabi seksde var. aramiz çok iyi olduğu için anlatiyor bana.
    yani diyeceğim o ki eve çikarsan super olur.ama tavsiyem 2. sene çik.çünkü ilk sene neyin ne olduğunu anlamiyosun.kime guvenip kime guvenmeyeceğini bilemiyosun.mal gibi kaliyosun yani . sabirli ol

• hocam eğer ev arkadaşına güven konusundan bahsediyorsan evi tutacağımız arkadaş lise arkadşaım en güvendiğim en kafa dengi olan arkadaşım güven konusunda sıkıntı yok bu şartlar altında direk eve geçeyimmi sence ? birde verebileceğin başka tavsiyeler varsa süper olur hocam
  • Eninde sonunda ayrılırsınız ve bütün okul hayatın zehir olur nerdeyse. Onun olduğu ortamlardan uzak kalmak zorunda kalırsın vs. ya da daha sonra gerçekten hoşlandığın başka bi kız olursa hakkını kullandığın için büyük ihtimal reddedilirsin. Sınıfında ki kızları diğerlerine ulaşmak için gayet güzel kanka yapabilirsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastece -- 11 Şubat 2014; 17:44:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

quote:

hocam örnekler verirmisin kendi üzerinden nasıl kullandılar seni ne tür konularda kullandılar senin tecrübelerinden yararlanarak sonradan giden arkadaşlar olarak biz aynı hatalara düşmeyelim sen bizi bilgilendir bilinçlendir uzun uzun yazarsan daha iyi olur hocam

ben iyi not tutarım. not isteme ve kopya konusunda çok kullanıldım. senden bir şey öğrenirler ama kendi öğrendiklerini seninle paylaşmazlar. sen onlara ne kadar yardım etsende onlar hep senin kötülüğünü ister. seni geçmeye çalışırlar

• quote:

Eninde sonunda ayrılırsınız ve bütün okul hayatın zehir olur nerdeyse. Onun olduğu ortamlardan uzak kalmak zorunda kalırsın vs. ya da daha sonra gerçekten hoşlandığın başka bi kız olursa hakkını kullandığın için büyük ihtimal reddedilirsin. Sınıfında ki kızları diğerlerine ulaşmak için gayet güzel kanka yapabilirsin :D

hocam bu dediğini dikkate alıcam emin ol boşuna yorulup yazmadın kesinlikle dediklerini yapmaya çalışacağım teşekkür ederim birde hocam not mevzusu çok konuşuluyor sence tüm notları tutmalımıyım birde tuttuğun notları kimseye verme diyorlar vallahi biz lise son sınıf iken geçen sene yani bir arkadaş vermiyordu notlarını dışlanıyordu sınıfta üniversitede de aynısı olduğuna eminim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.