Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE'YE GİDECEK OLANLARA TAVSİYEDE BULUNUN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
30
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terkeden

quote:

Orijinalden alıntı: lljoenll

Arkadaşlarınıza mutlaka dikkat edin, eğer cebinizde paranız varsa sırtınızdan geçinmek isteyen tipler hemen bitiyor yanınızda. Derslere girmemezlik yapıyorsanız mutlaka bütün derslere girip not tutan birisiyle arkadaş olun, sınav zamanı çok işinize yarar. Gider gitmez eve çıkmayın, ilk 1 sene eve çıkılabilecek türde arkadaş edindikten sonra eve çıkın. Dahası var da uzun uzun yazmak istemiyorum.

Hocam lise arkadaşım şuan okuduğu yere gidicem bende çok güvendiğim ve kafa dengi bir arkadaştır gel beraber ev tutalım diyor hazır sevdiğim bir arkadaş da varken direk onla eve geçeyimmi.
    Birde hocam sen tecrübeli bir arkadaşa benziyorsun biraz daha tavsiyelerde bulunurmusun uzun uzun yaz hocam aklında ne varsa şimdiden teşekkürler

Pek tecrübeli değilim 1.5 sene okudum, o süre içinde para yiyen tiplerle uğraştım, evimi verdim birine evimin ortasına s*çmadığı kaldı, yani arkadaşlarımdan bazıları yaktı beni, o yüzden dikkatli seç arkadaşlarını diyorum (evimi darma duman eden erkadaşım liseden arkadaşımdı). Ortam konusunda, gideceğin okula ve sana bağlı, ben gittiğim okulda (Akdeniz Üni.) ortama çok takıldım ilk gittiğim sene, sene sonunda dönüp arkama bi baktım 4 ay derse girmemişim haliyle 9 dersin 6 sından kaldım, bunu söylememin sebebi ortamla ders arasını iyi ayarlaman gerekiyor, derse çok abanırsan ot gibi gelir geçersin, ortama çok takılırsan okul uzar gider. Eve çıkma konusunda acele etme, ev kaçmıyor sonuçta öyle ya da böyle çıkarsın. Paranı idareli kullan, kullanmazsan ailenden para gelinceye kadar aç kalırsın Daha başka aklıma gelmiyor, gelince tekrar yazarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pastece

Eninde sonunda ayrılırsınız ve bütün okul hayatın zehir olur nerdeyse. Onun olduğu ortamlardan uzak kalmak zorunda kalırsın vs. ya da daha sonra gerçekten hoşlandığın başka bi kız olursa hakkını kullandığın için büyük ihtimal reddedilirsin. Sınıfında ki kızları diğerlerine ulaşmak için gayet güzel kanka yapabilirsin :D

hocam bu dediğini dikkate alıcam emin ol boşuna yorulup yazmadın kesinlikle dediklerini yapmaya çalışacağım teşekkür ederim birde hocam not mevzusu çok konuşuluyor sence tüm notları tutmalımıyım birde tuttuğun notları kimseye verme diyorlar vallahi biz lise son sınıf iken geçen sene yani bir arkadaş vermiyordu notlarını dışlanıyordu sınıfta üniversitede de aynısı olduğuna eminim

İşte burda aranı kızlarla iyi tutman gerekiyor onlar herşeyin notunu tutarlar ve güzel yazarlar sende sınav zamanı en fazla bi çay ısmarlayarak alırsın notları :D Kendimden anlatmaya çalışayım biz öyle çok not tutmayız zaten bazı hocalarınız da notları hangi fotokopiciye bıraktıgını söyler. Geri kalanı da önemli derslerde önemli yerleri kendin yazarsın olur biter. Ne demek yardımcı olduysak ne mutlu :)

• Kondomsuz gezme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen şimdiden para biriktirmeye başla ileride çok ihtiyaç oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Genel anlamı ile çöptür üniversite. Ama fırsatların da olduğu bir yerdir.

Çekingen olmazsan insanlar ile çabuk tanışırsın.

sen baris14 değil misin 15 yaşındayım herşeyin farkındayım diyen çocuk ? sen 95 doğumluydun ne ara üniversiteye gittinde ortamı çözdün

baris14 de değilim , 95 doğumlu da değilim.

Bu arada üniversiteye girince ortamı da görüyorsun. Kör değilsen herşey apaçık belli .

95 doğumlu 15 yaşında değil 19 yaşında üniversite 1e gidiyor olur. Sen boşuna üniversite okuyorsun hocam

• Hazırlık gerçekten lise5 gibi
    neyse ki ben tek kalıyorum karışan eden yok o yüzden mutluyum =) kafa dengi arkadaş ortamım da var kızlı erkekli kendi eğlencemizi kendimiz yaratıyoruz Denizli gibi bir yerde. Benim bir avantajım da akrabalarımın da burda olması,yani maddi sıkıntım yok istediğim ortamlara girip çıkabiliyorum.Hazırlığın en kötü tarafı devamsızlık sorunu onun dışında iö olmanın da verdiği bir boş zaman var onu verimli geçirmeye çalışıyorum,dil kursuna gidiyorum dönüşte birkaç kursa daha yazılacağım,hem ortam hem kişisel gelişim için önemli =)
    boş zamanlarınızı harcamayın hele hele oyun vs. ile zamanınızı öldürmeyin,sosyalleşin bol bol,sevgili bulmak da zor değil üniversitede onu farkettim tabii kafa dengi bulmak önemli.

• Sizce hazırlık okumalı miyim

Ingilizcem cok iyidir ayrıca istediğim bölümler hep İngilizce dilde sıkıntım olmaz ama hazırlık okumayı boyle liseden sonra 1 sene gezme tozma eğlenme olarak dusunuyorum o yuzden biraz okumak istiyordum sizce gerekli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyseniz o olmaya devam edin farklı davranmaya gerek yok ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

Sizce hazırlık okumalı miyim

Ingilizcem cok iyidir ayrıca istediğim bölümler hep İngilizce dilde sıkıntım olmaz ama hazırlık okumayı boyle liseden sonra 1 sene gezme tozma eğlenme olarak dusunuyorum o yuzden biraz okumak istiyordum sizce gerekli mi

oku oku kesinlikle oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

ktu den bıktım arkadaş.Yurttan çıktıgımız yok fiber internet geleli.Cidden herkez bilgisayarlı ve hepside gömulmus.İsteyen ARkadalar varsa bır resim atayım donup kalırsınız halini..:/..suan 3.cu yılım nasıl gecti o yurtta zaman gelin bana anlatın.off ulan offf..

hocam ktu nasıldır seneye gelmeyi planlıyorum muhendeislik
  • Birikmiş paran varsa yazın yeme üni döneminde çok etkisi oluyor o paranın ben lise son sınıftayken amaan m.kerler deyip 3000 liramı yemiştim makarnanın her türlüsünü yapmayı öğrendim üniversitede

• quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

Birikmiş paran varsa yazın yeme üni döneminde çok etkisi oluyor o paranın ben lise son sınıftayken amaan m.kerler deyip 3000 liramı yemiştim makarnanın her türlüsünü yapmayı öğrendim üniversitede

hocam ben sigara kullanmıyorum ortalama bir üniversite öğrencisinin sigara kullanmayan aylık gideri nedir
    tahmini birşey söylesen yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Sen şimdiden para biriktirmeye başla ileride çok ihtiyaç oluyor

hocam ben sigara kullanmıyorum ortalama bir üniversite öğrencisinin sigara kullanmayan aylık gideri nedir
  • 1-) Akşama kadar langırt sigara yapıyoruz yaz gelince masa tenisi de atacaklarmış bahçeye bakalım..
    2-) İlk sene yurtta kalınmalı iyi arkadaş bulunabilirse 2. dönem eve çıkılmalı
    3-) Gider gitmez ortam yapmak saçma geliyor ban zamanla olur zaten. Ancak herkesle iyi olmaya bakın 2. dönem gelmeden gruplaşmalar başlayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoForveti

1-) Akşama kadar langırt sigara yapıyoruz yaz gelince masa tenisi de atacaklarmış bahçeye bakalım..
    2-) İlk sene yurtta kalınmalı iyi arkadaş bulunabilirse 2. dönem eve çıkılmalı
    3-) Gider gitmez ortam yapmak saçma geliyor ban zamanla olur zaten. Ancak herkesle iyi olmaya bakın 2. dönem gelmeden gruplaşmalar başlayacaktır

hocam ben lise arkadaşımın okuduğu şehirde okuyacağım çok güvendiğim ve sevdiğim bir arkadaşımdır
    kafa dengi de zaten 4 yıl beraber okuduk gel beraber ev tutalım diyor böyle bir fırsat varken sence yurt yerine
    direk o arkadaşla ev tutmalımıyım ?_
  • quote:

quote:

Birikmiş paran varsa yazın yeme üni döneminde çok etkisi oluyor o paranın ben lise son sınıftayken amaan m.kerler deyip 3000 liramı yemiştim makarnanın her türlüsünü yapmayı öğrendim üniversitede

Başlarsın merak etme iskambil kağıtlarını hazırla şimdiden 700-1000 tl

• quote:

quote:

quote:

Başlarsın merak etme iskambil kağıtlarını hazırla şimdiden 700-1000 tl

hocam öncelikle lise 1 de bıraktım sigarayı 4 yıldır kullanmıyorum imkanı yok başlamam
    alkolde kullanmıyorum hocam
    ayrıca iskambil oyunlarınıda pek bilmiyorum hocam pişti ve dost kazığı sadece bu kadar
    hocam birde 700 lira nedir hocam ya çok para ben o kadar harcayamam ayda max 500
    500 yetmezmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex48 -- 11 Şubat 2014; 21:46:12 >

• konu sahibi arkadaş insanları boğmaya çalışıyor heralde aynı sorular herkese 1-2 kere yazmışın bir kere sor yeter da çok acelen var heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

balikesirde olanlarin eminim ki cok iyi geciyordur

bomba has been planted

şaka maka anlamayanlar olur aman deyim ..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.