Şimdi Ara

üniversitede 450lira ile geçinilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler yemek hariç 450lira ile geçinebilirmiyim? kıbrısta okuyacağım bu arada

• 1450 anca yeter kibrista

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kibrista biraz zor

• Bence imkansız.

• niye la kıbrısta iki yıl kaldım fiyatların türkiyeden pek farkı yok türkiyede geçinilir mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil442

niye la kıbrısta iki yıl kaldım fiyatların türkiyeden pek farkı yok türkiyede geçinilir mi peki?

Bi defa en kotu hesapla 3 lira kahvaltı 6 lira ogle yemeği 7 lira aksam yemegi arada su falan alirsin okulda 20 lira gider gunluk carp 30la 600 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

quote:

niye la kıbrısta iki yıl kaldım fiyatların türkiyeden pek farkı yok türkiyede geçinilir mi peki?

Bi defa en kotu hesapla 3 lira kahvaltı 6 lira ogle yemeği 7 lira aksam yemegi arada su falan alirsin okulda 20 lira gider gunluk carp 30la 600 lira

hocam yemek parası vermeyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yemek - kira vs yoksa sadece eğlencelik para ise 450 alkolün çok ucuz olduğu sigaranın tr ile aynı fiyat olduğu bir yer kıbrıs. Git gel yaptıkça Jack Daniels getir sat harçlığın da çıkar geçinirsin de.
  • Istanbuldayım. 400 kira 50-100 fatura. Kız arkadasım da var. Aylık elime 1000 civarı geçiyor Buda yetiyor fazla abanmazsan.. (1100 geçecek yakında)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tanışmıştık hatırlarsın Benimkilerde 400 yollayacakmış.Bana da az geliyor ama idare edeceğiz artık.
  • halil senmisin lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Teoman█

halil senmisin lan

nickten belli olmuyomu bilader tanışıyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Hocam tanışmıştık hatırlarsın Benimkilerde 400 yollayacakmış.Bana da az geliyor ama idare edeceğiz artık.

dostum sen paket programa yazılmışmıydın acaba?
  • Ya zaten ilk 1-2 ay büyük bir heyecanla gidersin okula işte arkadaşlarla ortam cafe falan diye düşünürsün ilk sene bunların hiç biri olmaz daha sonra derse gitmemeye başlarsın bağımlılık yapar sonra eve kapanırsın giderin yemek haricinde haftada 20 liraya düşer bu 20 liraylada evde kendine küçük süprizler yaparak cips kola alırsın rahat geçinirsin

Edit :İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmyElite -- 20 Eylül 2013; 12:37:40 >
  • quote:

evet beyler yemek hariç 450lira ile geçinebilirmiyim? kıbrısta okuyacağım bu arada

Asosyalsen gecirilir

• Faturalara 100 tl desen
    Aylık gıda gideri 150-200 tl de o de
    Başka ihtiyaçlar 100 de ona dedik.

Ucu ucuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Faturalara 100 tl desen

Ucu ucuna.

hocam yurtta kalacağım için yemek,fatura gibi dertlerim olmayacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Faturalara 100 tl desen

Ucu ucuna.

hocam yurtta kalacağım için yemek,fatura gibi dertlerim olmayacak

Onları aile karşılıyorsa akıllı harcarsan yeterde artar.Günde 15 tl harçlık fena değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 20 Eylül 2013; 12:43:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.