Şimdi Ara

Üniversitede Kendini Geliştir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelmeden önce her alanda kendini geliştir muhabbetine çok maruz kaldım da kendi alanın dışında max ingilizceni iyi bir konuma getirebilirsin. Gerçekten hiç zaman oluyor. Bunları geçtim birinci sınıf ilk hafta olmasına rağmen oturup bi film veya diziye bir kitaba bile vakit ayıramadım. Tüm bunlarla nasıl farklı alanlarda kendimi geliştireyim ki. Neyse ki olduğum yerden memnunum en azından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yaz tatili

Zamanı iyi planlarsan arta kalan vakti kullanarak

Hafta sonu?

• Kulüpçülük cart curt işlerine takılınca ister istemez geliştiriyorsun kendini bir şeylerde, çok zaman alıyor ama

• su iç,spor yap,yazılım öğren,şampuanla 31 çekme,yorganın altında gizlice osurma ve en öenmlisi asla pes etme

• todrsv kullanıcısına yanıt
    Hele yöneticilik gördüğüm kadarıyla aşırı zaman alıyor, koordinatörler bütün gün stantlarda bekliyordu, muhtemelen derse etkisi de vardır bu durumun

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Genelde yönetim kurulu full endüstri mühendisliği ve işletme öğrencilerinden oluşuyor zaten hocam, hem zamanları var hem de gelecekte network olarak ihtiyacı olacağı için yapıyorlar

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Hafta içi ve sonu tekrarlara ödevlere gidiyor. Bunların üstüne sadece ingilizce ve bazen okuma ekleyebiliyorum. Zaman ayıramam diye kulüplere vs de katılmayacağım ( Not ortalaması hedefim var)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.