Şimdi Ara

UNİVERSİTEDEN KAYİT SİLDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eski okuldan kayit silmem lazm bilen var mi prosedürü? 2.ogretm harc parasini isterler mi? Kac gun sürer? Ne zaman gitmek gerek ?

Silinecek bölüm ftr universite celal bayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben lys açıklanır açıklanmaz gittim öğrenci işlerine kaydımı sildirmek istiyorum dedim. öğrenci işleri bölüm sekreterliğine git. girdiğin gibi sildir dediler. ben de gittim.

bölüm sekreterliği bizimle alakası yok git not işlerinden sildir dediler.en son not işlerine gittim. silemeyiz dilekçe yazman gerek dediler. iyi de dilekçe yazmaya ne kadar zor dedim. zordur dediler. zordur. girdiğin gibi çıkamazsın gerekçen olması lazım dediler.

sadede geleyim.

tercihlerini yap. sonuçlar açıklansın. kazandığına emin ol. çıktını al. okula koş. kazandığını ispatla. dilekçeni yaz. dekana imzalat.

kaydın silinmiştir.
  • yarigecirgenzar kullanıcısına yanıt
    3Bin siralama var. Kesin sildirmem lazim. Tercihlerden once silip kafami rahatlatmam lazm. Yok mu tam bilen

• Uppppp

• Turkiyenin en buyuk formunda bu soruya cvp verecek biri yok mu yalaa

• AresEia A kullanıcısına yanıt
    hocam ben de kafamı rahatlatmak için gidip sildirmek istiyorum ancak bir daha okula gidip o lanet karının suratını görmek istemiyorum. sonuçlar açıklansın gideceğim zaten 20-25 temmuz civarlarında açıklanır. ama çok rahatlatmak istiyorsan kafanı sonuç belgeni çıktı al öyle git. silerler heralde.
  • Üniversite bırakmak çok tehlikeli iş. Alışkanlık yapıyor. Okulda canın sıkılıyor, olmaz, etmez filan deyip habire kayıt sildirmeye başlıyorsun. Başladı mı bitir hocu
  • Okulun öğrenci işlerini arayıp sorsana okuldan okuluna değişir çünkü

• yarigecirgenzar kullanıcısına yanıt
    Silerler heralde ne kardesim. Hak benim okul benim bolum benim. Dondurmuyorum ki onlar karışsın. Silmek hakkim. Mecbur silecrklerde ne kadar suruyo ne lazm onu ogrenmek istiyorm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.