Şimdi Ara

Üniversiteden Kazananlar İçin Kayıt Sildirme/Yeni Kayıt İşlemleri Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, bu sene üniversite okurken sınava girip kazandım. Kayıt işlemleriyle ilgili birkac pürüz var bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Eski universiteye hala kayitliyken yeni kaydimi yapmam mumkun mu e devlet uzerinden? Yoksa oncesinde sildirmek mi gerekiyor, gerekiyorsa askerlikten muaf belgesi almam gerekli mi?

Aksi durumlarda eski kayıt otomatik olarak silinir mi yoksa sildirmek mi lazım sonrasinda? Genel olarak süreç nasıl işliyor?

Bir de CBÜ öğrenci islerine ulaşamıyorum online olacak mı olmayacak mı ? Duyurularda da yok.

İnternette çok bilgi bulamadım konularla ilgili, yardımlar için teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

• upluyorum. ben öğrenci işlerine mail yolladım kayıt sildirmeyle alakalı. talebiniz işleme alındı diye geri döndüler ama kaydımı ne zaman silicekler bilmiyorum. askerlik olayındaysa benim tecil sürem 1 sene sonra doluyor. kaydım silindi diye onu da silmezler heralde? en önemlisi kaydım silinmeden e devletten kayıt yaptırabiliyor muyum sorusu. bana kalırsa yap kaydını sonra silersin ama trde bana kalırsanın tam tersi oluyo genelde
  • Babilov B kullanıcısına yanıt
    Kayıt sildirmeden yeni kayıt yapılmıyor.Ben de bugün öğrenci işlerine gidip sildirdim.Basit bir dilekçe doldurdum, eve gittiğimde e devletten silinmişti.Zaten bu gece e devletten e-kayıt açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz-06

Kayıt sildirmeden yeni kayıt yapılmıyor.Ben de bugün öğrenci işlerine gidip sildirdim.Basit bir dilekçe doldurdum, eve gittiğimde e devletten silinmişti.Zaten bu gece e devletten e-kayıt açılıyor.
    Hocam benim kayıt sildirmem gereken yer bayağı uzakta. Uzaktan işlem için de belge istiyorlar dilekçe ve öğrenci kartini. Onu da kargo ile yollamak bayağı sıkıntı ya zamanında gitmezse misal o zaman ne olacak? Elektronik kayıtlar 2 sinde bitiyor. 31 inde verecegim kargo yetisir mi ki?

Ya bu tür işlemler 2020'de nasıl hala tek tıkla olmuyor anlam vermek mümkün değil.

• Hocam elektronik kayıt 6 eylüle kadar uzatıldı. Bu arada ben de kayıt sildirdim. Eskişehir’de okuyordum, sadece kayıt sildirme sebebimi ve isteğimi belirten bir dilekçe yazıp mail atmamı istedi okul. 2 gün içerisinde de silindi kaydım. Sanırım bu süreç tamamen okulla ilgili ama dediğim gibi süre uzatıldığı için sizin işiniz de rahat rahat hallolur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cjerrels23 -- 29 Ağustos 2020; 8:56:5 >
  • Teşekkürler hocam sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Merhaba. Kayıt sildirip yeni üniye geçme işini ben de 2 yıl önce yapmıştım.
    Ege'den kayıt sildirip Bilkent'e geçtim. Hatta o zaman Ege Rektörü'nün kendisinden rica ettim, beni özel kalemi aradı ancak uzaktan dilekçe ile okul kaydı silme işlemi yapılmıyor dediler.
    İzmir'deki bir arkadaşım için noterden vekaletname çıkarttırıp, vekaletnameyi kargolamıştım.
    O gidip benim kaydımı sildirdi. Okuldan okula farklılık yaşanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri00007

Hocam Merhaba. Kayıt sildirip yeni üniye geçme işini ben de 2 yıl önce yapmıştım.
    Ege'den kayıt sildirip Bilkent'e geçtim. Hatta o zaman Ege Rektörü'nün kendisinden rica ettim, beni özel kalemi aradı ancak uzaktan dilekçe ile okul kaydı silme işlemi yapılmıyor dediler.
    İzmir'deki bir arkadaşım için noterden vekaletname çıkarttırıp, vekaletnameyi kargolamıştım.
    O gidip benim kaydımı sildirdi. Okuldan okula farklılık yaşanıyor olabilir.
    Hocam ben ogrenci islerini aradigimda uzaktan yapabilecegimi soylemislerdi aslinda dilekce ve ogrenci belgesini kargolayarak. Olmadi kendim gidecegim bir sekilde halletmeye calisirim, tesekkurler.
  • Iron Crusher kullanıcısına yanıt

Hallettiniz mı hocam ? Nasıl işledi süreç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.