Meslek lisesinde okuyorum gördügümüz derslerin ygs ile çok alakası yoktu,ben sınava fazla önem vermedim,staj-okul-proje-performans ödevleri vesaire derken ygs den sadece barajı geçmekle kaldım lys den alacagım puanda az çok belli zaten ben ve sınıftaki çoğu arkadaşımın durumu böyle ve sınıftaki arkadaşarın çogu 2 yıllık önlisans okuyacaklarını söylüyorlar, ben 1 sene daha sınava çalışıp seneye 4 yıllık bi üniversitede okumayı düşünüyorum bu fikir sizce nasıl başarılı olabilirmiyim?Bir yandan 4 yıllık okumak mantıklı gelirken bir yandan da ''ya gene kazanamazsam'' korkusu var.Bu durumda fikrinizi paylaşıp yol gösterirseniz sevinirim.
Dostum eğer ailenin imkanları varsa,eğer sen kazanacağın üniversitenin 1 yıla değeceğini düşünüyorsan bir sene daha hazırlan.Ayrıca dostum sen seneye ciddi ciddi çalışacaksın,bu dönemki gibi okulun olmayacak tüm zamanını YGS-LYS'ye ayıracaksın.Fakat bir kötü durum da var: dersaneler kapanıyor.Nerede sınava hazırlanacağın büyük bir soru işareti.Adamım kararını ver,doğru da olsa yanlış olsa yolundan dönme.Asla ve asla kararsız kalıp bırakma,elinden gelenin en iyisini yap.Saygılar.