Şimdi Ara

Üniversiteden Önce 1 Yıl Ara Vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesinde okuyorum gördügümüz derslerin ygs ile çok alakası yoktu,ben sınava fazla önem vermedim,staj-okul-proje-performans ödevleri vesaire derken ygs den sadece barajı geçmekle kaldım lys den alacagım puanda az çok belli zaten ben ve sınıftaki çoğu arkadaşımın durumu böyle ve sınıftaki arkadaşarın çogu 2 yıllık önlisans okuyacaklarını söylüyorlar, ben 1 sene daha sınava çalışıp seneye 4 yıllık bi üniversitede okumayı düşünüyorum bu fikir sizce nasıl başarılı olabilirmiyim?Bir yandan 4 yıllık okumak mantıklı gelirken bir yandan da ''ya gene kazanamazsam'' korkusu var.Bu durumda fikrinizi paylaşıp yol gösterirseniz sevinirim.

• Dostum eğer ailenin imkanları varsa,eğer sen kazanacağın üniversitenin 1 yıla değeceğini düşünüyorsan bir sene daha hazırlan.Ayrıca dostum sen seneye ciddi ciddi çalışacaksın,bu dönemki gibi okulun olmayacak tüm zamanını YGS-LYS'ye ayıracaksın.Fakat bir kötü durum da var: dersaneler kapanıyor.Nerede sınava hazırlanacağın büyük bir soru işareti.Adamım kararını ver,doğru da olsa yanlış olsa yolundan dönme.Asla ve asla kararsız kalıp bırakma,elinden gelenin en iyisini yap.Saygılar.

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.

W.E.Channig
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Gün Öncesine rapor alma
    10 yıl önce açıldı
    1 GÜN ARA VERMEK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.