Şimdi Ara

Üniversiteden sonra sevgili olayları nasıl oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite 2. sınıftayım sevgilim yok. Hayatımda sadece bir kere lisede olmuştu. Üniversitede de konuştuğum bi kız vardı peşinden baya koştum reddetti herneyse. Şimdi üniversitenin bitmesine 2 yıl gibi bir süre var. Bu iki yıl içinde sevgili yapamazsam(büyük ihtimal yapamayacağım) üniversiteden sonra o işler nasıl olacak? Direkt evlilik olarak ilerliyor ama ben en az 27 28 yaşıma kadar evlenmeyi düşünmüyorum. Üni bitince 22 yaşında oluyorum. Aynı zamanda yalnız da olmak istemiyorum. Sevgili olarak takılma anlamında ortamlar nasıl oluyor? Abilerim aydınlatırsanız sevinirim.

Edit: İmla

Edit2: İşin kötü yanı üni bitince bir kaç yıl işsiz olucam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soap_MacTavish -- 29 Temmuz 2016; 4:13:29 >

• şu üniversite kız bulmak için neden yarışıyorsunuz bu kadar boşverin şu kızları ben 30 a dogru gidiyor yaşım
    ne evlililk düşünüyorum nede kız peşinde koşuyorum benim için zaten evlililk bitmiştir kendi halimde insanım ne zararım var nede zulmüm var kimseye önemli olan saglık gerisi traşşşş
  • 2 yıl çok kısadan sonrasını okumadım
  • o kısmı sileriz kardeş o zaman
  • Bir tane şahin sonra 1 adet tespih 1 adet yırtık pantalon birazda sakal tamamdırkız tavlama itemleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soap_MacTavish kullanıcısına yanıt
    "direkt" değil de "direk" yazmaya devam edersen bence de bir süre olmaz
  • universitede yapamayan, is yerinde falan hic yapamaz. artik annen kiz bulursa evlenirsin, yoksa olmaz.

• Gönül eğlendirmek içinse barlara plajlara falan git. Evlenmeyi dusunen bi adamsan gitme ama evlenecegin kadina yazık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işyerinde kız bulmak zor oluyor.Zaten herkes artık para kazanıyom ve çalışan bir bayanla evleniyim hesabı evlenme derdine düşüyor. Resmen saldırıyorlar gelen bayanlara.Onun için okulda bulamazsan sonrası çok çok zor.
  • Adalet kullanıcısına yanıt
    yapma yav :(
  • Ailen çevreden kız bulmaya başlar.
  • şu üniversite kız bulmak için neden yarışıyorsunuz bu kadar boşverin şu kızları ben 30 a dogru gidiyor yaşım
    ne evlililk düşünüyorum nede kız peşinde koşuyorum benim için zaten evlililk bitmiştir kendi halimde insanım ne zararım var nede zulmüm var kimseye önemli olan saglık gerisi traşşşş
  • üniversitede yapamazsan sonrası zor teyzeler sana gelin arar elini çabuk tut
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru söylüyorsunuz elbet ama insan işte elde edemediği, yaşayamadığı şeyleri arzuluyor.
  • Haydaaa ünide bulamazsak yandık mı şim

• İçim karardi ulan. Girmez olaydim konuya

• Üniversite senin son biletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

universitede yapamayan, is yerinde falan hic yapamaz. artik annen kiz bulursa evlenirsin, yoksa olmaz.

Hocam ciddi misiniz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

quote:

universitede yapamayan, is yerinde falan hic yapamaz. artik annen kiz bulursa evlenirsin, yoksa olmaz.

istersen çağatay ulusoy gibi tipin olsun, asosyalsen bu işler böyle.
  • Beyler ben işe başlayınca kızlar kendiliğinden gelir diye düşünüyordum maaşım olacak sonuçta ama yazılanlara bakarsak pek öyle değilmiş.Hoş üniversitede de kızlar teklif ediyor diye gittik ama hala sapız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

quote:

istersen çağatay ulusoy gibi tipin olsun, asosyalsen bu işler böyle.

İnşaat mühendisliği okuyorum zaten ne bölümde kız var ne meslekte ben bitmişim :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.