< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuxury_27 -- 11 Ağustos 2021; 8:41:45 > |
Üniversitelerin Alan Bazında Yetkinlik Analizi
-
-
Tübit-ak'a güvenende ne biliyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgi ve iletişim teknolojileri bölümünün çoğu konusu olarak bilg. müh. çalışma alanı.
-
Gazi cidden şaşırtıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sosyal Bilimlerde Koç ve Bilkent farklarını koymuş. Özellikle Koç, cidden Türkiye’de bir sosyal bilim bölümünün okunabileceği en iyi okul bence.
Not: Bilkent’te Tarih ve Sosyoloji lisans bölümü olarak bulunmamasına rağmen okul gayet iyi sıralarda iki alanda da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 11 Ağustos 2021; 10:55:7 > -
Geçen yıllarda da incelemiştim ve raporu beğenmiştim. Bazı ufak eksiklikleri olsa da tercih döneminde mutlaka göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum.
-
başında ankara hayvanat bahçesi eski müdürü bulunanan tübitak mı ?
-
Yönetim kadrosu kötü olabilir anca şu şartlar içinde makul bir değerlendirme gibi gözüküyor, size mantıksız gelen bir yeri var mı hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuxury_27 -- 11 Ağustos 2021; 17:20:36 > -
Bizim okulun tarih bolumu inanılmaz potansiyelli bence, kadromuz ve ders havuzumuz filan da oldukca genis. Lisans olarak acsalar super olur, okulun eğitim anlayisina da oldukca uyan bir dal çünkü tarih.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi ve İletişim Teknolojileri kısmında boun ee ve cmpe'nin balon olduğu görüşüm doğrulanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X