Şimdi Ara

Üniversitelerin Alan Bazında Yetkinlik Analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tübitak'ın 2021 yılına ait bir raporu. Adından anlaşılacağı üzere yayınların kalite & hacim açısından incelendiği bir çalışma. Son bir hatırlatma hacim kısmından ziyade kalite kısmına takılmanız daha mantıklı olacaktır.

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuxury_27 -- 11 Ağustos 2021; 8:41:45 >

• Tübit-ak'a güvenende ne biliyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgi ve iletişim teknolojileri bölümünün çoğu konusu olarak bilg. müh. çalışma alanı.

• Gazi cidden şaşırtıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sosyal Bilimlerde Koç ve Bilkent farklarını koymuş. Özellikle Koç, cidden Türkiye’de bir sosyal bilim bölümünün okunabileceği en iyi okul bence.

Not: Bilkent’te Tarih ve Sosyoloji lisans bölümü olarak bulunmamasına rağmen okul gayet iyi sıralarda iki alanda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 11 Ağustos 2021; 10:55:7 >
  • Geçen yıllarda da incelemiştim ve raporu beğenmiştim. Bazı ufak eksiklikleri olsa da tercih döneminde mutlaka göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyorum.

• başında ankara hayvanat bahçesi eski müdürü bulunanan tübitak mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wXeraf kullanıcısına yanıt

Yönetim kadrosu kötü olabilir anca şu şartlar içinde makul bir değerlendirme gibi gözüküyor, size mantıksız gelen bir yeri var mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuxury_27 -- 11 Ağustos 2021; 17:20:36 >
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt

Bizim okulun tarih bolumu inanılmaz potansiyelli bence, kadromuz ve ders havuzumuz filan da oldukca genis. Lisans olarak acsalar super olur, okulun eğitim anlayisina da oldukca uyan bir dal çünkü tarih.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi ve İletişim Teknolojileri kısmında boun ee ve cmpe'nin balon olduğu görüşüm doğrulanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.