quote:Orijinalden alıntı: Jake LaMottaBu mesaj silindi.O konuyu ben açmıştım. Burada:http://forum.donanimhaber.com/m_46121998/mpage_4/key_/tm.htm
quote:Orijinalden alıntı: 0x2aBu mesaj silindi.Alıntıları Göster 2.04 ortalama var ama 10'dan fazla alttan var.
quote:Orijinalden alıntı: MazidenBiri. Alıntıları Göster 1. dönemden 1 ders var kalan. 2. dönem yarısından kaldım.
quote:Orijinalden alıntı: cefucsaquote:Orijinalden alıntı: Feraset. deu Alıntıları Göster Baştan aşağıya FD ve FF dolu. Eklemeye ne gerek var
quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş PilotBaştan aşağıya FD ve FF dolu. Eklemeye ne gerek var Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Ayyaş PilotBaştan aşağıya FD ve FF dolu. Eklemeye ne gerek var Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: İlkem22moral bozmak istemem,kalsınAlıntıları Göster Babam da aynı soruyu soruyor ama cevaplamak istemiyorum
quote:Orijinalden alıntı: Method ManBabam da aynı soruyu soruyor ama cevaplamak istemiyorum Alıntıları Göster mezun olduk kanat açtık gidiyoruz...
quote:Orijinalden alıntı: cefucsaquote:Orijinalden alıntı: espial hacı bölüm ne senin ?Alıntıları Göster bi d var gerisi f
quote:Orijinalden alıntı: MCErgunAlıntıları Göster Termodinamik notlarım sistemden kaldırılmış, eklememe kararı aldım.
quote:Orijinalden alıntı: DgnByzTermodinamik notlarım sistemden kaldırılmış, eklememe kararı aldım.Alıntıları Göster finaller 7 temmuzda bitiyor o zaman koyayım ben
quote:Orijinalden alıntı: Heroboy finaller 7 temmuzda bitiyor o zaman koyayım ben neresi orası. Bizim 15 mayıs ta başlamıştı.
quote:Orijinalden alıntı: DgnByzTermodinamik notlarım sistemden kaldırılmış, eklememe kararı aldım.Alıntıları Göster