Şimdi Ara

UNIVERSITENIN ILK GUNU NE YAPILIR,TAVSIYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
22
Favori
8.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hemcinslerle seri tanışabilirsiniz mümkündür bu ama hemen yakın arkadaş olmayın çıkarcı cok fazla oluyor.

İnsanları iyi tartın tanıyın sonra dostluk ilişkisi götürün

Tanışma partisine gitmeyin.

Bahçede sizinle aynı bölümden insanlarla oryantasyonun ilk günü oturup sohbet edin tanışın wp Grubu kurun daha sonra zaten gruplara ayrılıcaksınız.

Şimdiden hepinize başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş edinmek için çok sırnaşık olmayın. Yada çok asosyal.

• Hocam Adanalıyım, Adana'da yaşıyorum gideceğim üniversitede artısı eksisi olur mu bu durumun? Hani hep bir Adana muhabbeti dönüyor arkadaş ortamlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adana01_689 -- 24 Ağustos 2018; 19:13:15 >
  • Uruk reyiz neden hocaların biyografisini okucan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr.Z(hedeftıp35) D kullanıcısına yanıt
    Ben internetten buldugum onerileri yazdim hocam.Kesin uygular miyim bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adana01_689 kullanıcısına yanıt
    Soruyu tam olarak anlamadim hocam.Ben de Adanaliyim.Adanada okumaya gelenler Adana ile ilgili anlatılanların abarti oldugunu fark edecektir zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam bana aşırı saçma geldi açıkçası üniversitenin ilk günü ben 3 5 kafa adam bulup kızlara yavşarım herhalde

• Bence insanlari iyi analiz etmede fayda öyle şeyler duydum ki aman Allahım insanın hayatı bitebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loynloyn -- 24 Ağustos 2018; 22:28:2 >
  • Dr.Z(hedeftıp35) D kullanıcısına yanıt
  • Hocam biz geçen sene donanımhaber tabanlı İyte tanıtım wp grubu kurmuştuk. Hem tercihlerden önce hem sonra öğrenciler üst dönemlerden bilgi alıyorlardı falan (hatta erkek grubu falan kuruldu lol,cs turnuvası falan yaptık) İlk başlarda 30-40 kişi olan grup okul açılana kadar 250 kişiye kadar çıktı. Okul açıldığında herkes önceden kaynaşmış çoğu kişi birbirini tanıyordu, hiç çekingenlik olmamıştı gayet arkadaş ortamımız hazır biçimde gitmiştik. Wp grubunun faydalarını bu şekilde söyleyebilirim. Bu grubu kurmak için okulun instagram sayfalarından destek alabilirsiniz grup sonra kendiliğinden büyüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 24 Ağustos 2018; 19:43:46 >
  • ginflon kullanıcısına yanıt
    Bölümün nedir?

• Nufabaa N kullanıcısına yanıt
    Mimarlık

• Kafana gore bir arkadas bulmayi hedefle once en azindan butun sinifla kaynasana kadar . Okulun ilk aylarinda gordugun o arkadas gruplari en gec 2 ay icerisinde dagilip en az 5 parca olacaklar . Hocalarla arani iyi tut dersi dinledigini ve ilgilendigini belli et . Not tut veya benim gibi not tutma aliskanliginiz yoksa not tutan biri ile samimi olun . Ben arkadaslarim sagolsun oyle sinavlara calisiyordum 😄 . Simdilik aklima gelenler bunlar .

• Hocaların hayatlarını okumayın gerek yok. Hocalarla çok içli dışlıda olmayın :D. Dersler hakkında bilgi sahibi olmanıza da gerek yok. Yine matematik vs. temel dersler olur ilk sene. Arkadaş bulma konusunda sıkıntı çekmeyin herkes aynı durumda olacak. İlk gün herkes öğrenci kimlik kartı almak için öğrenci işlerine gider ordan birine merhaba dediğinizde direk arkadaş oluyorsunuz (çünkü oraya gelenlerin %99.9u kart almaya geliyor) sonra her yere beraber gidiyorsunuz (bende öyle olmuştu ). Sınıfta kafanıza birini kestirin muhabbet edin korkmayın insan yemiyorsunuz onlarda sizi yemiyor :D
  • İlk günden kasıt hazırlıksa lisede ilk günle aynıdır.

İlk günden kasıt lisans dersleriyse ve sınıf kavramının olmadığı bir okulsa o zaman bir afallama olabilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.