Şimdi Ara

UNIVERSITENIN ILK GUNU NE YAPILIR,TAVSIYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
22
Favori
8.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adana01_689

Hocam Adanalıyım, Adana'da yaşıyorum gideceğim üniversitede artısı eksisi olur mu bu durumun? Hani hep bir Adana muhabbeti dönüyor arkadaş ortamlarında
    Tanıştığım hiçbir arkadaşım Adanalı olduğumu tahmin edemedi, inanamadılar. Hiç sorun olmuyor dert etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir başlayın gerisi gelir üniversite güzel şey bana Ankara'yı bile sevdirdi.

Bir de ilk gün okuldan okula değişir az çok. Bilkent için sorusu olan varsa sorabilirsiniz.

• Genelde ders arasında sigara içerken tanıştım arkadaşlarımla. Ordan memleket futbol sınav anısı vs ilk gün böyle geçti. Kyk da kalıyordum. Sınıftan birilerini aradım yolda gidip gelirken daha sonra onlarla gidip gelmeye başladım. Şehri gezme kitap alma 101 batak halı saha derken ilk hafta bu böyle devam etti.

Ders işleme de hocasına bağlı. Giriş yapan da oldu. Lise 1 deki gibi tek tek tanışanda. Ama tavsiye isterseniz başlamadan üst sınıftan öğrencilerle tanışın hocaları anlatsınlar. Nelere dikkat eder sınavları nasıldır tarzı hocaları öğrencilerden dinlemek daha iyi olur bence.

Akışına bırakın herkes yeni başlıyor. Kafalarda aynı sorular oluyor. Birde dakika paketinizi arttırın çünkü ilk bir ay en azından lisedeki arkadaşlar çok aranıyor

• ODTÜ de ezik ezik takılıyorum sadece 1-2 arkadaşım var. Yani asosyalseniz (sosyal anksiyete bozukluğuna sahipseniz) hiçbir şey değişmiyor.Mezun yılında nasıl evde oturup ders çalışıyorsam ünide de yurtta oturup çalışıyorum saçma sapan geçti yani 1 yılım anca inekledim.Asosyallere şimdiden sabır diliyorum benim gibi olmayın benim de ümitlerim vardı.
  • kamera şakalarına karşı dikkatli olmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Reis bulursun arkadaş ya asosyallik bende de vardı kendi kendime aştım biraz zorlamak lazım mesela sokakta halı saha maçı izliyorsun yanındaki adama merhaba de ya da ne bileyim işte illa üniden olmak zorunda değil bence ama bulursun

• Agonize kullanıcısına yanıt
    Özellikle YTÜ whyshy

• Aynen whyshy efsane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrektr2

Direkt sazan gibi sınıfa cıkmayın.

Hemcinslerle seri tanışabilirsiniz mümkündür bu ama hemen yakın arkadaş olmayın çıkarcı cok fazla oluyor.

İnsanları iyi tartın tanıyın sonra dostluk ilişkisi götürün

Tanışma partisine gitmeyin.

Bahçede sizinle aynı bölümden insanlarla oryantasyonun ilk günü oturup sohbet edin tanışın wp Grubu kurun daha sonra zaten gruplara ayrılıcaksınız.

Şimdiden hepinize başarılar
    Hocam tanışma partisi ne ola ki ve neden gitmeyelim para açısından mı ?

• Herşey kendiliğinden gelişir merak etme ilk başta yalnız kalırım falan diye düşünüyorsan yeni okulu kazananlar grup falan açıyor WhatsApptan onlara katılıp okulun ilk günü onlarla görüşürsün başka şeylere gerek yok yani hoca sana tutup benim özgeçmişimi anlat demez

• Nabuket kullanıcısına yanıt
    Parası değil problem tanışma ayağına karı kız düşürme alkol alma ortamı boş yani zaten oraya gelwn tipler tanışmaya değil başka işlere geliyorlar hem paran cebinde hem vaktin zaten okulda bir sürü kişiyle tanışıcaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Ben kesin ezik gibi tek başıma takılıcam abi bak kesin diyorum. Gelir buraya ağlarım haberiniz olsun.
    Aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kdrektr2 K kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi mi böyle dağın başında bir yer kazandık diyelim aynı şeyler olur mu parti vs .Samimiyetsizlikten haz etmem hiç kurtulma yolu var mj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hdhdjdjdbdbd -- 25 Ağustos 2018; 15:17:49 >
  • Forumda girdiğiniz üniversitenin konusu açılır ordan numara atarsınız whatsapp grubu kurulur ordan takılcak birilerini bulursunuz ben bilkente girdiğimde böyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18826D3A4 -- 25 Ağustos 2018; 15:30:48 >
  • Yok bro bu genelde büyükşehirlerde Eskişehir ankara izmir antalya istanbul felan öyle yozgatta olmaz misal 😂.Ama hiç bir şekilde katılmana gerek yok kendin okul içerisinde tanışırsın gereksiz

• kdrektr2 K kullanıcısına yanıt
    Neyse küçük şehrin faydası

• Lisedeki gruplaşmalar burada da var sadece biraz daha kim kime dum duma o kadar. Kimse kimsenin pek umrunda değil.
  • Aynen öyle büyükşehirin masrafı çok oluyor küçük şehir her zaman best

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.