Şimdi Ara

UNIVERSITENIN ILK GUNU NE YAPILIR,TAVSIYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
22
Favori
8.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkac yerden okudugum tavsiyeler sunlardi;

Okul acilmadan evvel instagram whatsapp gibi gruplar kurun.

Ogretmen kadrosunu ve ogretmenlerin hayatlarini okuyun.

Ders programlari ve dersler hakkinda fikir sahibi olun.

Ne cok cekingen olun ne de taninmak icin sebeklik yapin.

Ilk gunlerde ders islenmiyor diye duyum aldim.Kayit mayit mi ne oluyormus.

Deneyimliler gelsin de bir yardimci olsun.Ilk gun kabak gibi ortada kalmayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - Üniversitede kızlar teklif eder bu yüzden erkek iseniz gelen teklifleri nasıl değerlendireceğinizi planlayın kızlar nasıl teklif edeceğini planlasın hazırlık yapın
    - Erkekler üniye gitmeden önce yapabildiği kadar kas yapsın çünkü uzunlar kısaları kaslılar cılızları ezecek ilk gün 1.60'lara çelme falan takıp dalga geçersiniz
    - Kızlar makyaj setlerini falan tamamlasınlar cilt bakımına özen gösterin + kilo verin ilk gün diğer kızları çirkin asosyal vb. laflarla ezersiniz
    - Üniversiteye ilk gün güneş gözlüğü ile gitmek zorundasınız altın kural yapmayan bütün sene diskalifi olur
    konu hortlamış 2 3 birşeyde ben yazayım.

şu arkadaş edinme muhabbetlerini falan bir geçelim.sosyal fobiniz yoksa rahatlıkla arkadaş çevreniz oluşur.tabi ilk günden enseye şaplak g.te parmak olmayacaksınız tabi ama zamanla "kanka" diye konuşursunuz.

ha eğer sosyal fobidir,asosyalliktir,çekingenliktir vs insanlarla iletişim probleminiz varsa boşa plan kurmayın siz belli bir süre yalnız takılacaksınız.

ilk 1 ay ders kaçırmadan gidin.hangi hoca imza alıyor hangisi almıyor,hangi ders daha zor hangisine arada uğrasamda geçerim diye analiz yapın.(genelde bölümün en zor derslerinde hocalar imza almaz.yiyorsa gelme diyor yani )

ha birde bölüme gerçekten isteyerek geldiyseniz adam akıllı derslere çalışın,bölümünüze görede kendinizi geliştirin.derslerde önlere oturun.hocalarla her ders iletişim içinde olun.ileride eğer iyiyseniz staj,iş bulma vs gibi konularda yardımcı olacaklardır.

yazdım tuttu bende geldim diyorsanız zaten fazla sallamayacaksınız aga siz :)
  • Hocam bunları yaparsanız fosforcu olursunuz
    İnstagram whatsap grup neymiş
    Not:Fosforculara karşı degilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı up

• Up faydalı konu

• Ilk gunu git milletle kaynas bak tipi yamuk belesci varsa takilma okulu gez.

• İlk günler kız meraklısı gibi görünmeyin

• sakın sessiz durmayın valla bir arkadaşım 3 ay arkadaş edinemedi kimseyle konuşmaya yanaşmadığı için . üniversite sizin için işkenceye dönüşmesin insanlarla muhabbet edin . kasılmayın fazla kızlara olgun olduğumuzu göstereceğiz diye bir de beyler ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk yılı hazırlık olacaklar için yazıyorum:

Okulunuzda ilk hafta oryantasyon olur tarihi belli olur onu sitesinden takip edersiniz burada kendi bölümünüzdekilerle birlikte okulu ve kendi bölümünüzü gezersiniz bilgi alırsınız biz de konferans salonunda herkes toplandı oryantasyon videosu vardı ne nerede diye herkese bilgi verildi sonra herkes kendi bölümündekilerle birlikte devam etti siz ilk gittiğinizde doğrudan yurdunuza gideceksiniz yerleşmek için sonra sizden belge gibi bir şy isteyecekler onu okuldan alacaksınız okul ile muhabbetiniz böyle olacak hazırlıktaki kur belirleme sınavına girmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü doğudan gelip hiç ingilizce bilmeyen insanlar da oluyor size işkence gibi gelebilir en alt kurdan başlamak orange nin turuncu olduğunu biliyorsanız girin sınıfınız belirli olduktan sonra oradaki insanlarla tanışırsınız whatsapp grubu kurulur lisedeki gibi üniversite de şöyle bir şey var liseden farklı olarak samimiyet yok çünkü tamamen özgürsünüz herkesin az sayıda samimi ortamı olur çok kişi tanısanız bile ilk hafta ders işlenmiyor oryantasyon vs falan diye ayrıca ilk hafta okulun kulüpleri stand açar onlara bakarsınız istediğinize katılırsınız arkadaş çevreniz ya katıldığınız kulüplerden olur ya da sınıfınızdan olur ipin ucunu kaçırmamanızı öneririm ingilizce seviyeniz iyi olarak geliyorsanız hazırlık yılı eğlenceli geçer orta veya biraz altı ise çalışarak yaparsınız

• Hocaların hayatlarını okuyun ne lan aksjaahahhahaa git yanına oturduğun adama selam ver arkadaş edin ufaktan sigaradakilerle tanış oda arkadaşınla tanış falan filan derken her şey kendiliğinden olur zaten plan yapmaya gerek yok :)

• dücimanuel D kullanıcısına yanıt
    Hocam tam yapacağım şey o ilk tanıştığın insanlarla hep bozuşuyorsun lisedeki hatayı yapmam

• bölümü ya da üniversiteyi kazananları DH den, takıldığın FB gruplarından varsa bulmak daha mantıklı ortak noktalardan samimiyet oluşur zaten

****Hacettepe bekleyenler istek atabilir****

• Up faydalı konu

• İlk günden ders işlenmez muhabbeti diş hekimliği için geçerli değil, biz ilk günden diş anatomisi işlemeye başlamıştık

ilk gün gidince boş sıraya oturma gidip birinin yanına otur günaydın de çok muhabbet etmesen de olur. Ders arasında falan tanışırsın. Kasma rahat takıl zaten kendiliğinden tanışacaksın bi çok kişiyle

• faydalı upppppppp

• İkinci öğretim tercih edip hazırlık okuyunca ikinci öğretim harcı veriliyor mu bilen var mı

• ekpeudoh kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah size katılırım evet ilk günden ders varmış internette görmüştüm tanıtımda

• Hicbir şeyden cekinmeyin , utangaç davranmayın. Çekingen olan kaybeder. Ben de başlarda çekingendim ama bunu hep aklımda bulundurarak hareket ettim.Boylece kendime belli bir çevre oluşturdum.

Tanınmak icin şebekelik yapmayın , bu çok doğru bir laf. Ilk günlerde çok konu olmayacağı icin herkes birbirinin hareketini konuşur. Dalga geçilen kişi olmayın.

Hocalardan cekinmeyin ama saygısızlık da yapmayın. Çekinirseniz sizle uğraşırlar saygısızlık yaparsanız zaten unutun mezun olmayı.

Etkinliklere katılın ama hepsine koşmayın ağırlığiniz olsun ayrıca hepsine katılırsanız para çabuk biter

Hayır demeyi öğrenin

Oraya buraya imza vermeyin , kredi kartlarına girmeyin , özgürsünüz diye her şeyi almayın. Her hareketinizden sorumlu olan kişinin yine siz olduğunu unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vikingr -- 24 Ağustos 2018; 17:21:13 >
  • whatsapp instagram grubunun faydası olacağını sanmıyorum.Liseye başlarken facebook grubu kurmuşlardı pek bir işe yaramadı,ordakilerle daha sonra doğru düzgün görüşemedim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidsnake99 -- 24 Ağustos 2018; 17:29:31 >
  • Ben kesin ezik gibi tek başıma takılıcam abi bak kesin diyorum. Gelir buraya ağlarım haberiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.