Şimdi Ara

UNIVERSITENIN ILK GUNU NE YAPILIR,TAVSIYE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
22
Favori
8.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Bölüm nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye abi çekmeyin yeter
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oryantasyon olayı yeterlilik sınavından önce mi oluyor ? Bizim sınav 17sinde ama hiç öyle bir bilgi vermediler.Bizde yok mu acaba Gidip direkt başlıcaz heralde
  • m.arda99 M kullanıcısına yanıt
    sonra olur yeterlilik sınavına hazırlığı atlamak isteyenler falan giriyor normal dönem ne zaman başlıyor ise o hafta yaparlar
  • - Üniversitede kızlar teklif eder bu yüzden erkek iseniz gelen teklifleri nasıl değerlendireceğinizi planlayın kızlar nasıl teklif edeceğini planlasın hazırlık yapın
    - Erkekler üniye gitmeden önce yapabildiği kadar kas yapsın çünkü uzunlar kısaları kaslılar cılızları ezecek ilk gün 1.60'lara çelme falan takıp dalga geçersiniz
    - Kızlar makyaj setlerini falan tamamlasınlar cilt bakımına özen gösterin + kilo verin ilk gün diğer kızları çirkin asosyal vb. laflarla ezersiniz
    - Üniversiteye ilk gün güneş gözlüğü ile gitmek zorundasınız altın kural yapmayan bütün sene diskalifi olur
  • TheBlakjeck kullanıcısına yanıt
    faydalı yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağdatlı Ruhi

- Üniversitede kızlar teklif eder bu yüzden erkek iseniz gelen teklifleri nasıl değerlendireceğinizi planlayın kızlar nasıl teklif edeceğini planlasın hazırlık yapın
    - Erkekler üniye gitmeden önce yapabildiği kadar kas yapsın çünkü uzunlar kısaları kaslılar cılızları ezecek ilk gün 1.60'lara çelme falan takıp dalga geçersiniz
    - Kızlar makyaj setlerini falan tamamlasınlar cilt bakımına özen gösterin + kilo verin ilk gün diğer kızları çirkin asosyal vb. laflarla ezersiniz
    - Üniversiteye ilk gün güneş gözlüğü ile gitmek zorundasınız altın kural yapmayan bütün sene diskalifi olur
    Hocam ne yaptınız okumayami gidiyoruz podyuma falanmi

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Ben kesin ezik gibi tek başıma takılıcam abi bak kesin diyorum. Gelir buraya ağlarım haberiniz olsun.
    Naptınız hocam merak ettim
  • konu hortlamış 2 3 birşeyde ben yazayım.

şu arkadaş edinme muhabbetlerini falan bir geçelim.sosyal fobiniz yoksa rahatlıkla arkadaş çevreniz oluşur.tabi ilk günden enseye şaplak g.te parmak olmayacaksınız tabi ama zamanla "kanka" diye konuşursunuz.

ha eğer sosyal fobidir,asosyalliktir,çekingenliktir vs insanlarla iletişim probleminiz varsa boşa plan kurmayın siz belli bir süre yalnız takılacaksınız.

ilk 1 ay ders kaçırmadan gidin.hangi hoca imza alıyor hangisi almıyor,hangi ders daha zor hangisine arada uğrasamda geçerim diye analiz yapın.(genelde bölümün en zor derslerinde hocalar imza almaz.yiyorsa gelme diyor yani )

ha birde bölüme gerçekten isteyerek geldiyseniz adam akıllı derslere çalışın,bölümünüze görede kendinizi geliştirin.derslerde önlere oturun.hocalarla her ders iletişim içinde olun.ileride eğer iyiyseniz staj,iş bulma vs gibi konularda yardımcı olacaklardır.

yazdım tuttu bende geldim diyorsanız zaten fazla sallamayacaksınız aga siz :)

• Wilter kullanıcısına yanıt
    Ezik gibi takıldım cidden. Sonradan açıldım biraz ama insanlarla diyalog kurdum. Korkmayın her türlü iletişim kurarsınız.
  • Bölum neydi hocam ?

• Yoklama almayan hocanın dersıne kesınlıkle gıdın yoksa kalırısınız DENENDI :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Corleoone

Bölum neydi hocam ?
    Ekonomi
  • İlk gün muhtemelen sıkıcı geçer kimse birbirini tanımaz, kimse birbiriyle konuşmaz.
    ilk ay kurulan gruplar garanti dağılır sonra birbirinin yüzüne bakmazlar selam dahi vermezler o yüzden ilk yaptığın grupla çok sıkı fıkı olma herşeyini anlatma.
    En önemli nasihat kimseye körü körüne güvenme çıkarcı çoktur not için para için benim yerime imza atarmısın felan diyenler ödev için yanına yaklaşanlar felan dikkat et kullandırtma kendini özellikle kızlar çok yapar bu çıkarcı işleri.
    Tavrını koy ortaya hadi eyvallah.
  • Uplamaya devam belki biraz daha aydinlaniriz

• İnşAllah bu yıl gidebilirim üniye. O kadar özledim ki gidecek bir okulumun olmasını...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.