Şimdi Ara

Üniversiteye geçeceklere tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversiteye geçicem Allahın izniyle çok heyecanlıyım verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir

Not:Üniversiteyi dolu dolu geçirmek istiyorum genel olarak sosyal biriyim bunu üniversitede nasıl doğru bir şekilde kullanabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar sizinde yardımınızı bekliyorum

• Hocam hangi il

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raaitben10

Hocam hangi il
    hocam ısparta yada ankara ikisinden biri gelecek diş hekimliği

• up

• Isparta olursa detaylıca anlatırım ama şimdilik genel tavsiye vereyim.

Öncelikle zaman hızlı geçiyor. Biraz ağırdan alalım, önce bir yerleşelim, biraz alışalım kafasında olma. Şehir dışında kalacağın yeri, okulu, dersleri falan hızlıca düzene sok ve sonra hızlı bir şekilde atıl sosyal yaşama. İlk yıl her zaman en rahat yıldır, fırsatların daha geniş ve ulaşması kolay. Derslerin ipini de bırakmadan mümkün oldukça açılmaya, eğlenmeye bak derim her anlamda.

Bana arkadaşlar sorarlar. Sen yedin içtin, gezdin tozdun. Nasıl 3 ortalama yaptın diye İşi düzene koy, hepsine zaman kalıyor. Hatta ben sosyal yaşama ağırlık vermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Isparta olursa detaylıca anlatırım ama şimdilik genel tavsiye vereyim.

Öncelikle zaman hızlı geçiyor. Biraz ağırdan alalım, önce bir yerleşelim, biraz alışalım kafasında olma. Şehir dışında kalacağın yeri, okulu, dersleri falan hızlıca düzene sok ve sonra hızlı bir şekilde atıl sosyal yaşama. İlk yıl her zaman en rahat yıldır, fırsatların daha geniş ve ulaşması kolay. Derslerin ipini de bırakmadan mümkün oldukça açılmaya, eğlenmeye bak derim her anlamda.

Bana arkadaşlar sorarlar. Sen yedin içtin, gezdin tozdun. Nasıl 3 ortalama yaptın diye İşi düzene koy, hepsine zaman kalıyor. Hatta ben sosyal yaşama ağırlık vermiştim.
    Hocam ders konusunda düzenli bir insanım zaten onu halledebilirim acaba derslerin yanında bir sporuda düzenli bir şekilde yapabilir miyim benim aklımda ilk sene yüzmek var.

Bide üniversite sene içinde festival falan yapıyor mu onların da hepsine katılmayı düşünüyorum bide son olarak iyi bir arkadaş ortamı oluşturmak istiyorum bunu nasıl başarabilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askere gideceklere tavsiyeler
    9 ay önce açıldı
    Gençlere Tavsiyeler
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentist Casper

Hocam ders konusunda düzenli bir insanım zaten onu halledebilirim acaba derslerin yanında bir sporuda düzenli bir şekilde yapabilir miyim benim aklımda ilk sene yüzmek var.

Bide üniversite sene içinde festival falan yapıyor mu onların da hepsine katılmayı düşünüyorum bide son olarak iyi bir arkadaş ortamı oluşturmak istiyorum bunu nasıl başarabilirim?

Alıntıları Göster
    Hocam festival, kutlama, konser vs oluyor. Her sene hoşgeldin konserleri, bahar festivalleri oluyor. Geçen sene Edis, Manuş Baba, Adamlar, Kalben, Son Feci Bisiklet gelmişti. Bunlar sadece üniversite dahilinde gelenler. Isparta'ya gelen birçok sanatçı da oluyor. Hatırladığım kadarıyla Cem Adrian, Aleyna Tilki falan da geldi. İlgilenir misin bilmem ama clublara ünlü dj'ler ve sahne sanatçıları geliyor Antalya'dan.

Tiyatro gösterileri, şiir dinletileri, resim sergileri vs de oluyor. İlgi alanına göre mutlaka bir etkinlik bulabiliyorsun.

Spor anlamında, hiç gitmedim ama üniversite içinde olimpik yüzme havuzu var. Gayet iyi olduğu söyleniyor. Yine üniversite içinde vücut geliştirme için bir yerde var ama nasıl bir yer bilmiyorum. Isparta'da birçok fitness salonları da vs var, cidden iyi yerler.

Arkadaş ortamı işini düşünme, kendiliğinden oluyor. İçine kapanık durma, yeniliğe açık ol yeter. Herkes senle aynı modda olacak, birileriyle tanışmaya çalışacak insanlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.