Şimdi Ara

Üniversiteye gitmeden önce bilmemiz gereken bilgisayar programları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okula başlamadan önce hepimizin bilmesi şart olan programlar nelerdir elbette bu bölümden bölüme değişkenlik gösteren bir şey kabul ediyorum fakat herkesin bilmesi gereken ortak programlar nelerdir ? Özellikle office programlarını iyi bilmek gerekiyor diye biliyorum.Ayrıca bu programları edinip öğrenmek için önereceğiniz linkleri mesaj olarak atarsanız vb sevinirim

İyi bayramlar

• Herkesin bilmesi gereken ortak programlar dersen Office uygulamaları ve Web tarayıcıları, not defteri uygulamaları gibi klasik işletim sistemi uygulamaları aklıma geliyor.

Microsoft Office için Word, Excel, Powerpoint ve Outlook'u (diğer ofis yazılımları için de bunların muadillerini) iyi öğrenmeye bak bari. Kendi yardım belgeleri başlangıç için öğrenmende yeterli olabilir.
  • Dostum sunumlarin olacak bundada genelde power point kullanacaksin. Simdi sana burda c dili ogren autocad ogren ya da cnc ogren dememizi beklemiyosun heralde power point basic seviyede bilmeden yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LOL veya DOTA 2 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulparr -- 31 Temmuz 2014; 0:04:09 >
  • Bence herkes bi html bilmeli. Sonucta hangi bolumde okursan oku bi websitesi ya da bi blog'da yazarsiniz. Ayrıca bunlarin disinda office programlari da iyi kullanilmali. Ozellikle ozel sektörde herzaman ust seviye office bilmek avantajdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MS office dışında zaten geri kalanını yani lazım olanları okulda öğretiyorlar. Bazı okullar MS office'de öğretmek için ders koyabiliyor. Ama tavsiyem Office'deki Excel de hesaplama yapmayı, grafik çizmeyi falan bir kurcala biraz öğren derim. Aynı zamanda Powerpoint hakkında bilgi sahibi olmanda işine oldukça yarar.
  • yorumlarınız için teşekkürler peki telefonda olması gereken var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.