Şimdi Ara

Üniversiteye gitmekten korkuyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstediğim üniversiteyi kazandım ama korkuyorum. İçine kapanık biriyim ve kolay arkadaş edinemem. Aileme çok bağlıyım. Küçük şehrimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Üniversiteye gittiğimde hepsinden ayrılacağım. İçim daraldığında, sıkıldığımda, üzüldüğümde yanımda kimsem olmayacak. Bana ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçine kapanıksan nasıl yanında biri olmasını istiyorsun ki kimse olmadan da yaşarsın mantıken

• İnsanları severim ama kolay anlaşamam, uzun zaman alır insanlara alışmam.

• Up.

• Kaç yaşındasın bence artık ayaklarının üzerinde kendin durman lazım

• Kanka üninin ilk haftasi gitmemezlik yapma hatta sinifa ilk sen git gelen kisiye bi selam ver sohbet baslat sonra gelen kjsilerde yavastan araniza katilmaya basliycak ordan da zaten seçe seçe en sonunda anlasirsin birieriyle

• bilkent kazandın sanırım.

zamanında ben de senin gibiydim. şuan bir sürü kız arkadaşım var, hergün partilere gidiyorum, ortam fena

demek isterdim ama bilkent'e girdiğimde nasılsam şuan yine aynıyım. hiç yakın arkadaşım yok, sürekli ders çalışıyorum. hayatım fakülte binaları ile kütüphane arasında geçiyor. Arada çağırırlarsa partiye falan gidiyoz. çabalamazsan benim gibi olursun muhtemelen. Lisedeki arkadaşlıkların yeri ayrı, üniversitede o ortam yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neldor -- 12 Ağustos 2017; 18:40:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Hayatından Korkuyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim alışırsın sıkıntı etme kimseye eyvallahın olmasın kendi işini kendin halletmeye bak ayaklarının üzerinde duracaksın erkek adamsın öyle ailemden uzak kaldım arkadaşlarımdan uzak kaldım gibi bahanelere sığınma. Okulunda önceliğin derslerin olsun sen sen ol ortamında olur arkadaşlarında merak etme.

• Aziz Sancar kullanıcısına yanıt
    18

• Genius. kullanıcısına yanıt
    Sağol.

• Up

• Bir yerden sonra tek kalmak zorunda kalıyor insan hocam alışmak zorundayız yapacak birşey yok gittiğin ortamda bir an önce kaynaşmaya bak boşver gerisini
  • Birkaç haftaya alışırsın evlat merak etme

• Illa ortam yapicam diye kasma bazen yalniz kalmak sahte insanlarla takilmaktan iyidir.Onun disinda bende kendimi ice kapanik olarak tanimlardim ama daha ilk gunden hemen kendi kafamdan insanlar buldum.Kafana takma zaten kendiliginden gelisir her sey ayrica dedigim gibi sirf ortamim cok olsun diye herkesle takilma kendi seviyeni dusurme

• Kardesim simdi sinifina gittigin zaman gorecegin adamlarin yuzde 90'i 4 ay once kendi sehrinde ailesinin yaninda lisede okuyan insanlar.Hic kimsenin senden farki yok herkes ortama yabanci herkes cekiniyor utaniyor olacak.Senin oraya gelen hickimseden farkin yok.Millet 3. sinifta ancak acilip ortama ayak sagliyor.Tanistigin insanlarin ortamin liseden cok farki olmayacak stress olmana gerek yok.

Ben sosyallesmek istiyorum dersen suan yapman gereken ile universitenin cok farki yok.Kuluplere aktivitelere katilacaksin.Disaridan tek farki herkesin ogrenci olmasi.Dedigim gibi gozunde buyutulecek bir sey yok tanisacagin konusacagin adamlar liseli sonucta

• ben bile alıştıysam sende alışırsın ilk 2-3 hafta sadece sıkıntı olur
  • Hakikaten ya bende çekiniyorum biraz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtgcvs -- 16 Aralık 2020; 19:59:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.