bu sene kuzenim en son tercihinde bir devlet üniversitesini kazandı gitmek istemiyor ama kayıt yaptırdı. tekrar yksye hazırlanacak sizce herhangi bir sıkıntı olur mu? bildiğim kadarıyla 4 senelik bir okulda 7 seneyi geçmezsen kaydın silinmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
üniversiteye kayıt yaptırıp gitmemek
-
-
Puanı kırılır bi de kayıt sildirmesi gerekir yeni ünv kazanabilirse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam internette kendisi baktığında sadece ders kayıtları yapılırsa sıkıntı olmayacağını yazmışlar. doğru mudur
Ders kaydı yapmasın ders kaydı olmadığı zamana pasif öğrenci olarak sisteme düşüyor ben bu sene öyle yaptım bahar dönemi.
-
hocam pasif öğrenci durumuna düştüğünde askerlik sıkıntı olmuyor mu
Yok tecil devam ediyor. Şuan kayıt yaptığı için tecil olmuştur zaten e-devlet askerlik kısmından bakabilir.
-
hocam askerliği tecil ama içi rahat etmeyip pasife durumuna düşmemek için ders kayıtlarını yapıp okula gitmeyecek
sizce böyle yapmasının bir sıkıntısı olur mu
Derslerden kalır transkripte işlenir. Eğer bölüme geri dönerse tekrar not ortalaması açısından baya sıkıntı olur.
-
hocam tekrar yksye hazırlanacağını söylüyor.
tamamda bu sene istediği yeri kazanamazsa şuan kayıt olduğu yere geri dönerse baya sıkıntı olur ben onu diyorum kırık obp bide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 12 Eylül 2024; 20:36:34 > -
hocam orası öyle haklısınız. bir şey daha sormak istiyorum. kendisi hedeflediği okulda fakat istediği bölümde değil. şuan okuduğu bölümden kaydını sildirip o üniversitenin farklı bölümüne kayıt olabiliyor mu
Kanka niye 3. kişymiş gibi yazıyorsun kendi sorularını? Kimse arkadaşı için gecenin 2’sinde böyle spesifik sorular sormaz.
hocam ben marmarada okuyorum bu sene kazandım. bir daha sınava falan girmem.
artık herkesi darladığı için sorduğu soruları sorup sonra ne yapıyorsa yapsın kafasındayım.
Olur hiç bir sıkıntı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X