Şimdi Ara

üniversiteye kayıt yaptırıp gitmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene kuzenim en son tercihinde bir devlet üniversitesini kazandı gitmek istemiyor ama kayıt yaptırdı. tekrar yksye hazırlanacak

sizce herhangi bir sıkıntı olur mu? bildiğim kadarıyla 4 senelik bir okulda 7 seneyi geçmezsen kaydın silinmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Puanı kırılır bi de kayıt sildirmesi gerekir yeni ünv kazanabilirse

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

hocam internette kendisi baktığında sadece ders kayıtları yapılırsa sıkıntı olmayacağını yazmışlar. doğru mudur

• Ders kaydı yapmasın ders kaydı olmadığı zamana pasif öğrenci olarak sisteme düşüyor ben bu sene öyle yaptım bahar dönemi.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

hocam pasif öğrenci durumuna düştüğünde askerlik sıkıntı olmuyor mu

• Yok tecil devam ediyor. Şuan kayıt yaptığı için tecil olmuştur zaten e-devlet askerlik kısmından bakabilir.

hocam askerliği tecil ama içi rahat etmeyip pasife durumuna düşmemek için ders kayıtlarını yapıp okula gitmeyecek

sizce böyle yapmasının bir sıkıntısı olur mu

• Derslerden kalır transkripte işlenir. Eğer bölüme geri dönerse tekrar not ortalaması açısından baya sıkıntı olur.

hocam tekrar yksye hazırlanacağını söylüyor.

• tamamda bu sene istediği yeri kazanamazsa şuan kayıt olduğu yere geri dönerse baya sıkıntı olur ben onu diyorum kırık obp bide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 12 Eylül 2024; 20:36:34 >

hocam orası öyle haklısınız. bir şey daha sormak istiyorum. kendisi hedeflediği okulda fakat istediği bölümde değil. şuan okuduğu bölümden kaydını sildirip o üniversitenin farklı bölümüne kayıt olabiliyor mu

• Kanka niye 3. kişymiş gibi yazıyorsun kendi sorularını? Kimse arkadaşı için gecenin 2’sinde böyle spesifik sorular sormaz.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

hocam ben marmarada okuyorum bu sene kazandım. bir daha sınava falan girmem.

artık herkesi darladığı için sorduğu soruları sorup sonra ne yapıyorsa yapsın kafasındayım.

• Olur hiç bir sıkıntı olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.