Şimdi Ara

Üniversiteye kayıtlıyken yeni üniversitesiye kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şuan bir üniversiteye kayıtlıyım. Sınava tekrar girdim ve başka bir üniversiteye yerleştim. Kayıt işlemi yapınca otomatikman diğer üniversitedeki kaydım düşüyor mu? Yoksa gidip kaydı sildirmem mi gerekiyor?

• malibubu kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam kayıdı sildirmen gerekiyor hocam. Gidip eski üniversite ile konuşun bence konu hakkında. Ayrıca kayıt sildirme süreci biraz sancılı oluyormuş duyduğum kadarıyla.
  • motherwelll M kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyla ilgili şöyle bir video buldum;https://youtu.be/a3HKKhiHOYg
    Zaman çok sıkıntılı 15inde kayıt günüm ve eski üniversitem bulunduğum ilin dışında git gel kayıt sil gel kayıt yap süreci beni çok zorlayacak. Bilmiyorum nasıl yapacağım :(
  • malibubu kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin kardeşim işin çok zor.
  • Merhaba arkadaşlar ben istanbul aydın üniversitesinde 2 yıllık bölüm okuyorum 2. öğretimim ayrıca burası aklınızda bulunsun örgün değilim 2. sınıfım bitecek bu sene her neyse
    Bu sene sınava gidip anadolu üniversitesi uluslararası iilişkiler kazandım ben onu okumak istiyorum e-kayıt yapmak istedim sanırım anadolu ünisinin e kayıtı yokmuş her neyse
    Ben aynı anda 2. öğretim ve açık öğretim okuyabilirmiyim şuana kadar karşıma bi engel bi uyarı çıkmadı ama bunun hakkında tereddütlüyüm bir yazıda göremedim çünkü yardım eder misiniz? teşekkürler.
  • yardım edinallah aşkına ya
  • Bildiğim kadarıyla sıkıntı olmaz hem normal hem açık Ösym sitesinde vardı konuyla ilgili bişeyler bi bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kayıt sildirmen lazım. Ben sildirdim geçen gün öğrenci işleri daire başkanlığına gidiyorsun form dolduruyorsun. Bölüm başkanı ve bölüm sorumlusuna imzalatacaksın. Kütüphaneye de imzalatacaksın. Öğrenci kimliğinşe birlikte formu vereceksin. Diplomanı alacaksın. 2 saat sürdü. Oda bölüme git kütüphaneye git uzak yerlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.