Şimdi Ara

Üniversiteye site için yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle Ben bilgisayar mezunuyum yazılım okudum fakat oturup kod yazamam ama bakınca baktıgımı anlarım ..
    Üniversiteye bi Web sitesi yapmak ıstıyorum Sosyal paylaşım ağ siteleri gibi Fakat Bir kaç Farklı ıstedım özellikler var
    Benım bu sıteye ıstedım gıbı oluşturmam ıcın nerden yol almam veya kıme ulaşıp kımden yardım ıstemem gerekır yada
    Hazır yaptırmak ıstersem bütçem ne kadar olması gerekir şimdiden okuyan herkese teşekkür ederim ..

• Kod yazamam demişsin peki biri kodu yazdı siteni kurdu bunun devamını sağlıyabilirmisin yani ufak değişiklikler reklam aldın diyelim bunları yerleştirmek vs. eğer bunları yaparsan pm den bana ulaşabilirsin
  • sizin söylediklerinizi yaparım
  • Kod yazamam derken vaktiniz mi yok yoksa direk yazamaz misiniz? Eger 2.si ise kusura bakmayin ama nasil mezun oldunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Hep derim okulunu okuyan ile hobi olarak yapan arasında uçurumlar vardır diye. Eğer kodları az çok yine biliyorsan bir kaç script indir ve incele. Nerde hangi kodlar kullanılmış, kodlar ne işe yarıyor. siteye olan etkisi nelerdir gibi sorulara cevap vermeye çalış. daha sonra sıfırdan başlayarak kendine basit bi blog sitesi yazmaya başla. başarabilirsen yavaş yavaş öğreniyorsun demektir. Sonra kendini geliştirmeye devam edebilirsin. Şimdiden yolun açık olsun, iyi çalışmalar.
  • Ücretle yaptırmak istersen bu konuda deneyimim var Düşünürsen pm bekliyorum.
  • wordpress sitesini facebook gıbı eklentıleri var sosyal paylasım ıcın soylıyım dedım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.