Şimdi Ara

ÜNİVERSTEDE OKUYORM BENM YAPTĞIM YANLŞLARI YAPMAYN DİYE SİZLERE REHBERLİK EDEBİLRM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
12
Favori
11.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mf4 30k

bu puanı en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim? sağlıkta olur mühendislikte . ne öneririsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hemşirelik 4 yıllık.
    aslında haklısınız biraz saçma oldu :) benim asıl amacım harita mühendisliği hakkında bilgi almaktı. mezun olduktan sonra durumu ne olur iş imkanları kısıtlanır mı yığılma olur mu gibi sorular var aklımda. gitsem mi gitmesem mi ikilemindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Orijinalden alıntı: HaftaiçiBogaziçi

quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

NOT: Sıralamam şu, şu gelir mi tarzı sorularınıza cevap vermeyeceğim çünkü kahin değilim onun dışında örnek soru olarak '' inşaat mı yazıyım hukuk mu?

Evet soruları alalım bakalım.

Tm-1 17k geldi.

Hedef:1.5 k

Mezuna kalmalımıyım.Bounsuz yapamam hiçbir ünide mutlu olamıcamı hissediyorum.

Mutlu olmak çok önemli başka üniversitede yapamam demişsin. Mezuna kalmayı pek önermiyorum açıkcası ama tmde 17 binle sanırsam yazılcak pek iyi yer yok. Bence kalmalısın.

.

17 bine yazılacak iyi yer yok mu? Alah aşkına yapmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mf4 38 bindeyim istanbul üniversitesinde bilgisayar elektrik-elektronik,inşaat arasında kaldım tavsiyen nedir

• Matenatik muhendisligi hakkinda ne soylersiniz?

• mf-4 58 k bilken matematik istiyorum.iş olanakları nasıl?
  • Mühendislikte gazi mi yoksa Marmara mı ?

• Odtu metalurji mi ytu mimarlik mi

• Hocam tm 1 60 k
    Tm 2 45 k
    ingilizce iktisat
    ingilizce uluslararası ilişkiler düşünüyorum sizce nasıl bölümler

• pursuitt kullanıcısına yanıt
    Hocam mf4 60bin deyim yildiz metalurji geliyor fakat insaat istiyordum ne yapmaliyim?

• İyi forumlar . mf3 siralamam 16.310
    ege , marmara dis.hekimliginin gelme
    ihtimali cok mu dusuk ? hangi dis
    hekimliklerini yazabilirim ?

• mf3 15700 , diş hekimliği mi yazsam yoksa hacettepe fizyoterapiye mi gitsem çok kararsız kaldım
  • @haemonn Daha önce başka arkadaşlarına yazdım bölümler hakkında bişiler ctrl+f ile arat

@abdullah Öncelikle şöyle diyim fizyoterapistlik kolay meslek değil hastalarla kaza geçirmiş insanlarla. Bu tür insanlarla muhattap olmak sıkıntı değilse aksine zevk alıyorsan fizyo yaz. Yok diyorsan şimdi dişi düşünebiliriz. Diş de kolay bi bölüm değil biraz da yetenek işi dolgu molgu yapıyosun ya. Sana göre mi bi araştır. Sonra karar verirsin

@selosdinc Öncelikle neye göre inşaat istiyodun, İnşşaat mühendisi olarak çalıştın mı çalışmadın. Adı havalı ondan mı istiyodun yada ne biliyim o sarı şeyi takınca kendini mutlu mu hissediyosun. Neden inşaat müh. istiyodun söyle ondan sonra konuşmaya devam edelim ?

@isa45 Dostum gelir mi bilmiyorum kahin değilim. Forumda biri dişle ilgili güzel bi rehberimsi bişii yapmış. Ona bak derim.
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    Topraklarimiz var iskenderun 3 4yil calisip kendi isimi kurmak istiyorum ama bir tarafta yildiz metalurji var burda demircelik var demircelikin olusu bir avantaj gibi

• tkblack kullanıcısına yanıt
    ege bilgisayar yaz
  • Reklacilik hakkinda bilgi verir misin? Istanbul bilgide okumayi dusunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum gs uluslararası ankara hukuk neler düşünüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZweigTau

YGS:37K

Bu durumda hemen FTR'nin son üniversitelerini kestirdim mesela Karabük FTR gibi gelme olasılığı olsa da hemen diğer alternatif olan diyetisyenliğe geçiş yapmak istiyorum.Oradan ise Muğla-Afyon-Kırklareli gibi bir çok yer geliyor yani FTR olmadığında hemen beslenme ve diyetetik tutuyor.

Bunları elimizde tuttuktan sonraki alternatifim ise LYS sıralamamdan mühendislik.Bursa'da yaşadığımdan her türlü imkanım söz konusu olacak fakat bu bölümlerin hepsi il dışında öyle bir dezavantajımızda var.En son çareyse "Koç Hemşirelik" diyebilirim ygsden.

LYS:40K

Buradaki düşüncemse Bursa'da yer alan tüm mühendislik bölümlerini elde ediyorum sadece özeldeki elektrik-elektronik 35k fakat devlette bu bölümde tutuyor.Bu üç meslek grubunu düşünecek olursak hem sizin düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim.Ayrıca Bursa'daki bölümlerin hiçbiri ingilizce eğitim vermiyor.

Cevap alabilsem süper olur :)

• @Mete bana kalırsa öyle. Tmci değilim ama biliyorum az çok. Yazılcak ne var söyle de ben de bişiler öğreniyim.

@vuvuzela evin hangisine yakınsan onu seç. Bi internette üniversite sıralamalarını okumuştum eskiden yani 2-3 yl önce ve gazi marmaradan daha iyiydi. Yani öyle hatırlıoyrum yanlış yönlendirmek istemem.

@yettiartık Pek bilgim yok açıkcası

@Entropii Bunun kararını ben veremem. Şu daha iyidir diyemem. Çünkü hepsinin kendine göre avantajı dezavantajı var.

@Heathcliff İş olanakları diğer temel bilimlere göre fazla. Lisedeki matematiği benzemiyor ama o okuduğun matematik onu da söylym. Yazılabilir bi bölüm. Bilkentin de yurtdışı imkanı fazla

@osymyemebizi Mimarlıkla ilgili bir sürü şey yazdım onları yapabilir misin
  • Odtü psikoloji mi Ankara Hukuk mu?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.