Şimdi Ara

ÜNİVERSTEDE OKUYORM BENM YAPTĞIM YANLŞLARI YAPMAYN DİYE SİZLERE REHBERLİK EDEBİLRM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
12
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOT: Sıralamam şu, şu gelir mi tarzı sorularınıza cevap vermeyeceğim çünkü kahin değilim onun dışında örnek soru olarak '' inşaat mı yazıyım hukuk mu?

Evet soruları alalım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pursuitt -- 30 Haziran 2014; 22:44:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

NOT: Sıralamam şu, şu gelir mi tarzı sorularınıza cevap vermeyeceğim çünkü kahin değilim onun dışında örnek soru olarak '' inşaat mı yazıyım hukuk mu?

Tm-1 17k geldi.

Hedef:1.5 k

Mezuna kalmalımıyım.Bounsuz yapamam hiçbir ünide mutlu olamıcamı hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaftaiçiBogaziçi

quote:

NOT: Sıralamam şu, şu gelir mi tarzı sorularınıza cevap vermeyeceğim çünkü kahin değilim onun dışında örnek soru olarak '' inşaat mı yazıyım hukuk mu?

Tm-1 17k geldi.

Mutlu olmak çok önemli başka üniversitede yapamam demişsin. Mezuna kalmayı pek önermiyorum açıkcası ama tmde 17 binle sanırsam yazılcak pek iyi yer yok. Bence kalmalısın.

.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaftaiçiBogaziçi

quote:

Tm-1 17k geldi.

Mutlu olmak çok önemli başka üniversitede yapamam demişsin. Mezuna kalmayı pek önermiyorum açıkcası ama tmde 17 binle sanırsam yazılcak pek iyi yer yok. Bence kalmalısın.

.

Çok teşekkür ederim.Boun Bu sene benim kaderim.

• Veterinerlik
    Bilgisayar müh
    İnşaat müh
    Makine müh

Hangisi sence?

Mf-4 81k
    Mf-3 91 k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakya aydın bolu balıkesir tıpta hangisi
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    Boun makina vs ODTÜ eem

Kim alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta endüstri müh. Hakkında bilgi verir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

Veterinerlik
    Bilgisayar müh
    İnşaat müh
    Makine müh

Hangisi sence?

Mf-4 81k
    Mf-3 91 k

Çorba yapmışsın :)) Öncelikle veterinerliği gerçekten istiyo musun neye göre ''yazsam mı ki?'' dedin. Geriye kalan 3 mühendislik içinse diyeceğim şey hepsi de temel mühendislik ve anladığım kadarıyla epey kararsızsn o yüzden başka şeylere bakmalısın. Makine zor ben olsam yazmam. Bilgisayar mühendisliği de sürekli pc başında kalıp kod yazabilirim ve matematiği karşı ilgim var diyosan onu yaz. Benim tercihim şöyle olurdu İnşaat>Bilgisayar>Makine. İnşaat az farkla
    Kızımın bu seneki sonuçları pek iyi gelmedi. Mezuna kalmayacak, 2.öğretim iktisat ve sınıf öğretmenliği tutuyor. Siz hangisini öneririsiniz?
  • Tm2 17k Hukuk mu kamu yönetimimi ? Hukuk zor diyorlar onun için kararsızım.Ama kamu yönetimindede 1 yıl hazırlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Kızımın bu seneki sonuçları pek iyi gelmedi. Mezuna kalmayacak, 2.öğretim iktisat ve sınıf öğretmenliği tutuyor. Siz hangisini öneririsiniz?

Öncelikle kızınız ne olmak istiyor? Çocuklarla arası iyiyse çocukların üzerinden para kazanmak değil de gerçekten sevdiği için onlarla beraber olcaksa sınıf öğretmenliği yazsın. Matematikle arası iyiyse ve bankalarda(genellkle bankalarda çalışıyolar o yüzden dedim) iktisat yazsın.

.
  • Mf 3 50 bin
    Mf 4 53 bin

Hep odtu istiyordum ama tutmadi mezuna kalmakla kalmamak arasinda cok kararsizim kalmali miyim sence?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

Veterinerlik
    Bilgisayar müh
    İnşaat müh
    Makine müh

Hangisi sence?

Mf-4 81k
    Mf-3 91 k

Çorba yapmışsın :)) Öncelikle veterinerliği gerçekten istiyo musun neye göre ''yazsam mı ki?'' dedin. Geriye kalan 3 mühendislik içinse diyeceğim şey hepsi de temel mühendislik ve anladığım kadarıyla epey kararsızsn o yüzden başka şeylere bakmalısın. Makine zor ben olsam yazmam. Bilgisayar mühendisliği de sürekli pc başında kalıp kod yazabilirim ve matematiği karşı ilgim var diyosan onu yaz. Benim tercihim şöyle olurdu İnşaat>Bilgisayar>Makine. İnşaat az farkla

Normalde koü elektrik istiyodum. Gelmedi kararsızlığımın senebi bu :D inşaat veya bilgisayar yazcam gibi ikiside çok sıcak geliyo ama cidden çok kararsızım. Harita nasıldır bi bilginiz var mı?

• sevgili öğrenciler, hayatınızda bir kere bu meslek seçimini yapacaksınız. şunu mu yazayım bunu mu diye bir şey başkasına ne sorulur ne de cevabı öğrenilir. Kendin bilgisayar seviyorsan bilgisayar, makine seviyorsan makine yazarsın. şunu asla unutmayın ösym size bu zamanı açıp klavuzdan sıralamalara bakın diye vermedi. gidin üniversiteleri gezin fakülte mezunlarıyla konuşun okuyanlarla konuşun, çalışanların ne iş yaptığını öğrenin diye verdi. Kendi sevdiğiniz meslekten başka hiçbir mesleği yapamazsınız. Ailenizin rehberlikçisi falan yok. boun olmazsa olmaz mezuna kalıyım mı tercih edeyim mi diye soruda olmaz. başka üni istemiyorum benim hedefim belli dersin mezuna kalırsın. İlerde pişman olacağın tercihler yapmazsın. veteriner mi inşaat mı sorusu olmaz araştır bul hangi işi seviyorsan onu tercih et hayatın olacak.

Bu önemli süreçleri buralarda değilde mezunları araştırmakta ve bölümlerin öğrencileriyle görüşmekle geçirirseniz hepiniz için daha sağlıklı olur. Sevgilerimle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Simsinek

Tm2 17k Hukuk mu kamu yönetimimi ? Hukuk zor diyorlar onun için kararsızım.Ama kamu yönetimindede 1 yıl hazırlık var.

Dostum bi kere bu mantıkla hiçbir yere varamazsın. Üniversite okuyacaksın YGS/LYS'ye çalıştığından çok daha fazla çalışcaksın. Bu dediklerimi iyice oku. Ondan sonra kararını ver. Bu arada ingilizceyi iyi öğreten üniversiteler dışında hazırlığa KALINMAMALI

.
    Cevap için teşekkürler, çocukları sever aslında ama çok sabırlı değildir.Seçerse sadece iş olanakları için seçer. İktisada daha yakın duruyor ama bilemiyorum, karar onun. İktisadı bitirince uzun süre işsizlik sorunun çeker diye korkuyorum, zira böyle bir sorun var gibi görünüyor iktisat mezunları için
  • Mf 3 4443 ailem istanbulda bi yanım gazi istiyor diger yanim ailenin yaninda kal diyo napiyim

• TM-1'de 171k'dayım. Sizce 1 yıl daha çalışayım mı, yoksa ortalama bir bölüme girip yatay geçiş mi yapayım? Bir de 171k ile girilebilecek en iyi bölüm ne olabilir?

• Hukuk mu mimarlik mi? %50burslu fizyoterapi veya diyetisyenlikte dusunuyorum kisacasi cok kararsizim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.