Şimdi Ara

ÜNİVERSTEDE OKUYORM BENM YAPTĞIM YANLŞLARI YAPMAYN DİYE SİZLERE REHBERLİK EDEBİLRM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
12
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artvin Muğla Kastamonu bu üç diyetisyenlik mi yoksa ktü Kocaeli mühendislikleri mi

Ygs puanıyla o üç diyetisyeni tutuyor ama mf 4 puanım 55 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru diyosn oyle bi durum olsa bu bolumu acmak mantiksiz . Tesekur ederm ilgin icin .

• diş hekimliği için hangi üniversiteyi tercih etmeliyim
    hacettepe
    istanbul
    marmara
    ege
    şehir değiştirebilirim istanbulda yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefacomakli

Artvin Muğla Kastamonu bu üç diyetisyenlik mi yoksa ktü Kocaeli mühendislikleri mi

Ygs puanıyla o üç diyetisyeni tutuyor ama mf 4 puanım 55 bin

Ne tutuyorsa onu yazak mantığı yanlış. Sen kendini nereye yakın hissediyorsun. Bu arada 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler. O 2 yıllıklar senin çıkış yaptığın liseye uygun olmayabilir bu arada. Araştır.

.
  • Biraz araştırdım diyetisyenlik ygs ile alan yine 4 yıllık tek fark fakülte değilde sağlık yüksek okulu

Mesela halamın kızı Zonguldak fizyotetapi okuyor oda sağlık yüksek okulu ygs puanı 475 yani o kadar kolay değil

• quote:

Biraz araştırdım diyetisyenlik ygs ile alan yine 4 yıllık tek fark fakülte değilde sağlık yüksek okulu

Mesela halamın kızı Zonguldak fizyotetapi okuyor oda sağlık yüksek okulu ygs puanı 475 yani o kadar kolay değil

Tek farkı adı mıymış yani?
  • Hayır fark var illaki ama mesela sağlık yüksek okulları yeteri kapasiteye ulaşımca fakülte olabiliyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Pebbles Flintstone

diş hekimliği için hangi üniversiteyi tercih etmeliyim
    hacettepe
    istanbul
    marmara
    ege
    şehir değiştirebilirim istanbulda yaşıyorum.

Şehir değiştirmene bence gerek yok. Forumda bi konu vardı dişle ilgili oraya bakman çok iyi olur.

.
  • quote:

Hayır fark var illaki ama mesela sağlık yüksek okulları yeteri kapasiteye ulaşımca fakülte olabiliyormuş

O kapasite hiç dolmaz söyliyim :) Neyse soruna gelince cevap veremedim açıkcası. Başkalarına sor
  • Mustafa Kemal üniversitesi bilgisayar mühendisliği nasildir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Mustafa Kemal üniversitesi bilgisayar mühendisliği nasildir hocam?

Bilgim yok
  • diyetetik ,mimarlik mi dil ve konusma terapisi mi is alani olarak hangisi sizce

• İktisat, İşletme ve Kamu Yönetimi arasından hangisini seçmeliyim?

• @Lucilfer Ortaya karışık yapmışsın. Şunu seçmelisin diyemem ama ben olsam dilim de iyiyse işletme seçerim.

@Damla Dil ve konusma terapisini ilk defa senden duydum. İş alanını sormuşsun hepsi bayanlar için uygun. Hakkını vererek okursan sorun yaşamazsın. Şunun iş alanı daha iyidir diyemem iş sana kalıyor hangisni daha çok seveceksen onu seç
  • Hocam İbbf okumak nasıl puanım iyi değil.Aydın,Manisa,Denizli gibi yerlere puanım yetiyor.İzmir'deyim zaten çok uzaklaşmak istemiyorum.
  • Düzce tıp mı sivas cumhuriyet mi düzce %40 sivas %80

not:sivaslıyım istanbulda yaşıyorum
  • koc hukuk vs boun iktisat

• pursuitt kullanıcısına yanıt
    abicim Allah aşkına bu yorum nedir böyle ülkemizin bi şehrini nasıl bu kadar aşağlayabilirsiniz orda yaşayan var orda okuyan var nasıl bir üsluptur bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenNeymişsinBe

koc hukuk vs boun iktisat

Hangi meslekle köşeyi dönerim diye bakma olaya bu vs. olayları çok yanlış. Hangi bölümü okursam mutlu olurum diye bak gerisi gelir. Bide çok iyi üniversitelerde okuyacaksın kesin gelir ama dediğim gibi istediğn bölümü seç para 2.planda olsun.

.
  • yıldız teknik kimya müh
    itü çevre müh
    istanbul üni moleküler biyoloji ve genetik
    iö matematik öğretmenliği
    düzce veya edirne mimarlık hangisini önerirsinizz??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.