Şimdi Ara

ÜNİVERSTEDE OKUYORM BENM YAPTĞIM YANLŞLARI YAPMAYN DİYE SİZLERE REHBERLİK EDEBİLRM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
12
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huertas10

abicim Allah aşkına bu yorum nedir böyle ülkemizin bi şehrini nasıl bu kadar aşağlayabilirsiniz orda yaşayan var orda okuyan var nasıl bir üsluptur bu

Sivası kastediyorsan şöyle cevap veriyim sana. Sivası severim niye sevmiyeyim vatanımın bir parçası ama bi üniversite öğrencisi başka şeyleri de düşünmek zorunda. İklimi nasıl, avm var mı, şöyle güzelce eğlenebilceğim bi yer var mı ve bir sürü şey. Söyleyeceklerim bu kadar.

.
  • sadece forumda verilen birkaç düşünceyle hareket edilmemeli.Ailelerinize de danısmalısınız aynı zamanda dıger cevrenızdekılerede.bu arada kimisinin kaldıgı ikilemlere abktım da hayret ettim doğrusu.veterinerlikle makine arasında kalan var. iki alakasız bölün arasında nasıl kaldın merak edıyorum dogrusu.ikisi de bambaşka meslekler.eem ile makine arasında kalırsın tamam bı sey demem ya da bılgısayar ıle makıne.mümkünse bu bölümlerden ve üni.lerden mezunların kurmus oldugu gruplara katılın bakın.
    http://universiteli.anlatsin.com/elektrik-elektronik-muhendisligi-bolumu-mezunu-ne-is-yapar-is-imkanlari-nelerdir alın bu linkte bizzat unıversıtelılerın yorumları var. kararsız kaldıgınız okulun ve bölümün ismini girin öğrenci yorumlarına bakın.en çok bu yardımcı olur size.

• Trakya bilgisayar hakkında bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ Kontrol/Elektrik/İnşaat Odtü inşaat hangisini yazayım ''SOMUT'' örnek olursa piyasadan KONTROL MÜH nasıldır.Fikir için soruyorum araştıracağım.
    Kontrol düşünüyorum şuan emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 30 Haziran 2014; 14:30:13 >
  • Tm-1 puanim 234 siralamam 360k
    Girmek istedigim yer mersin turizm ikinci ogretim
    Gecen sene 236 puan 340k siralama ile almis gelir mi sizce?

• mf-4 115k ile metalurji ve malzeme mi? Malzeme bilimi ve mühendisliği mi? Anadolu üni.malzeme bilimi ve mühendisliği gelir mi?
  • tm3 53k dan pdr gelir mi 2.öğretim falan.
    sosyal hizmet gelir mi nasıl bir meslek ilerde işletme gibi olma ihtimali var mı?
  • Butterfly çorba yapmışsın git biraz araştırma yap seçenekleri ele yardımcı olmaya çalışıyım

Seymamirze bilgim yok

Ömer sivaslıysan sivası yaz daha az sıkıntı yaşarsın kanımca

Callejoon canını sıkmak istemem ama düşük puanlı iibf'ler işsiz yetiştriyor. Çok fazla mezun var. Eğer okurken dil mil kascaksan oku yada ne biliyim başka kendini geliştircek şeyler yap.3 ilden birini seçemedim.
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    ben kamu dusunuyorumda mimaralikta o isler nasil oluyo bilmiyorum dil ve konusmayi bende bu sene duydum ama mf 3 den 40.000 le aliyomus

• 9 eylül inşaat Anadolu üniversitesi inşaattan biraz daha yüksek puanla alıyor ama anadolu üni. eğitimi ingilizce sizce yukarıya hangisini yazmalıyım ingilizce eğitim için izmirden vazgeçmeye değer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quzykeri -- 30 Haziran 2014; 14:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quzykeri

9 eylül inşaat Anadolu üniversitesi inşaattan biraz daha yüksek puanla alıyor ama anadolu üni. eğitimi ingilizce siz ce yukarıya hangisini yazmalıyım ingilizzce eğitim için izmirden vazgeçmeye değer mi

Git araştır Anadolu Üniversitesi adam akıllı İngilizce öğretiyorsa orayı yaz bence, ingilizce okumaya değer.
  • Katü şehir bölge planlama hakkında bilgi verirmisiniz ?
  • Bilgisayar muhendisliginde turkce ve ingilizce okumanin avantaj ve dezavantajlari nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamifurkan

Katü şehir bölge planlama hakkında bilgi verirmisiniz ?

Bilgim yok
  • Hocam bize 1 saat olan Isparts tip mi yoksa 3-3.5 saat olan Denizli tip mi

• quote:

Orijinalden alıntı: falanfilan.

Bilgisayar muhendisliginde turkce ve ingilizce okumanin avantaj ve dezavantajlari nelerdir?

İngilizce bilmenin bile yetmediği bir çağda bu soruyu sorman hata olmuş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Hocam bize 1 saat olan Isparts tip mi yoksa 3-3.5 saat olan Denizli tip mi

Hangi tıp daha önce kurulmuşsa onu seçmelisin bence. Ve ayrıca hangi şehir daha güzel ve sana uygun. Ona göre kararını ver.
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    Hocam iki sehrinde pek bi artisi yok. Ikisi de gezme imkani vs dusuk sehirler.
    Belki egitimi icin biri yazilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Hocam iki sehrinde pek bi artisi yok. Ikisi de gezme imkani vs dusuk sehirler.
    Belki egitimi icin biri yazilabilir

İkisinn de eğitimi aynıdır diye düşünüyorum ama bilgim yok
  • Hocam metalurji ve malzeme mühendisliği mi,malzeme bilimi ve mühendisliği mi? bilginiz var mı farkları veya ortak noktaları hakkında.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.