Şimdi Ara

ÜNİVERSTEDE OKUYORM BENM YAPTĞIM YANLŞLARI YAPMAYN DİYE SİZLERE REHBERLİK EDEBİLRM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
12
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -thk ucak muh(75 burslu)
    -hacettepe otomotiv
    -odtu metalurji ve malz. Muhendisligi kararsizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolloidall

Hocam metalurji ve malzeme mühendisliği mi,malzeme bilimi ve mühendisliği mi? bilginiz var mı farkları veya ortak noktaları hakkında.

Bilgim yok ama çok fazla ortak noktaları olduğunu düşünüyorum, farklarını bilmiyorum
  • Suan cok kararsizim, itu ekonomi istiyorum tutmazsa neyi secmeliyim? Mesela gsu sosyoloji, odtu uluslararasi iliskiler, istanbul unisi psikoloji:/ hepsi birbirinden farkli bolumler ama universiteler iyi ne yapsam bilmiyorum

• iyi günler tm-1 140 k tm 2 130k
    tm-3 125 k dayım 3-4 tercih var
    yardım ederseniz sevinirim
    ULUSLARARASI ILISKILER
    KAMU YÖNETIMI
    MALIYE
    SINIF ÖĞRETMENLIGI
    Bilgili olanlar veya 100-150 k arası
    görüş bekliyorum teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: syelizz

Suan cok kararsizim, itu ekonomi istiyorum tutmazsa neyi secmeliyim? Mesela gsu sosyoloji, odtu uluslararasi iliskiler, istanbul unisi psikoloji:/ hepsi birbirinden farkli bolumler ama universiteler iyi ne yapsam bilmiyorum

Dile karşı ilgin varsa ve yeni diller öğreniceksen uluslararası ilişkiler tam sana göre. Yok ben insanları merak ediyorum, insanlara yardım etmek istiyorum diyosan psikoloji yaz. Sosyoloji konusunda pek bilgim yok ama gsu fransızca onu da düşün sorun yaratır mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Orijinalden alıntı: syelizz

Suan cok kararsizim, itu ekonomi istiyorum tutmazsa neyi secmeliyim? Mesela gsu sosyoloji, odtu uluslararasi iliskiler, istanbul unisi psikoloji:/ hepsi birbirinden farkli bolumler ama universiteler iyi ne yapsam bilmiyorum

Dile karşı ilgin varsa ve yeni diller öğreniceksen uluslararası ilişkiler tam sana göre. Yok ben insanları merak ediyorum, insanlara yardım etmek istiyorum diyosan psikoloji yaz. Sosyoloji konusunda pek bilgim yok ama gsu fransızca onu da düşün sorun yaratır mı diye

Bu arada ODTÜ İKTİSAT bunu da düşün Ekonomi ile İktisat aynı şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: senveru

Mf4 19.5
    -thk ucak muh(75 burslu)
    -hacettepe otomotiv

Şimdiiii, ilk defa birini yönlendireceğim kusura bakma eğer burayı yazarsan, kazanırsan ve mutsuz olursan sorumluluk kabul etmiyorum :)) Ben olsam kesinlikle odtü metalurji yazardım. Söyleyeceklerim bu kadar.
  • marmarada kamu fransızca tutma ihtimali var sizce orayı yazmalı mıyım yoksa hukuk için seneye mi kalmalı mıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senveru

Mf4 19.5
    -thk ucak muh(75 burslu)
    -hacettepe otomotiv

Şimdiiii, ilk defa birini yönlendireceğim kusura bakma eğer burayı yazarsan, kazanırsan ve mutsuz olursan sorumluluk kabul etmiyorum :)) Ben olsam kesinlikle odtü metalurji yazardım. Söyleyeceklerim bu kadar.

metalurjinin türkiyede çok iş sahası yok ya bilemiyorum karısık kafam

• hukuk mu pdr mi insaat muhendisligi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: escodeta

marmarada kamu fransızca tutma ihtimali var sizce orayı yazmalı mıyım yoksa hukuk için seneye mi kalmalı mıyım?

Hukuk çocukluk hayalinse falan kal yada ne biliyim avukatlık tam sana göre meslekse .. Ama anladığım kadarıyla öyle değil çünkü öyle olsan bana bu soruyu sormazdın.
  • Ohhh bi ortaya karışık daha :)) Hangi üniversiteler oluyo
  • Kardeşim kafam çok karışık ya.
    Siyaset Bilimi,Uluslararası İlişkiler mi okusam yoksa Psikoloji mi?
    Özel üniversitede tam burslu mu okusam?
  • Mf4 29k

Ytü kontrol mühendisliği
    Ege veya iyte bilgisayar muhendisligi mi ?

• quote:

NOT: Sıralamam şu, şu gelir mi tarzı sorularınıza cevap vermeyeceğim çünkü kahin değilim onun dışında örnek soru olarak '' inşaat mı yazıyım hukuk mu?

Evet soruları alalım bakalım.

Aşırı kararsızım o yüzden şimdi birbirinden alakasız mesleklerle ilgili sorucam :D
    mf4 26k tm1 12k sizce:

Dokuz Eylül Mimarlık/Bilkent Mimarlık mı yoksa

Hacettepe Bilgisayar mı(aslında bu olmaz gibi çünkü 24k) yoksaaa

ODTÜ İktisat mı?

çok çorba oldu ama bu saatten sonra puan odaklı tercih listesi yapacağım maalesef tıpa yetmiyor puanım :(
  • harita mühendisliği hakkında bilginiz var mı ? Bi de bilgisayar müh. Düşünüyorum

• Mühendislik Fakültesi
    Teknoloji Fakültesi
    Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
    Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
    Bunların Arasında ki farkları bilen varsa bi zahmet bilgilendirebilir mi ?
  • Öncelikle Merhaba :)

Üzücü bi tablo sonucu puanım beklediğimin baya bi altında geldi. Sıralamam:

MF3: 26500
    MF4: 28080

Kocaelinde yaşıyorum.Aileminde bi kısmı Trabzonda. Yani maddı olarak bu iki şehirde kalmam daha rahat olur ailem ve benim için ama öenmli olanda gelecekdeki iş imkanım.Sizce nasıl bi tercih yapmam gerek.

Not: Bilgisayar ve otomotiv alanlarında ilgiliyim.Mat Geo Fizik Kimya derslerinde ayrıca ilgili ve basarılıyım diğerlerine nazaran.Şimdiden çok teşekkür ederim..

KATÜ-Eczacılık
    ABDULLAH GÜL-Makina M.
    GEDİZ Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    KADİR HAS-Bilgisayar Mühendisliği
  • Odtü ve itü de sırf iyi üniversite diye herhangi bir bölüm okunur mu (gıda mühendisliği kimya mühendisliği gibi) Yoksa gazi hacettepe gibi üniversiterlerde makina inşaat gibi populer bölümleri mi tercih etmeliyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüzelGünlerBiziBekler

Mühendislik Fakültesi
    Teknoloji Fakültesi
    Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
    Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
    Bunların Arasında ki farkları bilen varsa bi zahmet bilgilendirebilir mi ?

Teknoloji fakültesinin amacı uygulama becerisi yüksek mühendis yetiştirmek bunun için bir dönem fazla staj var diğerleri aynı şeyler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.