Bildirim
Ünlem işareti var ne yapmalıym?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek tek sağ tıklayıp özelliklere gir. Donanım kimliklerine göre drp.su veya devid.info sitelerindeki arama çubuğuna yapıştır. Altta tarih ve işletim sistemine göre sürücüleri bul ve Manuel kur.
Olmaz dersen ; Driverpack online aracını indir ve tarama yap. Tarama bitince yüklemeden önce haber ver bi iki ayar tarif edeyim.
Bununla uğraşamam dersen driver booster kullan. O daha kolay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam mouse çalışmıyo hareket ettiriyorum ama bilgisayarda oynamıyo. Başka bilgisayarda denedim oldu mouse sağlam ama bilgisayarda çalışmıyor :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Farklı usb girişlerinde dene. Yeniden başlayıp dene. Olmazsa ps2 - usb çevirici veya direkt ps2 mouse dene.quote:
Orijinalden alıntı: Cerenimo50
hocam mouse çalışmıyo hareket ettiriyorum ama bilgisayarda oynamıyo. Başka bilgisayarda denedim oldu mouse sağlam ama bilgisayarda çalışmıyor :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usb bağlantılarının hepsi driver hatası veriyor boşa deneme. PS2 uçlu klavye veya fare ile gerekli güncellemeleri yapabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X