Şimdi Ara

Unlock mu değil mi kafam karıştı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam öncelikle bu işlerde biraz yeniyim yardımlarınızı bekliyorum?

Telefonum iphone 4 16 gb bir arkadaşımdan aldım epey önce jailbreak yapılmış geldi.Sürümü 4.3.3
    model: MC604DN biraz araştırdığımda bu modelin sim kilitli olduğunu öğrendim.Aldığımda bir tek cydia kuruluydu.Baseband koruyarak yukselten yada ultrasnow felan kurulu değil.(emin değilim aradım taradım göremedim telefonda:D)Birde şuan telefonu avea ile kullanıyorum.Gevey de yok ama çok kasıyor şarjı çabuk gidiyor.5.0.1 e yükseltip tekrar jaılbreak yapmak istiyorum .Ama unlock mu değilmi çözemedim.Yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler

• Hocam gevey yok ve direk hattınızı takıp çalıştırabiliyorsanız kilit yoktur fakat şuan son sürüm 5.1 olduğu için 5.0.1'e yükseltemezsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Hocam gevey yok ve direk hattınızı takıp çalıştırabiliyorsanız kilit yoktur fakat şuan son sürüm 5.1 olduğu için 5.0.1'e yükseltemezsiniz .

Teşekkür ederim.Bir yerlerden bulup 5.0.1 yükleyeyim ozaman 4.3.3 shs kaydını aldım zaten.
  • Cydia daki paketlerden ultrasnow kurulu degil ve hicbir islem yapmadan direk hattiniz calisiyosa telefon kilitsizdir kardes 5.1 yaparsaniz da henuz jb cikmadi ( untethered olani)
  • basebandina bak telefonun
  • Dip Not: Cydia ikonu olmaması JB olmadığı anlamına gelmez
  • merhaba arkadaşlar yurtdısından 2. el bi ıphone aldım (kuzenden) türkiyeye giridiğimde kayıt yaptırdım aveada ve microsim aldım..şuan sıkıntısız kullanabiliyorum.fakat sürümü 4.1 .. ıtunes a baglandıgımda güncelleme çıkıyor karşıma ..sizce güncelleme yapsam cihazım kapanırmı yada herhangibi bir sıkıntıyla karşılaşırmıyım...yardımlarınızı bekliyorum acemiyim cunku bu konuda ..herkeze şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NRJ

merhaba arkadaşlar yurtdısından 2. el bi ıphone aldım (kuzenden) türkiyeye giridiğimde kayıt yaptırdım aveada ve microsim aldım..şuan sıkıntısız kullanabiliyorum.fakat sürümü 4.1 .. ıtunes a baglandıgımda güncelleme çıkıyor karşıma ..sizce güncelleme yapsam cihazım kapanırmı yada herhangibi bir sıkıntıyla karşılaşırmıyım...yardımlarınızı bekliyorum acemiyim cunku bu konuda ..herkeze şimdiden teşekkür ederim

Hocam sim kartı aparatsız bir şekilde yani geveysiz kullanıyorsan bir sorun olmaz . Yapabilirsin güncellemeyi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrasnow u telefonde degil cydia da arayacaksin. Sim kilitli olmadigina emin ol.
    Cydia -> mange -> packed (boylr biseydi heralde. 3 secenek var zaten) gir orada ultrasnow yoksa simfree dir. Rahatlila gunvelleme yapabilirsin
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar yurtdısından 2. el bi ıphone aldım (kuzenden) türkiyeye giridiğimde kayıt yaptırdım aveada ve microsim aldım..şuan sıkıntısız kullanabiliyorum.fakat sürümü 4.1 .. ıtunes a baglandıgımda güncelleme çıkıyor karşıma ..sizce güncelleme yapsam cihazım kapanırmı yada herhangibi bir sıkıntıyla karşılaşırmıyım...yardımlarınızı bekliyorum acemiyim cunku bu konuda ..herkeze şimdiden teşekkür ederim

Hocam sim kartı aparatsız bir şekilde yani geveysiz kullanıyorsan bir sorun olmaz . Yapabilirsin güncellemeyi .

şimdi güncellemeyi indiriyorum ..inşallah bi sıkıntı olmaz yoksa kahrolurum

• quote:

quote:

quote:

şimdi güncellemeyi indiriyorum ..inşallah bi sıkıntı olmaz yoksa kahrolurum

Geveysiz kullanıyorsanız korkmayın bir şey olmaz hocam

• weheyyy oldu XD sıkıntı yok çok şükür teşekkür ederimm hocam ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.