Şimdi Ara

Unlost yeni sistemlerini tanıttı ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün youtubea attığı video ile topladığı yeni nesil sistemleri tanıttı 3 çeşidi mevcut unlost echo-echo plus ve unlost X ben de önümüzdeki 1 hafta içinde 5000-6500 tl arasında bir sistem toplamayı düşünüyorum unlost x i tavsiye eder misiniz yoksa aynı paraya daha güzel bir sistem toplayabilir miyim? Tavsiyeleriniz ve bu sistemler hakkında düşünceleriniz nedir merak ediyorum.

inventus.com.tr
    UNLOST Bilgisayarlar - inventus
    https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_bilgisayarlar.aspx

• toplama bilgisayarın güzel tarafı üstüne elbise gibi dikilmesidir. yüksek ses kalitesi mi arıyorsun ona göre anakart yada ses kartı seçersin. ilerde işlemci yükseltmek mi istersin ona göre anakart seçersin. v.s. v.s. bu örnekler uzar gider. bence ne istediğini iyice belirle burda düzgün bir başlık aç sor.
  • unlost kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

unlost kim
    Yayıncı. Sistemler nasıl ona bak hele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazık... net
  • 3200G koyup ekran kartı eklemişler, onun yerine 1600 12nm koysalardı bari
  • İnventus güven noktasında fazlasıyla kendini kanıtlamış bir firma. Lakin sistemler CS:GO için uygun olsa dai, ufak dokunuşlarla daha iyi hale getirilebilirmiş. Ryzen 1600 12nm, her açıdan daha iyi seçim olurdu düşük seviye sistemde. Diğer sistemde de ise en az bir 2700X yada 3600 olsaydı daha güzel olurdu. SSD olarakta oyuncu sistemine 240GB kesinlikle yetersiz, yükseltme seçeneği yerine 480GB standart verselerdi keşke. İnventusu çok severim 10 numara firma ama bu sistemlerden daha iyi fiyata daha iyi sistemler alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F/P de üstüne olmadığını iddia etmiş birde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • harbi 3200g ne alaka 1600 koymak varken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

İnventus güven noktasında fazlasıyla kendini kanıtlamış bir firma. Lakin sistemler CS:GO için uygun olsa dai, ufak dokunuşlarla daha iyi hale getirilebilirmiş. Ryzen 1600 12nm, her açıdan daha iyi seçim olurdu düşük seviye sistemde. Diğer sistemde de ise en az bir 2700X yada 3600 olsaydı daha güzel olurdu. SSD olarakta oyuncu sistemine 240GB kesinlikle yetersiz, yükseltme seçeneği yerine 480GB standart verselerdi keşke. İnventusu çok severim 10 numara firma ama bu sistemlerden daha iyi fiyata daha iyi sistemler alınabilir.
    İncehesaptaki hazır sistemler cok daha mantıklı
  • eco çok avantajlı değil biraz sistemi yükselttiğinizde de piyasadaki benzer hazır sistemlerden daha pahalıya geliyor.
  • Ben de araştırmalarım ve sağolsunlar buradaki bazı arkadaşların yardımıyla daha iyi sistemler buldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.